En rättelse

Boken heter inte alls så som jag skrev i mitt förra inlägg... :(
Den heter "Kärlekens mörka sida" och nu har jag kollat upp författaren också: Rafik Schami.
Bye


Varmt men blåsigt

Yes, varmt var ordet.
Jag har faktiskt kunnat sola ett bra tag idag, riktigt skönt har det varit! Nu är jag dock lite trött på det så jag har gått in.
Jens har varit ute och stojat, kört runt i trädgården med sin Bmw. :)
Jag kan väl sammanfatta dagen så här långt som väldigt lugn och skön. Blev nästan lite rastlös här ett tag.
Nu har jag iaf satt på en kopp kaffe, eller några, det är gott trots värmen tycker jag.

Jag har precis börjat på en bok som heter "Kärlekens mörka stig". Författaren har jag glömt vad han heter, en man från Cyrien är det iaf. Den är på över 800 sidor så jag har att göra ett tag. den verkar iaf bra och har redan gripit tag i mig.
Ha en fortsatt skön dag och glöm inte att dricka... haha Det gör jag hela tiden nämligen, glömmer att dricka alltså.
So long


Min gosros

Jag gör som mamma
Jag gör som mamma, använder en vit käpp
Nu kryper jag nästan aldrig
Nu kryper jag nästan aldrig, man ser bättre här uppifrån.

Ett litet blindstyre :)

Min son är ju så underbar så det finns inga ord. *lycka*
Nu har han knallat lägenheten runt typ tio gånger om inte mer, i sin lilla hand har han haft min vita käpp. Han går precis som mamma, med käppen framför sig och dunkar i golvet. :) Gud i himmelen villken liten gosunge han är.
Ja, man får skratta många gånger om dagen tack vare honom. :)

Dagen har varit bra i övrigt också. Jag stack iväg och tränade vid elvatiden. Gissa om det var varmtt på gymmet? En aningens kan man väl säga, men det är ju varmt överallt.
Jag hoppade in i bastun efter träningen, som alltid, det är ju så skönt. Där träffade jag på en jättetrevlig tjej, kul med lite nya människor. Älskar när folk tar kontakt och inte är rädda för det. Hon hade tydligen ett gäng släktingar som var synskadade så det hjälpte väl upp det hela.
Då vet hon att vi inte är så farliga... ;)

Nej, nu är det strax matdags.
Ha nu en skön kväll i värmen.
So long

Härlig dag

Nu är jag slingad och alltså ljus i huvudet, känns bra och roligt att ha förändrat sig lite iaf. :)
Efter besöket hos frissan for vi in till stan. Danne och Jens uträttade några ärenden inne i stan medan jag uträttade ett eget litet ärende någon annanstans. :)

Solen har strålat och vi stack upp till.... jo Galgberget, vilken nyhet. Vi hämtade först upp Dannes mamma och hon var glad och pigg. Det där med sängen har ordnat sig men be mig inte förklara hur för det orkar jag bara inte berätta. ;)
Det är min systers sambos systrar som har hand om Hallandsgården på Galgberget den här sommaren, det är verkligen mysigt där. Hur som helst var det väldigt lungt för en gång skull så systrarna hann sätta sig ner och prata med oss. Vilka underbara tjejer, verkligen! Det är ett par människor jag mer än gärna vill lära känna mer. Det var så himla lätt att prata med dem och vi skrattade mycket!
Ja, tiden bara sprang iväg och helt plötsligt var klockan sex. Vi for hem till mamma och pappa. Jens fick mat av morfar och jag och Danne tog en kopp kaffe.
Sedan handlade vi på Maxi och hämtade upp lite mat på den tailändska krogen. Mums
När Jens var badad och vellingen uppdrucken var klockan över nio. Nu sover lille vännen, utan protester den här kvällen också. :)

Imorgon skall jag träna och gosrosen skall till dagis.
Godnatt!

Torsdag

Jag har soit riktigt gott inatt, Jens har visserligen sovit hos oss men där sov han gott. Det var inte många napp-instoppningar, jag hade bara en liten stuttis-letning mitt i natten. Letade överallt, i hela sängen och på golvet innan jag till slut hittade den under Daniel... :)

Idag skall jag till frissan, hoppas det blir bra. Sedan kommer grabbarna och hämtar mig för en tur in till staden.
Vackert väder är det.
Tror det blir klänning, skall passa mig för att dricka kaffe i den bara... ;) De två senaste gångerna jag hade den lyckades jag tappa en kaffemugg på den, alltså två gånger i rad.
Så kan det gå.
Ojoj, vad Jens är på gott humör, han sjunger för fulla muggar just nu.
Jag känner mig också glad. Kortisonet jag fick i nålen igår har gjort mycket nytta för mig redan.

Önskar er en skön dag!
So long

Kväll igen

Det känns verkligen så bra inom mig när jag känner att ni finns här och hoppas för min skull, tack!

Nu är det kväll igen, tiden går så fort, men det var ju det jag ville den skulle göra, iaf den här veckan... :)
Jens la sig utan några protester ikväll igen, så underbart trevligt av min lille gosunge. :)
Annars har det inte hänt mycket sedan jag skrev senast. jag har gått som i en dimma och närapå somnat så fort jag satt mig ner. det känns som att sängen vore en bra idé?!?

Imorgon skall jag göra slingor!!! Tjohooo Jag har haft det som en morot framför mig, för att ta mig igenom den här dagen, fast den blev ju inte så falig ändå.. haha Men det går bra med en morot trots det.
Det strålande sommarvädret skall visst hålla i sig, till helgen skall det tydligen bli 28 grader.
Nej, nu lämnar jag min blogg för idag.
Hoppas ni får sova gott.
Godnatt och kram.

Mabthera

Yes, då är jag nymedicinerad. Det känns jätteskönnt att det är igång nu och den första infutionen gick superbra. jag känner mig bara allmänt trött och lite yr.
När jag kom dit tog de ett gäng prover, när resultaten hade gåtts igenom började de ge mig premedicineringen som bestod av kortison, antihistamin och paracetamol.
Efter en halvtimme satte Mabthera-infutionen igång och den tog fyra timmar och en kvart. De ökade på hastigheten en gång i halvtimmen.
Tiden gick faktiskt fortare än vad jag trodde den skulle göra, jag fick gott fika och supergod mat! :) Mina grabbar kom och hämtade mig klockan två, det var tidigare än vad jag hade räknat med det också. Skönt!
Nästa infution blir om två veckor och efter det kommer det dröja minst ett halvår till nästa gång. Det är inte klokt!! Jag som varit på Spenshult för att få dropp en gång i månaden under ett antal år, vilken himla skillnad. :)

Ja, nu vet jag att det är många som håller tummarna för mig, att medicinen skall hjälpa så jag tror fullt och fast att den kommer göra det också. Om tre månader räknar jag med att ett mirakel har skett, så kändes det efter första infutionen med Remicade nämligen, så jag vet att mirakel kan ske.
Jens är också ett levande eexempel på det! :)

Nu skall jag ta en kopp kaffe och läsa lite.
Ha en skön fortsättning på dagen!
So long

Aj

Jag stoppade ner fingret i en kokhet flaska med velling. :( Ojoj, jag har ont som katten i fingret. Skulle vilja stå och hålla det under iskallt vatten hela tiden men då kan man ju aldrig sluta, då får jag stå där hela natten...
Klantig är jag ibland.

