Ett litet monster

Vi hämtade Jens på Myran idag, premiär på den avdelningen. Allt hade gått bra och Jens är inte den blyga typen så han struntade fullkomligt i att det var helt ny personal.
Visserligen blev han glad när han såg oss men det betydde ju inte att han ville följa med hem... :)
När vi kom hem försvann den söta lille Jens och ett monster intog hans plats.vi fick med oss en unge med en styck bajsblöja och den ville inte monstret skiljas från. Hmm?
Värsta brottningsmatchen uppstod. Sedan var det tvättning och det är inte heller i vanliga fall något roligt men idag var det fasansfullt! Tydligen
Jens ställde sig sedan och bankade på sovrummsdörren. Så fort jag närmade mig blev han galen. Jag frågade lite försynt om han ville gå och lägga sig. Han svarade inte utan kasstade sig hit och dit och skrek-pratade.
Jag öppnade dörren och han gick raka vägen fram till sin säng. Jag lyfte ner honom i den och då började han gapskratta. Okej, tänkte jag, så roligt att lägga sig.
han har varit i sängen sedan dess. haha Jag bäddade rent i vår säng och under tiden låg han där och pratade, han lät som ett litet monster. Så svårt att beskriva. Han skrattar och pratar för fullt men plötsligt kommer det några sånna där arga tjut.
Jaja, alla har vi våra dagar. :)
Han är underbar, min lille vän.

Snart skall vi hem till svärmor och äta tårta. Mina föräldrar skall också dit, pappa har gjort en jordgubbstårta till henne.
Vi skall köpa en blomma först bara.
Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Helena

Haha, visst är det härligt med barn som har temperament och mycket egen vilja ;-) Jag har två stycken här hemma jag med. Lite jobbigt när de är små men den egna viljan är ju åtminstone bra när de blir äldre :-)

2008-06-24 @ 20:52:27
URL: http://helenasnackar.blogg.se/
Postat av: Lina, Fredrik & Ninni

Åh, va kul att du hittat till oss. VÄLKOMMEN! :)



Jag lägger genast till dig bland "mina favoriter" så jag hittar tillbaka hit..



Får man fråga hur gammal ditt lilla "mirakel" är ? nyfiken



Gott med tårta :)



kram

2008-06-24 @ 21:48:34
URL: http://ninninusens.blogg.se/
Postat av: ginis

Tack så mycket! :) Neej det är verkligen inte kul :/ men man får göra sitt bästa ;D hoppas allt är bra med dig!

2008-06-24 @ 22:47:04
URL: http://ginis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0