R

Ja, här har det passerat lite tid igen och jag har inte fått ner en rad.

Vad har då hänt?
I onsdags fyllde jag och min syster år. Firade tillsammans med familj och goda vänner. det var en lugn och bra födesedag. det bästa på hela dagen var när jag kom hem och upptäckte en vacker bukett på bordet, från min underbara vän
Lejonkvinnan
och hennes familj. Så oerhört glad jag blev!

På torsdagen var det lugnt har jag för mig och på fredag hade vi besök av en god vän på lite fika. Jag lät Jens vara hemma från förskolan eftersom vi hade varit iväg så mycket hela veckan och hade planerat saker under hela helgen.
Så det blev en myspys-fredag, fram till kvällen då Daniel kom hem.. Hahaha
Nja, kan ju inte han hjälpa,att det är han som är postläsaren i den här familjen, och alltså mest får komma med dåliga nyheter...

Ett brev från Lund låg visst i brevlådan. Min älskling trodde självklart att det var en bekräftelse på operation-datumet, den 26 november men ack nej. Det var ett nytt datum istället.
Läkaren hade missat att de den 26 november har studiedag på operation. Min op är flyttad två veckor, fram till den 10 december.
Hjärtat slog fortare och ångestklumpen kom tillbaka. Två veckor kanske inte är så mycket kan man tycka men för mig är det en mycket dålig nyhet. Dels för att jag redan väntat i et och ett halvt år på denna op, dels för att jag fokuserat och spetsat in mig på den här dagen och dels för att jag planerat in mediciner efter det datumet.
Jaja, det får ju gå, vad kan jag göra liksom, men ont i magen och min själsliga balans som jag haft ett bra tag nu är rubbad.
Det är lite för nära jul dessutom.
Som sagt, inget kan jag göra utan det är bara att anpassa sig och göra det bästa av det hela.

Har iaf känt mig lite smånere sedan det beskedet men jag måste försöka släppa det och inte vara så arg och irriterad. Blev sur för att han skickade ett brev, kunde ju lyft luren istället.

Helgen var bra. På lördagen var jag och Jens inne hos Daniels mamma, mostern är på besök. vi hade några trevliga timmar där med mycket gott att äta. :)
På söndagen var det kalas hos min älskade syster. Hon firade sin dag då istället.

På måndagen var det träning först och sedan hade jag ju min kära yoga som jag faktiskt avstod ifrån, kan ni gissa vad som fick mig till detta? ;)
Nä, det kannog ingen. Det var ett möte för nya medlemar i Vänsterpartiet. Ja kände att jag verkligen inte ville missa det så jag gick på det istället. det var mkt intressant.
Nästa möte handlar om socialism och det låter himla spännade det också, tack och lov är det nog inte en måndag. :)
Igår och idag har det varit rätt lugnt.
Jag har tagit min influensaspruta idag.

sedan fick jag post idag också, fast av ett betydligt roligare slag,än det i fredags. Min goa vän
Jenny
hade skickat en ljudbok till mig och jag blev så glad.
tack underbara du!

Min gosros har ett temprament nu som inte är av denna värld. Han blir verkligen rosenrasande ibland och då är det inte kul alls att vara i närheten. Däremellan är han lika gosig och klok som vanligt. Haha
Han har börjat säga r mer nu och det är inte de halländska r:n utan mina Uppsala-r. Hahah
Han låter söt.

Nu dags för en kopp kaffe tror jag minsann. Läser föresten, äntligen, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Den är lika härlig som jag hört att den skulle vara. :)

Ha en fin eftermiddag och kväll.
Kram

Kommentarer
Postat av: Elin

Blir riktigt förbannad här på min kant. De borde behöva betala böter för att i alla fall kompensera dig lite för den mentala press dom sätter på dig bara för att organisationen och systemet inte fungerar. Om landstinget ska flytta op och förstöra för dig igen - för vadå hundrade gången? - ska de väl för fan inte flytta den framåt i tiden? jävla idioter. jag förstår varför jag själv avskyr vården så förbannad mycket - det är sällan de gör något över förväntan. det är sällan de ens gör godkänt ifrån sig. fast jag tillhör fel grupp av vårdtagare för att ha upplevt något annat. så snart ringer jag själv och skäller på de läkare som förstör för dig.

ursäkta min mycket positiva kommentar. skriver en på resten av inlägget när jag inte är tvärbarbannad så det kokar i huvudet på mig.

kram

2010-10-20 @ 17:34:06
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Amanda

Men åhhh, grattis i efterskott! Hur kunde jag missa det!?

Låter som du iaf fick en fin födelsedag och blommor livar ju upp vilken dag som helst.



Ludwig är mycket piggare idag så nu är det definitvt bättre med honom. Dock tar det ju alltid ett tag innan man lyckats få upp allt slem som han samlat på sig då han haft lunginflammation. Men huvudsaken är att han är pigg och glad igen och det är han.

Kramar

2010-10-20 @ 18:08:40
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: soffie

hihi den boken är ju så himla skojjig,

grattis i efterskott ,

massor av kramar till dej från en sååå trött å frusen Soffie

2010-10-20 @ 21:26:16
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

TACK!



Fysiskt mår jag bra, det är värre med det psykiska. Jag mår kass eftersom jag inte äter mediciner men jag klarar det eftersom jag vet att det är tillfälligt. Just nu känner jag att jag skulle vilja få tillbaka lite motivation :-)

Det kommer, ingen fara

Hoppas du får en finfin dag :-)

2010-10-21 @ 11:15:21
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Titti

Fattar inte HUR jag kunnat missa din födelsedag. Jag har ju stenkoll på sånt!

Grattis i efterskott kära Ulrika! <3

2010-10-21 @ 12:07:15
Postat av: Marie-Louise

Nej, varför skulle dom flytta på din operation. Jag förstår verkligen din frustration, man ställer in sig på ett datum och då vill man köra. 10/12 känns så nära jul också. Du har ju din lilla sötnos som du vill kunna fira jul ordentligt med :(

Kram vännen

2010-10-22 @ 13:01:11
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Marie-Louise

Nej men hur kunde jag miss.

GRATTIS i efterskott på födelsedagen :)

2010-10-22 @ 13:03:04
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Linda

Grattis i efterskott!!



Vad synd att de ändrade datum.

När man väl bestämt sig vill man få det överstökat.

2010-10-23 @ 14:53:41
URL: http://banton.blogg.se/
Postat av: Jen

Hej, ja han har noll koll tyvär. Tankarna snurrar nu hur vi ska göra med situationen. Här har det regnat hela dagen så vi festade till med nya fleecejackor till barnen. Kram i massor.

2010-10-24 @ 14:35:04
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: Susanne

Grattis i efterskott!!!! Ja du jag hoppas nu inte dom skjuter upp din op ännu en gång du har fått väntat nog länge. Hoppas du mår bra för övrigt. Jag har börjat bli sämre igen och läkarn vill inte jag ska hålla på med remicade den löser bara tillfälliga besvär säger han så det måste bli en op enligt honom, vet inte vad jag vill skulle få betänkte till fram till nov-dec. Annars har vi haft en rikitigt skitväder här idag bara regn och i fredags snö och halka. Ha det bra kära vän . kram

2010-10-24 @ 17:17:08
URL: http://vejers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0