en del fixat

Idag har vi varit på gång hela dagen. Började med att åka till tandläkaren för att äntligen få det där med räkningen ordnat. det har inte blivit av tidigare eftersom tandläkarmotagningen varit stängd i typ tre veckor eller något. Jaja, de var hjälpsamma och lyssnade så nu tror jag faktiskt att det kommer ordna sig, det med. Det känns skönt eftersom jag fått en tid till specialisttandvården nu för att diskutera det där med tänderna som ska dras ut.. Jaja, ska inte tänka på det nu, den dagen kommer den med. ;) Himla skönt att det där är ordnat och där sparade jag in en tusenlapp som jag egentligen inte hade. Haha
Sedan for vi till Apoteket för att hämta Orencia. Jag fick ta medicinen idag och det är jag så glad för!! Jag hade inga vidare provresultat, bland annat höga vita blodkroppar och det kan tyda på att jag har något i kroppen, gissar då på halsen men jag fick mitt kära dropp och det är det viktigaste. Nu dröjer det en månad till nästa infution.
Lederna har blivit mycket sämre bara sedan i förgår, speciellt händerna och knäna. Hinner antagligen med ett gäng kortisonsprutor innan Orencia börjar värka.
Vi var in till stan efter besöket på Spenshult och fixade lite och sedan hem och hämtade gosroosen på dagis. Var hemma en halvtimme och sedan bar det av in till stan igen.
Vi var hemma vid halvsex och nu känner jag mig väldigt trött. Orencia gav mig inte samma energikick som sist men den kanske kommer imorgon? :)

Ska iväg och träna på förmiddagen imorgon. Hoppas bara händerna är bättre än vad de varit idag så jag kan gräppa tyngderna. ;)

Jens har varit glad och full av bus. Haha, skrattar bara jag tänker på honom. Han är verkligen i en rolig period just nu.
Han luras och skojar hela tiden. Vi var hem till Daniels mamma en sväng och där härjade han runt som bara den. Har föresten ätit årets första semla. mums filibums. :)
Nej, dags för sängen. Ska bara runt och läsa lite bloggar först. ;)
Godnatt på er.

Kommentarer
Postat av: Anki

Man blir så glad av att läsa din blogg för du har en sån viljestyrka.Jag är en aning deppig ibland men att läsa din blogg ger en styrka.Vilken gullig son du har, jag har två barn men de är några storlekar större (19 o 21). Jag kommer gärna fortsätta att läsa din blogg.Hoppas att din medicin gör så att du mår bättre snart.

2009-01-08 @ 22:33:58
URL: http://anci62.blogg.se/
Postat av: lena

Skönt att höra att det kommer att lösa sig med räkningen för det är ju en massa pengar.Vad glad jag blir att du fick medicinen idag:)Jag ska oxå träna imorgon!!Ja,sonen är ju i den åldern när det är bus som gäller hehe!!!

Lycka till med träningen i morgon.

Sov gott min fina vän, kram lena.

2009-01-08 @ 23:34:24
URL: http://lenahellstrom.blogg.se/
Postat av: Jen

Men kära du vilken dag, intensiv låter det som. Hoppas lederna blir bättre. Bra det där med tandis,det är dyrt nog som det är. Dessutom har man sina rättigheter baske mig. Bra där. Jaha,skönt med fredag är det. Kram kram i massor

2009-01-09 @ 08:06:32
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: Malin

Har nog inte kommenterat här på länge och har bytt ställe att blogga på (xmx) men jag tänker ofta på dig.

Hoppas att halsen blir bättre så du slipper slemmandet och att du får din energikick :)

2009-01-09 @ 08:13:12
URL: http://dockvagn.bloggproffs.se
Postat av: Malin

Nu har jag läst ur den! Grinade igårkväll när jag låg och läste att jag vaknade med huvudvärk idag! Ska bli intressant att höra vad du tycker om den. En sak är säker, barn är så otroligt kloka! Kramiz på världens bästa Ulrika!

2009-01-09 @ 14:27:46
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0