En god vän ringde mig för en stund sedan, vi pratar inte så ofta men när det väl händer är det så roligt. Hoppas jag får träffa dig i sommar M!

Nu sover gosungen min, gick bra att lägga honom ikväll också! Tjohoo :)
Hoppas monstrerna håller sig borta inatt.
Jag skall strax hoppa isäng, upp tidigt imorgon.

Tack Titti!
Godnatt på er.

Lite trött

Jag är lite trött. Sov inte så bra inatt. Jens vaknar och illtjuter, antar han drömmer något läskigt. Jag vaknar med hjärtat dunkande. Ser nästan det där läskiga monstret framför mig, det som han antagligen drömmer om.. :)

Jag tog mig iväg till träningen och blev piggare men nu är jag i en liten svacka igen. Tänker inte somna, jag vill sova gott inatt.
Efter ett av hans illtjut så kunde jag inte somna om på länge. Då var klockan halvsex och jag somnade om vid kvart över sex eller något, jag gick upp sju, då var jag trött.
Det hade nästan varit bättre att jag gick upp då vid halvsex men det känndes rätt fånigt.

Det är strålande sol och jättevarmt.
Väntar på att kaffet skall bli klart.
Jens har varit på dagis och det gick bra.Han var ledsen när Daniel lämnade honom men personalen sa att det gick över på en gång.
Ha en fortsatt bra dag.

Måndagkväll

Jens ligger i sängen men han sover inte, han borde vara trött. Han skriker iaf inte. Han somnar nog vilken sekund som helst, hoppas jag.

Imorgon skall jag iväg och träna på förmiddagen, hoppas lederna tycker det skall bli lika kul som jag gör. :) Men det vet man ju aldrig med dem.
På eftermiddagen skall jag bland annat hämta ut min medicin. Den kostar 26 000 kr så jag lär få mitt frikort imorgon... :)
Så skall jag ladda över lite musik så jag kan ta med mig på onsdag, en bra bok lär åka med också. Tur att sköterskorna är så underbara där, de brukar kunna ta sig tid och prata med en, hoppas de kan det på onsdag också. Det finns säkert några trevliga patienter, att snacka med.
Nej, nu skall jag läsa lite. Tror minsann Jens precis somnade, skall inte ropa hej än men jag tror faktiskt det är så.
Godnatt!

Dattoon

Jens har sagt ännu ett nytt ord.
Dattoon
den som listar ut vad det är vinner eeen!
Nej, har inga bra priser hemma, skulle vara en säng då.
ordet är såklart datorn.
Så fort han ser min dator så säger han dattoon eller något liknande. Såå gulligt. :)
Bye

Besök och gnäll

Eva och Lotta åkte för en halvtimme sedan. Vi har haft det underbart trevligt i eftermiddag. Det blir inte att vi ses så ofta eftersom Eva bor i Amerikat. båda har jag lärt känna på Spenshult, Eva jobbade som sjukgymnast där tidigare och Lotta är sjuksköterska.
Vi har haft det hur trevligt och mysigt som helst iaf. Käkade tårta och jordgubbar, snackade en massa. :) Jens for runt som en tornado. :)
Lotta lovade att komma över och hälsa på mig på onsdag då jag får Mabthera, gulligt av henne. Jag kommer ju sitta där från åtta till fyra ungefär. :(

Över till mitt gnäll då.
Det är så här att för kanske två månader sedan så brakade Dannes mammas säng ihop. Hon ha rinte haft pengar till att köpa en ny så hon har legat på soffan och sovit.
För några veckor sedan frågade mina föräldrar henne om hon ville ha Jespers säng nu när han flyttar till Oslo igen. Ja, det ville hon så pappa och Jesper var där med den för typ två veckor sedan.
Jag har frågat henne ett antal gånger om hon sover bra och så där. Mamma ringde också och frågade henne om den var bra. Jadå, jättebra sa hon, jag sover som en prinsessa.
Så roligt tyckte vi såklart.

Igårkväll ringde min svärmors syster till mig. Hon frågade om det gjorde något att de skaffade en ny säng till svärmor eftersom den här inte var bra, den var förbred och för hög. Hon hade sovit på soffan hela tiden och inte i den nya sängen.
Jag kände mig som ett levande frågetecken och jättedum.
Såklart att jag inte har något emot att dem hjälper henne. Nej, vi vill ju inte att du blir ledsen säger hon.
Mmm, ledsen? Jag blev inte ledsen utan skitarg.
Hon har ju sagt hela tiden till oss att den var superbra och att hon sov så gott. Ja, men du vet ju hur hon är, hon vill inte göra någon ledsen sa systern
Jag tycker det handlar om feghet jag, taskigt är det också.
Kanske inte så mycket att hänga upp sig på men jag fattade verkligen ingenting. Dessutom känns det ju helt knäppt att hennes syster ringer, vad är det frågan om?
Jag bryr mig väl inte om sängen, klart hon måste ha en annan om hon inte sover bra i den där.

Jag överreagerar väl som vanligt. haha Men jag blir faktiskt irriterad när jag tänker på det.
Skall kola ner mig lite.
Ha en skön kväll nu.
So long

Ny vecka

Först vill jag tacka för alla kommentarer, har aldrig fått så många förut! :)

idag är det inte så fint väder. Vi hade planerat att åka till Galgberget (igen) med några goda vänner men jag funderar skarpt på att ringa och be dem komma hit istället.

Jag sa till Daniel när vi satt och käkade frukost att jag hoppas den här veckan går fort. Jag vill iaf ha onsdagen bakom mig illa kvikct.

