åt rätt håll

Det har varit en mycket jobbig vecka det här. Jag var ju till sjukhuset på måndagen, efter den roliga matchen mellan Sverige och Finland... :)
Jag fick utskrivet antibiotika och så bytte läkaren tracken på mig. En bra läkare som förstod att jag hade det jobbigt.
Hon gjorde vad hon kunde alltså.

På tisdagskväll blev jag mycket sämre och på onsdagen var det nästan på gränsen till ohållbart. Det var väldigt nära att jag åkte in till sjukhuset akut men höll mig till torsdagen då jag kände mig en aningens bättre.
Det var som jag blev sjuk en gång till på tisdagen och jag blev både rädd och uppgiven. Jag var hem till mamma med Jens och jag tog tom med mig sugen dit på daniels inrådan. det var tur det annars hade det nog korkat igen tror jag. Men jag var så trött så jag orkade inte ens packa upp sugen, det gjorde Daniel. Tur att vi kunde vara hos mamma för jag orkade knappt med mig själv och Jens hade mormor och leka med då.
Det var bra.
Men usch, tror aldrig jag varit så dålig i halsen innan, alltså jag slemmade hela tiden och fick jobba ordentligt för att få bort skiten.

Men nu verkar det som att penicillinet tagit tag i bakterierna för det är väldigt mycket bättre även om det knappast är bra.
Halselände säger jag bara.

I torsdags tog jag mig iväg till min inbokade ansiktsbehandling... Jag är knäpp ibland, det vet jag. Under resan dit fick jag värsta krammpen i halsen och tårarna rann och slemmet sprutade. Nice...
Tänkte hur ska detta gå. Ligga still i en och en halv timme utan att få panik av hosta och slem. Men vet ni, jag hostade inte en enda gång under behandlingen.
Det är helt sjukt. Det kom efteråt. Hahahahhaha

Idag tog jag mig iväg till träningen. Antagligen ännu ett bevis på att jag är knäpp men jag fixade helt enkelt inte att gå här hemma och bara fundera. dessutom vet jag ju att träningen gör så gott för mitt psyke. Det gick kanonbra. var bara in på toan och hostade en gång.
Resan in och hem gick bra de också.

Imorgon ska vi på kalas. Jag har gruvat mig för det också, att jag inte skulle vara bra till dess. För jag vägrar sätta mig på en middag och spruta slem över gästerna... Bra av mig va?
Men det ser ju rätt lovande ut inför imorgon. ska tom iväg på dagen och få en make up. Haha Har bara åkt iväg och gjort något sådant en gång tidigare och det var inför mitt bröllop. :)
Ska bli lite småkul. ;)

Över till det bästa som hänt på hela dagen, ja på länge kan man väl säga.
Nu ikväll ringde det på ytterdörren. Det var ett blomsterbud, med en underbart vacker bukett tupaner till mig.
Jag blev så glad och överaskad. Den var från min familj i Timrå.
Jag älskar er!

Nu dags för sängen.
te först ja.
Tack alla fina och goa människor som stöttar mig så mycket genom era kommentarer.
Ni är godisbitar allesammans. ;)
Godnatt och kram!

Kommentarer
Postat av: Marie-Louise

Vad trist att du har varit så dålig nu i veckan. Men skönt att det håller på att vända nu i alla fall. Jä**a hals...Jag hoppas du får det riktigt trevligt på middagen och att makeupen blir till belåtenhet. Jag har också bara varit och lagt makeup 1 gång i mitt liv och det var innan mitt bröllop, skulle faktiskt vara lite spännande att göra det igen.

Och ansiktsbehandling, det är så skönt. Den var du väl värd. Märkligt det där med hostan under behandlingen..men skönt, då fick du njuta ordentligt av behandlingen.



Varma Kramar!

2010-02-27 @ 00:01:25
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Annica

Vi älskar dig med vännen!!!

KRAM!

2010-02-27 @ 21:39:29
URL: http://afroditeskrypin.blogg.se/
Postat av: jagM

Hej vännen.

Förlåt mig för att jag inte uppdaterat bloggen, vet att du undrat hur allt gått.

Men nu så är det gjort fast fick inte med allt, då hade det blivit en bok ;)



Jättetråkigt att du inte mått bra alls och hoppas hoppas du mår bättre nu.

