Att våga

Jag hämtade Jens på dagis efter lunch idag. Han ska vara där lite längre imorgon eftersom jag ska iväg och träna då. det gäller att planera med sina 15 timmar i veckan. Måste säga att vår förskola är fantastiskt bra, personalen är underbar och de är så flexibla.

Jag har börjat låta honom springa lite själv nu, där det inte är någon trafik. Så han sprang ut på dagisområdet och jag efter. Vet ju att han inte kommer någonstans eftersom det är grindar men samtidigt är området stort och han är inte ensambarn där precis. Han kom inte till grinden utan hittade något betydligt roligare att göra.
Jag stod och väntade... Väntade... och väntade...
Hann få några frågor och funderingar från andra barn, tex om min käpp och om min track. De är för goa de små.
Min lille tyckte jag inte var så go precis, just då, menmen...
Han kom sedan och vi drog iväg hem.
Då tog jag tjuren vid hornen och bestämde att nu ska jag och Jens vara ute själva och leka. För första gången. det gick så bra, jag är så lycklig så jag nästan gråter lite.
Ja men visst är det underbart, att så lite kan glädja. Haha

Jag plockade fram hans trehjuling från baksidan och så fick han cykla fram och tillbaka medan jag stod och "tittade" Vi var ute i nästan två timmar och det gick kanon, detta ska vi göra om inom det snaraste. Min mamma-självkänsla stiger ju som bara den när sånt här fungerar. Ni kan säkert tänka er att jag varit nervös och dragit mig för detta. Men nu är han så stor så han förstår.
Sedan är det klart att han kan bli distraherad och lockad av saker runt omkring.

Igår ringde jag till Spenshult eftersom mitt knä och fot fortfarande var hemskt dåliga. Jag fick tack och lov en tid samma dag så nu är jag sprutad i foten och knät. Kortisonet har väl hjälpt lite men det blir säkert ännu bättre imorgon.

Nu ska jag fortsätta leka med min gosros, fast innomhus denna gång. :)
Kram till er, goa vänner.

Kommentarer
Postat av: Titti

Vad glad jag blir för din skull att ni kunnat vara ute idag-. Samtidigt så skäms jag som bråkar och gnäller över mina barn som jäklas när vi är ute. Jag kan iaf se vart dom är på väg!

Hoppas att cortisonet gör verkan under natten och att du skuttar upp ur sängen imorgon! Kram

2010-03-25 @ 18:27:43
Postat av: elin

Det går framåt och du får ha det bra! Vad glad jag blir, äntligen får du det du förtjänar, lite bra och lite lycka. Tiden går fort och barn växer upp så fort, så det är inte konstigt att Jens är stor nog att klara sig lite mer ensam.

kramar

2010-03-25 @ 18:29:46
URL: http://foreverhopeless.blogg.se/
Postat av: Kusin Ellinor

Blir så glad av att läsa ditt inlägg! Du är modig du! Men vad skönt att Jens börjar bli så förståndig. Måste va ett enormt lyft, för er båda :)



Jag hade själv en fight med lillan idag då hon envist skulle gå in på en grannes tomt och inte hem till oss som jag tänkte. Det är fighter varje dag om allt från att ta på kläder o byta blöja till ja, u name it. Men det kanske är nåt som hör åldern till (19 mån nu). Det är minst sagt påfrestande...



Hur som, det är roligt att få uppdateringar från dig. Bra med facebook, när du skriver där så blir man påmind att gå in här o läsa lite. Stor kram på dig kusin vitamin och fortsätt på samma väg. Du är en inspiration för många ska du veta. Kram!

2010-03-25 @ 20:56:24
Postat av: elin

Bara att du bryr dig räcker så långt, det bär jag med mig och tar fram ibland och försöker uppmuntra mig själv med.

Kram

2010-03-25 @ 21:54:50
URL: http://foreverhopeless.blogg.se/
Postat av: Gizze

Vad härligt Ulrika!!! Måste kännas underbart!



Hoppas ni får en härlig helg med tid ut i det fria!



Kram Gizze

2010-03-27 @ 00:18:40
URL: http://gizzez.blogg.se/
Postat av: Susanne

Godmorgon!!! Ja hoppas du snart bli bättre i din fot och knä varför ska du behöva lida så du har väl nog ändå! Jens har börjat bli stor han tar för sig mer märks det härligt.Bra att dagiset tar hänsyn det vore skam annars. Ha det bra. Kram Susanne

2010-03-27 @ 07:41:10
URL: http://vejers.blogg.se/
Postat av: soffie

guu va roligt för er att ha sån underbar personal på dagiset där Jens går,va kul att det gick så bra då ni va ute å lekte tillsammans,underbar känsla för dej,

du är så himla bra!

massor av lördagskramar till dej å din goa Jens

2010-03-27 @ 13:23:12
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Jenny

Fantastiskt, härligt att höra,, blir bra nu när våren kommer,,, kram

2010-03-27 @ 13:25:46
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: bjorne

Va roligt att läsa och det händer mycket nu som gör allt till det bättre,ju äldre han blir så mer saker kan ni göra själva och klart du är en supermamma på ditt sätt,om alla andra mammor och pappor som ser fick en bindel för ögonen och ska göra det du gör varje dag då skulle du nog förstå bättre vad duktig du är,ha en fin helg,kram.

2010-03-27 @ 15:22:48
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Anki

Vad kul att du har tagit det steget att gå ut och leka med Jens ensam du är så "strong" Kram

2010-03-28 @ 16:41:12
URL: http://anci62.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0