Igår var vi hem och grillade, hmmm igen det också, hos mina föräldrar. Smaskigt som vanligt. Jens åt som en himla häst. Pappa bjöd på ssvenska jordgubbar.
Skit, nu satte Daniel igång gräsklipparen och den dånar som ett himla flygplan,jag hör inte vard talsyntesen säger så jag får nog avsluta nu... :(
Ha en bra dag allihopa!
So long

Flyg fula fluga flyg

Men det går inte eftersom Jens precis käkat upp den, eller vingarna iaf. :(
Just precis så sa Daniel, det ser ut som Jens tuggar på något. Mmm, kolla det då, men det är inte så lätt eftersom han inte vill gapa. Så jag och Danne börjar spotta ikapp och då gör han ju likadant. Då kommer det en husluga ut ur hans mun, minus vingar alltså.
Jag mår illa.
.Jag som trodde vi hade städat här precis. Usch!
So long

Som det kan gå

Japp, vi spenderade över tre timmar framför tv:n igårkväll. Jag måste erkänna att jag alltid tyckt mycket om melodifestivalen även om det på senare år dragit ut en aningens för mycket på tiden om man säger så...
När Charlotte vann den svenska utagningen så tänkte jag, inte en sån låt igen, samma gamla svenska popslager som det går sämre och sämre för , för varje år. Jag tycker det hade varit roligare att skicka tex Nordman. Det är inte säkert det hade gått bättre men så mycket sämre hade det iaf inte kunnat gå. haha

Jaja, jag rycktes hur som helst med under de senaste dagarna och trodde att, jomen kanske, det går nog bra ändå, kanske?
Men som varje år så tror vi att det kommer att gå bra, allt tyder ju på det, alla prognoser osv.
Jag tycker lite synd om Charlotte som lagt ner så mycket tid på detta, promotat både här och där och så gick det som det gick.
Nej, nu har jag lagt ner för många ord på detta. Det jag ville få fram var att, jag hade rätt! Vad var det jag sa?!?
Nej, jag bara skojar, men lite så ändå... :)

Natten har varit bra. Jens har sovit som en stock. jag däremot fick en himlans hostatack vid fyratiden och fick stå och suga i över en haltimme. Typiskt, när min gosvän sov så bra, jag kunde ju passat på då, eller hur?

Nu får ni ha en riktigt bra söndag och grattis alla mammor, hoppas ni får en extra fin dag. :)

Sjukhus

Jodå, det blev en sväng till sjukhusapoteket. Har man inget roligare för sig en lördag så kan man ju alltid åka dit, eller hur?
Jag tog ut mina meton så ikväll skall jag ta dem, innan jag går och lägger mig, hoppas jag inte mår illa imorgon bara, det är ju min dag då... :)

Vi tog en kaffe i kafeterian, hmmm, fanns det inget roligare ställe att fika på kan man fråga sig? Jaja, vi gjorde det iaf och vad dött det var där. Satt så smått och filosoferade och blev nästan deppig. tänkt på alla gånger jag legat på sjukhus, över en helg. Usch, det är nog det segaste som finns. Inte ens läkarrond då ju. :(

Nu är det snart matdags, vi grillar för omväxlingskull. :) Men gott är det.
Ikväll är det melodifestivalen, skall faktiskt bli spännand att se hur det går. Efter ikväll är det över, hur många månadder har det hållt på?
Jaja, ha en skön kväll.

Drömmer

Jag bävar så inför onsdag, då är det första infutionen med Mabthera. Jag drömmer om det på nätterna också, att den inte kommer hjälpa. Att jag går och väntar och bara blir sämre och sämre.
Jag drömmer alltid väldigt mycket, otroligt levande drömmar, men nu är det dubbelt upp. Rörigt och intensivt är bara förnamnet. Men det kanske är bra? :) Jag kanske bearbetar någonting?
Jaja, nu skall jag strax ut i det vackra vädret.
Bye

Solig lördag

Jag vet inte vad det var med Jens igår men han ville bara inte sova. Somnade kanske vid kvart över tio, bredvid mig i vår säng. Jag somnade också  en stund...
Iaf har han sovit bra inatt och vaknade runt halvnio.

förmiddagen har varit lugn. Får se om min käre make åker iväg till sjukhusapoteket för mig idag. Igår när jag skulle ta Metotrexhate (eller hur det nu stavas) så upptäckte jag att de var bara helt slut... Hmm, brukar ha koll på det där men jag har inte tagit den medicinen på två veckor eftersom jag tagit pensilin. Det har bara flygit hur mitt huvud att de var slut. :(
Jaja, så kan det gå.

Nu skall jag diska  efter frukosten, har inte gjort det ännu.
Skall se om jag kan lägga mig en stund i solen, hade varit trevligt att få lite färg iaf.
Ha en skön lördag!
So long

Sommaren här igen

Imorse stack jag iväg och tränade. Jag var hem en kortis efteråt och sedan for vi in till stan igen. Vi hämtade upp Anne och Daniels mamma och sedan bar det av till Galgberget. Vi käkade våfflor och pratade en massa. Jens körde med sin farmor ordentligt, det var bara gungor för hela slanten. :) Det var hur som helst en underbar eftermiddag.

Innan vi åkte hem igen hann vi med handling och besök hemma hos mina föräldrar. Jens fick mat av morfar.
Jag känner mig rätt slut nu, trött i kroppen.
Jens verkar inte ha reagerat nämnvärt på sprutan. Han var ju lite gnällig igår osv men han har sovit gått inatt och idag har han varit sitt gamla jag. Han åt bra på dagis och som sagtt, bus och sprall för hela slanten.
Känner att jag upprepar mig något otroligt så jag slutar nu och önskar godnatt och trevlig helg. :)

Fel håll

Som ni förstod så hamnade parantesen på fel håll i slutet av förra inlägget...

Nu är min gosros vaccinerad och det gick väl sådär. han sprattlade så sprutan flög ut och han blev lite rispad av den. Sedan var han ju ledsen då förstås. Men det gick snabbt över, tack och lov.

Nu har vi varit och handlat prisenter till våra kära mammor. Det känns skönt.
Dags att ta hand om Jens, han är lite konstig tycker jag. Vet inte om han har fler tänder på gång. Jag vågar inte sticka in fingret och känna efter, då har jag väl bara nio fingrar kvar efteråt... :)
So long

Snart

Nu skall vi strax iväg och vaccinera lille vännen. Han skall få pnumokockk-spruta. Det blir två allt som allt, en idag och en till om två månader. Det kostar sammanlagt någonting runt 1000 kr, men det kan det ju vara värt.

När vi kom till öppna förskolan imorse så visade det sig att avslutningen var förra veckan, det hade ändrats. Nu var där några mammaor som träffades, de hade tillgång till lokalen bara, det var inge ledare där och fika skulle man ha med sig själv... haha Så går det när man är glubbsk som jag. Hade ju tänkt mig att få något extra smaskigt idag.
Nej, jag får återgå, Jens är inte glad alls. Inatt grät han i sömnen jättemycket och det var nästan obehagligt.:)
Ha det gott.

En lite rolig grej

Den här fick jag av en god vän idag. Skulle vara roligt och veta vem ni valde... haha Inget tvång alls.

Tänk dig att du är en av ett fåtal utvalda som ska välja en världsledare, en president som ska styra över vår jords alla länder och frambringa fred och
välmående bland såväl människor som djur.   Du har 3 kandidater att välja mellan, men först vill vi att du svarar på följande fråga...   Om du kände en kvinna som var gravid och hade 8 barn redan, varav 3 utav dom är döva, 2 är blinda, 1 är efterbliven och kvinnan själv har syfilis....
Skulle du rekommendera henne en abort ???  

Så vidare till kandidaterna:  

Kandidat 1.   Han samarbetar med mutade politiker, konsulterar astrologer och har 2 älskarinnor vid sidan om.
Dessutom kedjeröker han och dricker ett tiotal glas Martini varje dag.  

