Soligt men kallt

Här i Getinge är det också vackert väder, soligt och fint. Några grader bara men inne är det varmt och skönt. :)
Jens ligger och sover. Eventuellt kommer mina föräldrar hit och fikar i eftermiddag men det är inte säkert. vore roligt för Jens blir så glad när de kommer plus att han får några andra att busa med också... ;)

Igårkväll såg jag och Daniel "tatuerad torso" och den var riktigt bra. Jag har ju precis läst ut boken och den gillade jag verkligen. Filmen stämmer ju inte med boken hela tiden men så är det ju bara, den var superbra ändå. Daniel blir så irriterad på mig när jag hela tiden säger: Så här var det inte i boken...
Jag säger det dessutom ganska många gånger, några extra bara för att liva upp stämmningen lite .. :)
Ikväll blir det antagligen "Den krossade tanghästen", det är också en Irene Huss-fillm. Mmm, vi har fått dille på dem filmerna. :)
Annars inget nytt här. De första timmarna av dagen har jag haft eld i mina händer och armar... Gilla läget tänker jag inte göra men acceptera får jag väl.
Ibland önskar jag att jag hade bättre värktabletter.

Jens pratar som valigt mycket och det kommer fler och fler ord. det var första gången jag hörde honom säga soffa idag, det lät som offa. Sedan sa han nycklar. Han kom springande med sina plastnycklar och så sa han: Nycka eller något sånt. sedan gjorde han brummljud.
Jag antar att han startade bilen. Hihi
Nu har han dessutom börjat klättra på allting som går... Min bärbara dator är väl mest intressant. Han tar stolen och klättrar uppåt. Jag får nästan ha datorn avstäng hela tiden när han är vaken, det är ju syncentralens dator så lite rädd om den får jag väl vara.
Usch, jag tycker det känns obehagligt när han klättrar. Är så rädd han ska ramla och slå sig. Jaja, det lär han göra, det går inte att skydda dem från allt även om det är just precis det man vill.

När Daniel kom för att hämta Jens igår på dagis så var det återigen en lapp uppsatt på dörren, att barnen var på en annan avdelning. Jag blir skitirriterad bara jag tänker på det. Hur fasiken tänker dem???
Antagligen inte alls... :(
Jag ska prata allvar med dem nästa vecka och faktiskt fråga dem rent ut hur sjutton de tänker.
Jaja, inget att tjura över nu.

Tack vare antibiotikan så slipper jag ta min äckelmedicin så trots att det är lördag mår jag inte illa. Tjohooo
Önskar er en fin och härlig lördag.
So long

Kommentarer
Postat av: ♥Blondiie♥

jag tycker att alla irene huss är grymma =)

en personlig fråga som jg funderat på n¨gra gånger utan att våga fråga, menjag frågar å du svarar om du vill =)

hur kommer det sig du klarar blogga och se foilm om du är blind? är du bara på ena ögat eller har du syntolk?

kramis, tycker din blogg är jättebra =)

2008-11-01 @ 17:52:40
URL: http://blondiies.blogg.se/
Postat av: ♥Blondiie♥

WOW!!! tack för att du delgav mig!

har funderat ett tag, men inte vågat fråga, skall försöka stava bättre så att inte datan hakar upp sig. Anade att du hade program som läste, vi fick se sånna på dövcentralen i göteborg, när vi läste teckenspråk som jag sa innan!

Va häftigt att du ändå bloggar. har alltid fachinerats av er styrka. Många frågar vad som vore värst att mista, och jag tror synen är värst, att inte få se sina barn. Men man utvecklar ju annat på ett helt annat sätt. Har du någon gång varit seende och tappat synen eller föddes du blind? Med dagens framsteg kanske det inte är helt omöjligt du en gång kan se. Fast varför egentligen, jag tror många gånger du njuter och uppskattar välrden än vad vi bortskämda gör... ta hand om dig vännen!

kram

2008-11-01 @ 21:21:59
URL: http://blondiies.blogg.se/
Postat av: bjorne

Kul att allt går åt det bättre hållet med hälsan,var inte för hård mot personalen när du pratar med dom, bara fråga vad det beror på,har tre egna barn som är vuxna nu så jag vet att det kan drabba dom om man ställer frågan på sin spets.Ha en mysig kväll o kramis till er alla.

2008-11-01 @ 21:29:10
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Julia

Hej gumman! Har inte haft tid att svara på din utmaning, det kommer!

Hoppas innerligt att din antibiotika hjälper fort, och så skönt för dig att slippa må illa en lördag!

Jo, det är ju så med våra små, de växer och växer och helt plötsligt kan de en massa saker man inte trodde att de kunde. Sanna kan fortfarande överraska mig med ord eller handlingar som jag inte trodde hon var redo för än. Det är underbart!

Vad gäller dagis så får ni se till att ta dem i hampan, sådär kan de ju inte göra! Det är ju inte så att det är en hemlighet att du är blind. Och de vet ju att du hämtar Jens ibland!

Nu har jag förresten kommit på vem jag tycker att Jens liknar (förutom dig, ni är jättelika). Han ser ut som Skorpan i Bröderna Lejonhjärta måste ha gjort när han var en liten knatte! Gudomligt söt!

Stor kram och trevlig lördag!

2008-11-01 @ 23:14:16
URL: http://chocolatefrog.blogg,se
Postat av: Jen

SÅÅÅG på film.Låter liiite överdrivet med tanke på att du är blind haha närrå skoja bara, allvarligt talat jag hajar inte,,, lyssnar du bara då liksom? Här är det kallt nu. Kram

2008-11-02 @ 08:57:09
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej,



Skönt att du känner dig lite bättre. Festen var lyckad trots allt, man har fantastiska vänner som hade styrt upp det väl.



Klart att du ska tala med personalen kring det där, det handlar om respekt. Ha en bra söndag.



Stor kram till dig.

2008-11-02 @ 09:41:10
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: ♥Blondiie♥

God morgon!!!

Hoppas du sovit gott och vaknar upp till en strålande dag precis som jag gjort=)

ha en underbar dag, kramis

2008-11-02 @ 09:56:00
URL: http://blondiies.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack snälla du. Må så gott. Kramar

2008-11-02 @ 15:04:27
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: soffie

Vi har oxå kollat in alla Irene Huss filmerna och jag tycker de är mycket bra,gillade böckerna med,hon skriver på ett mycket bra sätt Helene Tursten,

Hoppas allt är bra med dig och att hostan är borta.

Må så gott

2008-11-02 @ 17:55:34
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Malin

TACK!!! Det blir spännande att se vad som händer o fötter på tisdag. Vissa säger att läkaren är bra, andra att han är nonschalant och dålig!! Kramiz M

2008-11-02 @ 19:38:20
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det är ju så att vi försöker bli gravida och då får jag vara restrektiv med Enbrel och ta halva dosen eftersom man inte vet hur det är med grav och den medicinen, finns för lite forskning så det är upp och ned och enbart en spruta mot 2 i veckan nu.



Har ju fått en operationstid på min fot och det verkar som om jag måste ta den.



KRAMAR till dig.

2008-11-03 @ 15:21:33
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0