Där kom det

Samtalet från Lund som jag väntat på sedan den 21 april då jag åkte därifrån och var så ledsen eftersom operationen inte hade lyckats.
Jag stod och diskade i eftermiddag och då ringde telefonen. det var kirurgen som försökte operera mig. Hjärtat började slå som besatt så fort jag hörde hans röst men jag blev jätteglad att han hörde av sig.
Han sa att han inte glömt mig men det har tagit tid eftersom han hade diskuterat med andra läkare om hur de ska göra och nu har han och en lungläkare ett förslag på hur det ska gå till.
Nu är det visst inte aktuellt med laser längre utan nu ska de försöka skära upp det som tepper till med hjälp av ström. Det är tydligen lungdoktorns instrument men han har aldrig tidigare använt det instrumentet på det stället där mitt problem sitter så det är därför min halsläkare också ska vara med.
Jag kan verkligen ställa till det. ;)
Han betonade återigen,antagligen för att jag inte ska bli så besviken, att chanserna för en lyckad operation inte är så stora. Jag frågade om det kunde hända något farligt, det lät ju inte så himla roligt med ström men han sa att det värsta som kan hända är att jag vaknar upp ur narkosen och han får komma med samma besked till mig som sist, att det inte hade gått.
Jag vet att han känner jättemycket för mig och verkligen vill att det ska bli bra. Han tycker jag har nog som det är med reumatismen och att jag inte ser. Han är väl en av de få läkarna tycker jag som verkligen fattat hur jobbigt det är med dessa infektioner och han säger ju rent ut att det är tracken tillsammans med min reumatiska sjukdom och immunnedsättande mediciner som gör att jag blir dålig hela tiden och har svårt att repa mig.
Han sa också att om det finns en gud så är han inte rättvis. Hade någon annan sagt så hade jag blivit skitsur. ;)
Jag förstår vad han menar men ser det inte så, jo, ibland kanske, för några veckor sedan till exempel då jag tyckte allt var jobbigt och tungt.
Men som sagt, jag kan rada upp fler positiva saker som hänt mig en dåliga saker som drabbat mig. Sedan kan jag, när jag är på mitt mest positiva humör även se att de dåliga sakerna som jag varit med om gett mig väldigt mycket och fått mig in på vägar som jag annars aldrig hade hamnat på.
Ni förstår säkert vadjag menar? Eller om inte så beror det på att jag mest svammlar just för tillfället. ;)

Nu har jag iaf en stor grej att fokusera på och samla kraft inför men det tänker jag inte börja med förrän i augusti. så det så! Hahahhahaha

Tårtan hos svärmor var mycket god. Sedan tog vi med henne till restaurangen där mina föräldrar jobbar och käkade lunch.
Under eftermiddagen har vi varit i trädgården. Jens har plaskat för fullt och själv har jag njutit under ett parasoll. :)

Nu dags för te.
Godnatt goa vänner.

Kommentarer
Postat av: soffie

å vilken bra läkare det verkar vara nu hoppas jag att detta blir bra för dej så du ska slippa lida mer,

När ska det bli av?

Nu får du ladda ordentligt

sov gott

2009-06-25 @ 00:11:06
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vad skönt att samtalet kom iaf! Det verkar vara en riktig toppen-läkare du har!

Tycker du gör rätt i att njuta av sommaren nu. SEN kan du oroa dig för operation osv. Jag ska hålla tummar och tår jag har för din skull!



Hoppas ni får en bra dag i solen idag!

Kram på dig vännen! ♥

2009-06-25 @ 08:06:33
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Malin

förstår att det känns hemskt att han säger så, till dig som är kristen också. Men jag har tänkt mycket på det där, varför det finns så mycket elände och sjukdomar. Om det finns någon gud osv... Men hur skulle det vara om det inte fanns något sånt? Om alla var friska och bekymmerslösa? Vad skulle vi lära oss av det? Jag tänker på hänsyn, omtanke, empati, glädjen över vad man har osv... Jag önskar för allt i världen att du ska må bra, inte så jag menar, hoppas du förstår vart jag vill komma. Många bär på olika soeger, så även jag, men med facit i hand, har jag lärt mig massor genom det. Kandke är det just det som är meningen, om det nu finns mening med allt! Kramiz M

2009-06-25 @ 11:29:47
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Lena

Oj jag blir både glad och nervös för din skull! Men mest glad :-) Härligt att samtalet kom och härligt att du har en sådan underbar läkare! Det ska gå vägen den här gången!!



Ha en fin dag i solen!

Kramisar

2009-06-25 @ 11:40:54
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Postat av: Bjorne

Ja du Ulrika nu blir det för oss bloggvänner att hålla tummarna igen men det gör vi så gärna och ska se till att en av mina skyddsänglar är med och hjälper till så kanske det blir riktigt bra men det är stund dit ännu,go kram till er.

2009-06-25 @ 16:27:42
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Gabriella

jag önskar dig all lycka till och håller tummarna för dig, du måste ju bli bättre!

2009-06-25 @ 18:38:40
URL: http://anwb.blogg.se/
Postat av: Anki

Jag hoppas verkligen att den här metoden skall hjälpa dej jag kommer att hålla alla tummar och tår! Kram min fina vän

2009-06-25 @ 19:04:36
URL: http://anci62.blogg.se/
Postat av: Jen

Jaha men då är hoppet inte ute,, ge oss en tid snälla doktorn. kram kram

2009-06-25 @ 20:47:15
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: Birgitta

Helt rätt att njuta av nuet och det härliga vädret. Härligt med plask och sommar och sol.

Ha en god natti natt!

Kram Birgitta

2009-06-25 @ 21:00:07
URL: http://birgittagh.blogg.se/
Postat av: Lena

Hej vännen!

Bra att du fått penicillin, nu ska du bara se till att piggna på dig också!



Lillen vägde 11,3 och var 84,5 cm lång för snart en månad sedan, han vägde 2810g när han föddes och var 48 cm. Så han har ju växt i allafall :-)

Hur stor är Jens??



Hoppas dagen har varit bra!!

Kramar om!



2009-06-25 @ 21:13:17
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Postat av: Lise-Lotte

Låter jätejobbigt för dig, men bra att du kan fokusera på de bra stunderna när allt känns jobbigt.

2009-06-25 @ 22:08:01
URL: http://supermumbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0