Kandidat 2:   Han har fått sparken från 2 arbetsplatser, sover alltid till klockan 12 på dagen, rökte opium under sin ungdomstid på universitetet och dricker 1 hel flaska
whiskey varje dag.  

Kandidat 3:   Han har fått hjälteutmärkelser av sitt land, är vegetarian, röker inte, dricker inte och har inga skandaler bakom sig.   VILKEN AV DESSA 3 SKULLE DU VÄLJA ???   (Svara innan du fortsätter att läsa )   Scrolla ner    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kandidat nr 1 heter: Franklin D Roosevelt
Kandidat nr 2 heter: Winston Churchill
Kandidat nr 3 heter: Adolf Hitler  

Man ska således inte döma folk efter deras vanor.......  

Jo... en sak till !!
Angående aborten, svarade du ja?   GRATTIS då har du just dödat Beethoven !!

Nu var det gjort

Ja, nu var äntligen min storstädning gjord och det känns himla bra. Alltid skönt att få ut mattor osv och göra rigtigt fint. :) Jag är en ganska så pedantisk person men sånna här riktiga storstädningar blir ju inte gjorda varje vecka precis.
Jens sov över två timmar så då hanns det med en hel del.

Han sov föresten bra inatt,jag var bara upp till honom två tre gånger tror jag.
Min hals är sådär, försöker att inte tänka på den allt för mycket för då får jag nästan panik. Idag är det en vecka till första infutionen med Mabthera och då måste jag vara frisk.

Imorgon skall vi på öppna förskolan, det var ju hur länge som helst sedan sist. Imorgon är det hur som helst sista gången, kanske bjuder dem på något gott då?? haha  Sedan på eftermiddagen så skall Jens få den där vaccinationen.

Igårkväll var vi och grillade hos mina föräldrar och det var sååå grymt gott.

Vet ni, idag har både Hallands nyheter och Radio Halland ringt mig ang min HO-anmälning av Hallands trafiken. Hmm, fattar ingenting, det var ju länge sedan jag gjorde den. Min anmälan står kvar trots att jag nu skall få åka med Jens. Jag blev ju trots allt diskriminerad den där gången då jag skulle iväg med Jens och sedan tog det ju över en vecka innan jag fick klara besked vad som verkligen gäller och att jag hade rätt.
Jaja, kanske inte är så mycket att hänga upp sig på nu men jag har verkligen inget förtroende för Hallands trafiken, de har betet sig som idioter och de där gratisresorna har jag fortfarande inte sett till...  haha

Nej, nu är det dags för en kopp kaffe och lite läsning. jag är stel som en pinne efter städningen.
Ha en fortsatt bra dag mina vänner.

Jaha, där ser man

När vi kom till dagiset så möttes vi av en glad kille som inte ville gå hem. Hmmm
Sedan berättade personalen att min gosvän hade ätit fyra potsioner med soppa plus macka. Okej, jaha?? Han som aldrig äter bra med lunch. men det var ju bara superskoj att höra. När han kom hem åt han en macka till och nyponsoppa.
Han har varit sprallig som katten sedan han kom hem. han är busig också.

Här om kvällen kom han och slog den bärbara telefonen rätt i huvudet på mig. Detta hände några gånger och vi blev såklart arga på honom. Sedan tog han fjärrisen och dunkade i Dannes huvud. Inga roliga saker han sysslar med just nu. Det är mycket sånt här. Jag har oroat mig lite för att han skulle göra så på dagis och när vi frågade idag visade det sig att han hade gjort något liknande. De blev arga på honom och då såg han väl lite ledsen ut. När jag och Daniel säger något så ler han bara. Respekt för sina föräldrar, eller vadå?
Någon som känner igen det här beteendet? Kul är det ju inte.

Nu tog han precis Daniels glasögon för femtelfte gången. Daniel blev arg.
Nix, får återgå.
So long

Nu har jag gjort det

Vet ni, nu mår jag inte alls bra, känner mig ruggig och konstig. Nej, jag vill inte bli sjuk, måste tänka positivt... :) Någon som har några tips på hur man undviker att bli förkyld?? Jag tar tacksamt emot sånna tips, skulle till och med kunna tänka mig att betala för dem.. haha

Jaha, och vad har jag hunnit göra sedan jag skrev senast? Inget nyttigt och vättigt iaf. Bokat tid för slingor... :) Just det, kunde bara inte låta bli. Fick tid nästa torsdag, så det finns alltså marginaler för att ringa återbud. :)
nej , nu skall jag diska lite innan det är dags att hemta min gosros.
So long

Tisdag

Jens har drömt mycket inatt tror jag för han har sovit väldigt oroligt och vaknat och gnällt mycket. Jag tog över honom till oss vid tvåtiden och sedan har han snurrat.
När jag vaknade så var jag inte den piggaste människan på denna jord, men vem är det egentligen? Inte en som har barn iaf.

Daniel lämnade Jens på dagis och vet ni? han skrek som bara den, helt illröd i ansiktet. Usch, skönt att jag slapp höra det men bara tanken på hans förtvivlan gör mig ledsen. Att det skall vara så svårt nu då. Jag vet ju att det går i perioder, men när man är mitt i en dålig period hjälper inte tanken på att det går över så himla mycket. Hur länge dröjer det till han slutar med detta då?
Stackars min lurvboll.

En annan grej som är mindre rolig, kan ni gissa vad det är då? Jo, jag har ont i halsen, det gör jätteont vid tracken. Åh, vilken överaskning, eller hur?
Egentligen vill jag bara gråta men vad hjälper det, ännu mer slemm bara. Pensilinet bet på Jens men inte på Daniel, han har väl antagligen någon virus då. Den kanske jag har fått igen.
Jaja, hoppas det är tillfälligt.

Har varit hos frissan och jag är väl nöjd. Är egentligen inte nöjd alls med någonting idag men det känns okej. Jag har bara sån himla lust att göra slingor men det är så dyrt, har nog inte råd nu. Jens skall ju få den där vaccinet och det kostar 1000 kr. Klart det är värt det men det är ju pengar det med.
Dags att göra något annat.
Det regnar och har sig, städningen blir på torsdag istället. :(
Ha en bra dag nu.
So long

En morgonbild

Morning
Så fort Jens vaknar knallar han till sin bil. :)


Samma visa ikväll

Jag har suttit inne hos Jens till han somnade. Han blir galen så fort man lämnar rummet. Egentligen vill han helst komma upp också, inte ligga i sin säng. Jag tog upp honom några gånger men när han bara hoppade omkring i vår säng så la jag tillbaka honom i sin. Sovdags, inte lekdags nu ju. :)
Jag känner inte igen det här alls. Det är jobbigt, fast egentligen borde jag väl inte klaga för han har alltid varit så lätt att lägga. Det är väl en period som förhoppningsvis går över snart.

