Ingen träning

Nejdå, det blir ingen träning för mig imorgon,jag känner mig alldeles för dålig för det. Messade min ledsagare tidigare idag. Hoppas jag blir bättre till på måndag för då har vi planerat in en ny tid. Det är så viktigt för mina leder att jag håller i gång. Ingen träning plus förkylning är inte bra för dem.
Det rimmade ju nästan det där...

Det blev ingen middag hos mina föräldrar. Mamma är inne i en dålig period och det verkade inte vara så populärt att vi skulle komma. Jag är trött på det mesta just nu. Det är jobbigt att känna så här och det kommer vända men nu känns det lite hopplöst.
Pappa var iaf här med jättegod mat som han hade lagat till oss när han förberedde inför lunchen imorgon. Smaskigt var det. :)

Jens har dagistid imorgon men han får stanna hemma. Man märker inte på honom att han är sjuk om man bortser från snuvigheten och den äckliga hostan.. Han är pigg förövrigt menar jag.
Har hört något om att det skall bli finare väder i helgen, jag hoppas verkligen på det. Vill komma ut och fika i solen!!
föresten, vet ni vad min busunge gjorde idag? haha Han kröp upp i fönstret och satt på fönsterbrädan. Vi har ensoffa under så det är ju tydligen lätt att komma vidare från ryggstödet och upp i fönsret. Där satt han och bankade på fönstret. Gäller att ha koll nu...

Nej, nog för idag. Jag hoppas jag kommer hit med lite mer positiv energi nästa gång. :)
Sköt om er!
Godnatt

Kommentarer
Postat av: Titti

Det var en period som vi hittade Hilda ståendes i fönstret och vinkade till alla utanför! Livsfarligt, tänk om rutan skulle gå sönder!

Jag hade tänkt att plugga lite kurser som jag kan ha nytta av på jobbet. Infektionssjukdomar och en kurs om äldrevård. Men nu vet jag inte alls, allt känns upp och ner!

Är din mamma också sjuk`?

Hoppas ni får sova gott inatt!

Kram T

2008-05-01 @ 21:31:23
Postat av: Satu

Hoppas ni också kryar på er !!

och YEPP det gäller att hålla koll på de små liven!

Gonatt och sov gott! ;D

2008-05-01 @ 22:52:46
URL: http://satuelisa.blogg.se
Postat av: Malin

Tråkigt med din mamma!

2008-05-01 @ 23:52:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0