Massor av kramar till dig

2010-02-28 @ 11:14:46
URL: http://minslaskblogg.blogg.se/
Postat av: soffie

men usch att du blev så dålig,tur att du fick träffa en bra läkare och att medicinen nu verkar ha hjälpt,

Va skönt med ansiktsbehandling,

många kramar till dej

2010-02-28 @ 11:49:42
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Lejonkvinnan

Hejsan vännen!

Hoppas du hade det riktigt roligt i går!! Vad härligt och få en make up gjord, det har jag bara fått i samband med ansiktsbehandling, men jag har aldrig gjort det annars.



Härligt att det går åt rätt håll nu med din hals! Blir så glad över att läsa det!



Jo jag mår lite sämre nu, och blir lite less. 10 dagar kvar tills jag får komma till reumatologen, men jag vet ju inte om även denna läkare kommer säga att de inte hittar något? Ja ja, vi får se.



Festivalen var sådär. Jag gillade Anna Bergendals låt och hur det gick säger jag inte om du inte redan har hört hur det gick ;)



Ta hand om dig!

Många varma kramar

2010-02-28 @ 14:06:50
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Postat av: Malin

usch, jag gnäller jag vet ju hur mycket sämre du har det, men ibland kan man inte låta bli!! Du är verkligen helt fantastisk tycker jag, envis, vilket jag tror är din räddning!! Du passerar hinder efter hinder, och hela tiden gör du det med rak rygg!! Du är verkligen en av mina idoler du! Kramiz m

2010-02-28 @ 15:50:33
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Gizze

Ska du behöva ha det så besvärligt;(



Hoppas du får en bra dag i morgon med kalas!



Här har varit lugn helg, man blir så dämpad av allt efter grannarnas brand, brandkåren åker fortfarande hit och spolar ett par gånger varje dag...



Nu ska vi äta, har fått hem min underbara son, han har varit med sin pappa i Branäs i helgen!



Önskar dig en bra dag i morgon och resten av veckans dagar! Kram Gizze

2010-02-28 @ 19:25:12
URL: http://gizzez.blogg.se/
Postat av: messan

Vad glad jag blir att du fick en bra läkare som förstod dig och bytte ut din track. Nu håller tummarna hårt att antibiotikan hjälper dig.



Vad kul med make up. Det är så spännande att få det, att få se slutresultatet:).

Ha en fin dag vännen!

Kramar i massor

2010-03-01 @ 09:32:08
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com
Postat av: bjorne

Ella tackar för hälsningen och vi önskar att du ska slippa detta elände men det är en jäkla envis åkomma vad det verkar,bara det blir vår i luften så kanske det blir bättre en längre tid får vi hoppas,krya på dig o kram.

2010-03-01 @ 19:15:39
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Elin

Som alltid: jag står på din sida, alltid. Och som alltid blir man lite trött på landstinget, det vore lättare om de gav sig dän på att hjälpa dig fullt ut. Tacka i alla fall din familj från mig för att dom skickade blommor. Lite glädje behöver du. Hur ser framtiden ut i övrigt?

Kramar

2010-03-01 @ 22:49:18
URL: http://foreverhopeless.blogg.se/
Postat av: Marie

Knäpp? Nä,långt därifrån. Du sprudlar av livslust. Du vägrar ge upp. Inte kan det vara knäppt.Att ge upp är ju att sluta leva och vem vill vara levande död.

Jag hejar på dig! Kram

2010-03-01 @ 23:19:38
URL: http://palivetsstig.blogg.se/
Postat av: Susanne

Godmorgon!!! Hoppas att du mår bättre måste vara jätte jobbigt med allt slem, min man hade ju också massor av tjock slem så han fick något slemlösande när han var hos läkarn och nu mår han bättre bra är det inte ännu. Skönt är ledig idag med det är så skönt, var en sväng på jobbet igår hade möte fick då se den lille killen som ramlat och det ade han gjort nu igen han måste ha problem med sina ben sa jag till en kollega tycker synd om grabben att jämt se ut som han alltid sprungit in i vägen. Ha en bra dag. Kram Susanne

2010-03-02 @ 06:31:55
URL: http://vejers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0