Fy fabian vilket trist väder vi har haft idag. Okej, förmiddagen var väl okej men sedan har det regnat och varit jätterått.
Hoppas på bättre väder imorgon för då skall det städas, ut med mattor och hela grejen, och jag vill inte att mattorna skall bli blöta.... Passar på när lille vännen är på dagis. Först skall jag till frissan på morgonen. Hoppas få lite fason på mitt tråkiga hår. Jag har ju haft himla lust att spara till långt igen men nu är jag trött på det och kan tänka mig att klippa det kort. suck, snacka om problem... :)

Vi har storhanldat ikväll. Usch, jag gillar det inte. Skulle bara vilja ta vagnen, rusa fram längs hyllorna och slänga ner prylar. Daniel däremot, han strosar fram, kollar erbjudanden och priser. AAA,jag vill bara skrika och springa därifrån. :)
Men vi var på Max innan och det var trevligt...

Jens var som sagt hos mormor och morfar. Det nya den här gången var att han skrek när vi gick??
Han har ju varit lite ledsen de senaste gångerna, när vi lämnat honom på dagis. Det är väl någonting som inte stämmer för honom helt enkelt.
Jag ringde hem till dem efter fem minuter och kollade läget.Då var han hos morfar och var glad igen. Det är väl just när han ser att vi går som det blir ledsamt.
Nix, nu ni, skall jag hoppa ner i ett varmt bad. Det brukar hjälpa mot det mesta. :)
Sov gott!

En gång till

Okej, då försöker jag igen då. Jag hade precis skrivit ett inlägg och tryckt på publicera då visade det sig att en viss liten filur hade dragit ur sladden till bredbandet. Tack för den.

Jag har varit och tränat, det gick bra. Klart jag känner att mina leder är rätt dåliga nu men det är bara att bita ihop. :)
Man skall väl inte träna för mycket när man har inflammationer i kroppen men jag har mitt egena lilla resonemang vad det gäller det.
Det var roligt hur som helst och färdtjänsten kom bara en kvart försent i förmiddags. Jaja, så länge det inte är värre än så får man vara glad.  De på färdtjänsten tycker väl att jag skall vara tacksam för att den överhuvudtaget kommer men det tänker jag inte vara. Nu överdriver jag lite menmen... :)

Vi skall åka in och storhandla lite senare. :( Ingen favorit precis. Jens passar på att hälsa på mormor och morfar, det är roligare. Pappa undrade om vi skulle grilla ikväll men vi tar det imorgon istället.
Annars inget nytt från Getinge.
Ha en fortsatt bra måndag.
So long

Somnade sent

Ikväll var det återigen svårt att lägga Jens och han somnade sent. Det kan bero på att jag och han somnade på soffan i eftermiddags. hmmm Han brukar annars bara sova en gång om dagen nuförtiden.
Det var mitt fel, jag var så trött.
En lugn dag har vi haft. Imorgon är det tack och lov dags för träning igen.

Tänkte berätta den där historian som jag antydde något om igår. ett bra exempel på hur dumt en del vuxna bär sig åt och vilka fördomar de ger vidare till sina barn.

Det var en kille som berättade den för mig när jag gick på gymnasiet. Han var blind han också men bodde i en annan stad.
Han hade hur som helst varit på väg hem från skolan och då hör han att ett litet barn frågarr: Vad är det? Den vuxna svarar inte utan hyssjar  på barnet. Barnet ger sig ju inte förstås utan frågar igen: Vad är det?
Mamman eller vem det nu var som gick med barnet svarar inte utan fortsätter hyssja på barnet.
Det smarta barnet ger sig fortfarande inte utan frågar återigen. Vaa är det??
Ja men ser du säger mamman:killen har en ryggsäck på ryggen.

Man kan ju fundera lite på vad som är vanligast, en människa som går med en ryggsäck eller en person som går med en vit käpp.
Antagligen funderade barnet på varför killen gick omkring med en pinne i handen och inte varför han hade en ryggsäck. Ibland blir man trött på hur folk beter sig.

Det är skillnad på att förklara för sina barn hur det verkligen är, man kan till och med fråga, men det händer nästan aldrig. Vad som däremot händer är att folk stirrar ögonen ur sig.
När jag precis hade blivit blind så vet jag att mamma tyckte det var jättejobbigt att gå på stan med mig eftersom folk stirrade som bara den. Nu har hon vant sig men det är sjukt faktiskt, det finns liksom ingen skamm i kroppen hos en del människor. Nu har jag tracken också och den gör ju att folk tittar ännu mer. Det har till och med hänt att folk har gått in i lyktstolpar eftersom de varit upptagna med att titta på mig och min ledsagare.

Daniel brukar säga att man märker när man hamnar bland svennskar. När vi varit utomlands så märker man direkt när man kommer till gaten på flygplatsen att nu har vi hamnat bland svenskar igen, de stirrar och stirrar. Jag har faktiskt ingen förklaring till varför det är så? I vissa länder kanske man lodsas som att funktionshindrade inte finns? Det är ju fel det med men respektlöst stirrande är inte roligt. jag bryr mig inte så mycket längre men ett tag var det jättejobbigt.
Jag kan väl tillägga att jag ser inte jättekonstig ut faktiskt och även om jag nu hade gjort det så är det ingen ursäkt.
Barn får titta och fråga, det skall de bara göra och föräldrar skall förklara så gott dem kan, så tycker jag.
Jag blir oftast glad när människor frågar mig något, det visar på intresse och nyfikenhet, det är väl sunt.
Jaja, nog om detta. det blev kanske rörigt men ni förstår säkert vad jag vill få fram.
Godnatt på er.

Bilder från veckan

Jag är såå långPappas goda köttfärssåsBra mick

Söndag

Då var det söndag idag igen. Idag har min lille vän namnsdag, det är Eric. Inte för att vi firar sånt men ändå. :)
Sedan fyller min fina kusin 30 år, grattis! :)

Visst är det märkligt att det kan slå om så fort? för tre dagar sedan hade jag nästan inte ont alls, inga inflammationer iaf, nu finns de på många ställen. Det är tjatigt. Kanske är därför jag varit så trött de senaste dagarna trots att jag sovit jättebra.
Igår somnade Jens fort. Kvällarna innan fick jag lägga mig med honom och han somnade på mig men igårkväll somnade han utan problem själv i sin säng. Det var skönt det. :)
Inget annat nytt från oss.
gosungen sitter här och snuttar på snuttisen. Han kanske vill gå och lägga sig en stund? Skall testa med det tror jag.
Ha en skön dag.
So long

Den blinda

Nu har vi precis kommit hem från en promenad. När vi var ute träffade vi på några barn och de hälsade, så gör ju oftast inte vuxna, vi är dåliga på det tycker jag.
Hur som helst då kom jag och tänka på två barn som sagt hej till mig på ett lite speciellt sätt. En av gångerna var väl för någon vecka sedan när vi hade hämtat Jens på dagis. Då säger en av ungarna: Hej blindis!
Jag tyckte det lät lite småskoj men sådär jättefint lät det ju inte heller. Sedan hörde jag hur han förklarade för sina vänner att jag var blind och si och så. :)
Sånt är bra, att barn ser att det finns människor som är anorlunda, de får något att tänka på. det gäller bara att det finns förnuftiga föräldrar eller vuxna som kan förklara på ett bra sätt för dem om de undrar något. Nu kom jag på en annan historia men den skall jag berätta en annan gång. :)

Den andra gången var för ganska länge sedan, typ sex år kanske.
Då bode jag i en etta inne i Halmstad. Jag brukade gå ut till grinden när pappa eller min lillebror skulle hämta mig. Jag var på väg till grinden en gång och då hör jag hur ett barn ropar: Heeej!
Jag var inte säker på att det var till mig och jag tycker det är enormt pinsamt när jag hälsar och det inte var till mig de sa hej. Det har jag gjort många gånger... en person har sagt hej hur glatt och trevligt som helst och jag har hälsat på samma sätt och sett jätteglad ut och så visar det sig att de pratar i mobilen eller något. :) suck
Jaja, den här tjejen ropar en gång till högre: Heeeej!
Jag min idiot fortsätter gå för jag är fortfarande osäker, jag hör att hon är på en balkong någonstans.
Då tar tjejen i ännu mer och skriker:: Den blinda, heeeeej!
Då vänder jag mig äntligen om och hejar tillbaka. Oj, jag tror jag skrattade en halvtimme efteråt.

Okej, nu skall jag sätta på en kopp kaffe.
Bye

Sovmorgon

Jens har svoit hos oss från kl 02.00 ungefär., men efter det har vi sovit jättebra.
Daniel och Jens gick upp först och när jag kollade på klockan, hur mycket hon var då, så visade hon på halvtio... Det var inte dåligt. Jag gick upp en halvtimme senare. :)

Idag är det inge vidare väder, grått och trist. Vi sticker väl ut en sväng senare i eftermiddag ändå, skall till affären och sådär.

Igår var det inge roligt med mamma. Jag hörde på henne vid sjutiden att ikväll skall jag nog inte prata mer med henne. Hon hade pratat med mormor och berättat att vi hyrt en stuga i sälen och att vi kommer i mitten av juli. Hon verkar ha dragit sig för att berätta det för mormor och nu var hon så lättad, eftersom mormor blev glad och tyckte det var en bra idé.
Alltså allvarligt talat, vad är hon rädd för egentligen??? Klart mormor blir glad att vi kommer och var vi bor, vem skiter inte i det? Mormor skall ju knappast bo med oss, eller hur? :) Jag blir så trött och rädd också. Mamma kommer vara så nervös när vi är där uppe och om man har alkoholproblem är det ju himla lätt att ta hjälp av spriten, för att döva. Usch ja!
Jag har pratat mer med pappa och vi skall ta tag i det här innan vi åker. Men jag kan inte hjälpa att det hänger som ett orosmoln över mig. Tycker synd om henne samtidigt och om oss andra med för den delen.

Jaja, nu skall jag göra något annat.
Ha en skön lördag mina vänner.
So long

Kamma långt hår

Jens är mycket för att kamma sig. När han ligger på skötbordet brukar han få min kamm och greja med och han kammar sig så fint. :) Nu ikväll hittade han en liten borste i en låda. Han har kammat sig hela kvällen. haha Jättefin liten kille, han har rätt mycket hår också, så det finns en del att kamma. Det är framförallt långt i nacken.
När han blir trött på att kamma sig så vill haatt mamma och pappa skall kamma sig. Som vanligt när han vill ge mig något trycker han det i mitt bröst eller i mitt ansikte och så säger han tack ack ack.
Min älskade gosunge, det finns ingen som du. :)
Godnatt på er.

Till idag

Jo, till idag har lederna varit bra sedan jag fick Remicade senast och det är väl typ tre veckor tror jag.
Det var skönt så länge det varade. :) Jag har inte jätteont, i händer och axlar mest.
Om allt går som det skall får jag den nya medicinen den 28 maj och det kommer väl bli bra tror jag. Problemet med Mabthera är att den kan ta några månader till man ser efekt. Jaja, inte så mycket och grubbla på egentligen, det blir som det blir. Det finns ju kortisonsprutor och värktabletter, eller hur?

Det har varit en bra dag. Jens hade haft det bra på dagis och han är tydligen de andra barnens kelgris, antagligen för att han är bland de yngsta.
Det var underbart att få träffa min fina vän Lina. Vi fikade och snackade. Jag fick såklart lånat ett gäng böcker med....
Nu är det strax dags för käk.
Önskar er en skön fredagkväll!
So long

Fredag

Jag har väl kört lite av jojo-varianten inatt. Har hoppat upp och ner för att stoppa in nappar, hitta snuttar och lägga ner huvuden på kuddar. Han har bara vaknat kortare stunder men det blir ryckigt. En av gångerna var klockan fem och då kunde jag mycket väl gått upp för det var jättesvårt att somna om, men det gick till slut, tack och lov. Jens sov till kl 08.20. jag kunde väl sovit typ tre timmar till.

Daniel lämnade Jens på dagis och han ville inte släppa pappas ben idag, han såg tydligen ledsen ut när Daniel gick. Stackars min lurvboll.
Men bara han får något annat att tänka på så går det nog bra. Hoppas de går ut för det är jättevackert väder och Jens älskar att gunga. så fort vi går förbi några gungor så sträcker han sig mot dem. :)

Nej, nu skall jag hoppa in i duschen, skall träffa Lina på bibblan.
Ha en skön fredag!
So long

En glad kille

Jens har varit på topp hela dagen, verkligen sprudlande. Sjungit och pratat som bara den. Nu har vi upptäckt ett nytt ord han säger:Tiiisse eller något och det är lika med Kisse katt. haha
Han har ett gosedjur som är en katt, det är favogosedjuret, han har femtielva andra men den är alltså bäst. Jag håller med honom, den är jättesöt.

Vi har varit i stan idag. Hälsat på svärmor och lite annat. Det har varit en bra dag och riktigt härligt väder har vi haft också.

Jesper, lillebror, var här vid halvtolv och sa hejdå. Tårarna var inte långt borta. Han är vuxen nu min lillebror men för mig är han alltid prins Riri.
Hoppas det går bra för de i Oslo, det gör det säkert.

Det var svårt att lägga Jens ikväll. Han vill helt enkelt inte lägga sig ner. Tillslut somnade han bredvid mig i vår säng, det är inte likt honom. Jag har hört att de kan få lite separationsångest när de börjar på dagis, sover dåligt osv. Stämmer det? Han sover rätt dåligt nu, vaknar någon gång under natten och då går det inte att få honom att somna om, bara om vi tar över honom till oss, annars skriker han högre och högre till trummhinnorna spricker eller något, tror det skulle sluta med det iaf..
nix, dags för sängen.
Godnatt på er.

Torsdag

Natten har varit riktigt bra. Sov i ett sträck till klockan fem då Jens vaknade och ville över till oss.Sedan var nästa gång halvnio och då gick vi upp. :) Känner mig alltså pigg och glad.
Jens har varit som ett litet solsken hela förmiddagen, strax skall han hoppa i badet.

Min lillebror åker till Oslo idag och han blir nog där fram till jul om inte längre. Han kommer hem imellan förstås. Jag kommer sakna honom så mycket. Jag älskar mina småsyskon, de är mina bästa vänner.
Han kommer inom och säger hejdå, det blir nog om någon timme skulle jag tro.
Nix, ner med lillgrabben i badet... :)
Ha en skön dag. Här skiner solen.
So long


Hmmm

Jaja, alltid är det något man kan irritera sig på.
Vi har varit på det där mötet nu, med chefen för förskolan. Hon var säkert bra och så där, problemet med henne var att hon ignorerade mig totalt. Hon satt bara och pratade med Daniel, vad tycker du om det? Känner du till det? osv osv.
Jag satt där och kände att jag började koka mer och mer. Jag la in några meningar här och där men det hjälpte inte mycket. Funderade på att resa mig och säga: nu går jag för här behöfs jag ju inte eller något sånt. Men sånna där melodramatiska avsked brukar sluta på ett pinsamt sätt, (jag har provat några gånger nämligen) för det mesta med att jag inte hittar dörren ut. Det tar liksom udden av det hela, som ni kanske kan förstå...
Jag satt alltså kvar och kokade lite till. På slutet fick jag in någon kommentar om manliga barnskötare eller förskolelärare. Då lyssnade hon och höll med.
Jaja, jag kommer antagligen inte behöva ha kontakt med henne så mycket utan det är ju personalen på Grodan och de är ju super allihop.

Dags att sätta på en kopp kaffe. Jens sover, han snyftar i sömnen, min lille lurvboll, varför det? han somnade i min famn när han kom hem.. Först la vi honom i sängen men det ville han inte alls. Han var jättetrött men samtidigt uppspelt.
Hoppas han slutar snyfta nu bara, det låter inte roligt alls. Vill gå in och pussa och krama honom.
Bye

En liten en

Jag är en minimänniska, 1.5 m lång... och 38 kg tung. Då passar kläderna på barn bäst. Det tråkiga med det är att kläderna i vissa fall blir lite barnsliga, men det är bara att svälja när lillebroor skrattar. :) Fast å andra sidan, barnkläder är barnkläder och skall inte vara kopior av vuxenkläder, så tycker iaf jag, även om jag själv får lida för det.
Hmm, det är var nog det mest meningslösa inlägget jag skrivit hittills. :) Och det betyder inte att det varit någon större kvalité på de andra heller. :)

Nu dags för besök på dagis för både den lille och de store. Eller den lille, den lite större och den store kanske jag skall säga.
So long och ha en bra dag.

Träning

Jodå,jag kom iväg till träningen imorse och det var såå roligt och skönt. Jag har en helt underbar ledsagare, vi har så roligt ihop. jag fortsatte där jag slutade och det kändes faktiskt inte så jättetungt.
När jag kom hem hade Daniel precis kommit hem han också. jag hann fixa till lite här hemma innan vi stack och hämtade Jens på dagis. Idag hade han varit lite på dåligt humör på förmiddagen, men som en annan, man kan inte vara på topp jämt... Hmm? Tror nog att pensilinet påverkar honom lite med.

Efter hämtningen på dagis åkte vi raka spåret in till stan. Vi var in på banken och nu har vi äntligen fixat ett konto till Jens. Vi sparar en liten summa i månaden i fonder till honom, inte så mycket men det är väl tanken som räknas... haha
Sedan var jag in på
Myrorna, jag skulle se om jag hittade en jeansjacka. Jag har faktiskt aldrig varit in på Myrorna tidigare, det fanns mycket men inte en jacka till mig.
Jag gick in på Capp ahl istället och där fanns en som jag ville ha, inte så faswligt dyr heller. Det blir ju lite billigare när man köper på barn... hmm
Vi hälsade på mamma och pappa också. Jens stannade där ett tag medan jag och Daniel stack iväg en runda till. Jens fick mat och han åt ganska bra.
Nu känner jag mig riktigt trött i kroppen, en skön trötthet. :)
IImorgon skall Jens en sväng till dagis igen men bara en och en halv timme, jag och Daniel skall på utvecklingsamtal eller vad det heter?
Undrar vad de har och säga...
Sov nu gott allihopa. :)

Måndagkväll

Ja, då var det kväll igen, det är inte klokt vad dagarna går fort.
Imorgon skall Jens till dagis,jag skall träna och Daniel skall jobba.

Jens åt bra nu ikväll igen, lunchen inge vidare menmen, man kan inte få allt...
Han har varit ett riktigt litet busfrö ikväll, bara stoj och bus hela tiden. :)
Vi satt och kollade på tv, Jens hoppade omkring mellan mig och Daniel. Plötsligt blir han stilla men jag tänker inte så mycket på det utan fortsätter lyssna på nyheterna eller vad det nu var vi såg på. Hur som helst, plötsligt dyker det fram en liten hand snett från sidan och bara rycker bort talventilen på tracken. Hjälp, vad fort det gick alltså. Tur den inte satt så hårt, då hade väl hela tracken följt med. haha  Danne satt helt förvånad han med för han hanh inte fatta vad som hände. Jens sneglade lite på mig och så vips. Han är fascinerad av den, det har han alltid varit. En gång drog han ut den... haha Doktorn bara skrattade när vi kom in till sjukhuset för att sätta i en ny, vi hade liksom bara väntat på det.
Japp, så kan det gå. :)
Nu sover han iaf.
Snart dags för oss lite äldre att göra detsamma, fast det dröjer nog ett tag om jag känner oss rätt...
Godnatt på er.

Kaffe överallt

Idag har jag verkligen klantat mig, extra mycket kan jag väl tillägga.
Innan vi stack till vc så skulle jag ta mig en mugg med kaffe. Bar den fram till bordet där jag stötte armen i ryggstödet på stolen och av någon anledning släpper jag muggen. Det rinner kaffe över bordet, golvet och över mig. Usch! Till saken hör att jag gjorde precis samma sak i torsdags men då var det när jag var på väg ut för att sätta mig på vår uteplats. så det var inte så farligt. Fast kul var det ju inte då heller...
Innan jag tappade muggen imorse så frågade jag Daniel om kaffefläcken hade gått bort på klänningen för det var nämligen den som jag hade på mig i torsdags. Jodå, den var borta, i typ en tio minuter till efter det... Nu ligger den klämmingen i tvätten igen. Tur det inte skall bli klänningväder på ett tag. Skall iaf inte dricka kaffe nästa gång jag har den på mig.
Jaja så kan det gå. :)
Föresten, finns det någon äckligare lukt än gammalt kaffe. jag har skurat och skurat men jag tycker lufkten sitter i näsan fortfarande... :(
So long

Bilder från igår söndag

Jens på sin bilJens på sin bil, en gång till

Vårdcentralen igen

Japp, nu har vi varit där igen, för femtioelfte gången på en vecka. Nu var det för Jens och Daniels skull, fast ändå för min på något sätt... Hmm
Vi fick träffa en superläkare, verkligen jättebra och han lyssnade och förstod. Roligt när man får träffa en sån doktor. Både Jens och Daniel har ju varit dåliga nu jättelänge och vi är rädda för att när jag väl slutar med min pensilinkur så är risken stor att jag får tillbaka allt igen, jag är ju så mottaglig. Det förstod han och med tanke på den nya behanldingen jag skall börja med nu i slutet av maj då man absolut inte får ha någonting i kroppen så har mina killar fått en varsin kur de med nu. Jag hoppas det hjälper så de blir friska och krya på riktigt den här gången. Men man vet ju aldrig.

Det är molnnigare idag och det blåser rätt ordentligt.
Annars är det lungt. Imorgon är det dags för.... Gissa! :) Jo, träning. Det skall bli roligt och vi får väl hoppas det blir av den här gången.
Ha en bra dag.

Plaskat

Nu har vi varit ute en sväng, ätit glass och Jens har plaskat och grejat med sin balja.
Vi tog ut Jens sparkbil som han fick när han fyllde ett, den tycker han mycket om. Men nu satt han mest och stirrade när han kom ut på den.
Kommer säkert en bild på det sedan.

Jag tycker det är lite jobbigt att vara ute med honom själv, det måste jag erkänna. Det finns så mycket att stoppa i munnen. Han verkar ha kommit lite ur den perioden då han skulle stoppa allt i munnen men man vet ju aldrig. jaja, jag lär vänja mig.
Har funderat en del på det jag skrev igår om att jag blir knäpp när han sätter i halsen. Det tycker nog alla är obehagligt, eller hur? Jag tror att det kan bli extra otäckt eftersom jag inte ser vad som händer, jag inbillar mig allt möjligt. Danne brukar ju säga att det är lungt men då är jag reda på benen och på väg att attackera Jens.... Hmm Jag måste verkligen skärpa mig. Han har fått smaka en kaka som han tycker är god men eftersom han satte i halsen igår när han åt den så fick han ingen av mig idag... Jaja, kan ju vara bra med en kakfri dag men man får ju inte bli så rädd.
Nix, jag svammlar som valigt.
Ha en skön kväll nu.
So long

Söndag

Inatt har det snurrats som bara den. Jens har inte sovit så mycket tror jag och inte vi andra heller.
Han vaknade någon gång, jag orkade inte kolla på klockan, och jag tog över honom till oss för han vägrade lägga sig ner. Sedan tog det hur lång tid som helst innan han somnade. Han låg åt alla håll, kändes som jag hade två små fötter överallt.

Idag är det tydligen den sista dagen med fint väder på ett tag. Då får man passa på att njuta. Vi har inget planerat. Eventuellt kommer pappa hit och lånar vår bil, han skall köra saker till tippen och vi har dragkrok.

Jens har förstått vad näsan är för något.Så fort man råkar säga näsa så ja, det är mindre trevligt men han sticker ett finger i näsan då och skrattar. Hmm, måste vänja honom av med det. Vad skall de på dagis tro?? :)
Ha en skön dag i solen.
So long

Sätta i halsen

Jens äter rätt dåligt under lunchen men middag dåå äter han som en häst. Två korvar och en och en halv potatis, det är väl bra?
Han är så ivrig bara och under den här middagen satte han i halsen flera gånger. Alltså, jag får panik, ärligt talat. Jag har väl något slags trauma av det här med att inte få luft, efter som jag varit så nära att dö av just det. Jag får alltså panik när Jens sätter i halsen. Jag är där och sticker ner fingrarna och skall hala upp grejen. Sedan sitter jag och skakar. Jag måste verkligen skärpa mig, han kan ju få men av det, bli rädd eller något sånt. Det är desutom plågsamt för mig själv.

Nej, nu är det strax dags för välling, det kan man iaf inte sätta i halsen på det viset. :)
Sedan är det körslaget.
Jaja, ha det fint.

Lördag

Kan inte säga att vi gjort mycket idag. Vi tog en promenad för att handla kött till grillningen ikväll. Annars har det varit lungt... Det är strålande väder idag med men jag är jätterädd för solen nu. Igår var jag ute endel och jag försökte verkligen hålla mig i skuggan men ändå på kvällen så såg det tydligen lite konstigt ut i mitt ansikte. Antar det är pensilinet. Jag var svart under ögonen, men det kan ju bero på att jag var himla trött också? haha Vem vet. Hur som helst försöker jag passa mig lite för solen och det är ju tråkigt för jag tycker det är himla skönt att sola.
men min hals är så mycket bättre, det är värt allt. :)

Jens är lite upp och ner i humöret idag. Han sitter just nu och leker för fullt, det är skönt när han kan leka för sig själv lite.
Snart dags att tända grillen. Mums!
Ha nu en mysig kväll!
Bye

Engla, lilla tjej

Vi har precis sett Englas begravning, den var mycket mycket vacker. Känslorna svämmar över och det finns inga ord.
Barn skall spralla omkring, leka och busa, inte vara döda så är det bara.
Jag tycker att prästen sa många tänkvärda saker. Att skapa mening ur det meningslösa, jag hoppas det kan bli så.
Barn är ju synonym med livsglädje och så verkar det verkligen ha varit i Englas fall.

Jag skickar över all styrka, kärlek och medkänsla jag kan till Englas familj
Det finns inget mer fasansfullt än att förlora sitt barn, bara tanken snuddar vid det så blir jag iskall.
Jag tänker också på barnen i Arboga, det är också så fasansfullt så man värger sig allt vad man kan vid tanken.
Nej, jag kan inte skriva mer nu.

En sommardag

Ännu en dag med sol, jag har försökt hålla mig i skuggan men det är inte så lätt.
vi hämtade Jens vid tvåtiden och allt hade gått bra den här gången med. Han hade inte ätit så mycket men det tar han förhoppningsvis igen nu till middagen.

Jag och Daniel har haft det lugnt, han har ju inte precis varit på topp. Jag däremot mår redan mycket bättre men är rätt trött.
Nix, dags för käk.
Ha en skön kväll.
Bye

Tidigare idag, snart dags för dagis

Jens kan gå!

Fredag

Solen strålar idag också och det skall den tydligen göra hela helgen, så gott! Jag får inte vara i solen på grund av pensilinet men vad fasiken bara det hjälper så är jag glad.

Gosrosen är på dagis, han var så fin när han stack imorse, skjorta och jeans. Danne lyckades ta ett kort på honom när han gick på sina små ben, hoppas jag får in det här sedan.
Han har en otäck hosta fortfarande, om det inte blir bättre över helgen ringer vi vårdcentralen. Daniel ligger och vilar, han mår inte alls bra, har ont i halsen, stackarn. Men hörrni, om vi säger att pensilinet hjälper mig borde inte Daniel och Jens ha en bakterieinfektion de också? De har ju gått med sitt hur länge som helst, ont i halsen och slemmiga.

Daniels mamma ringde igår, hon vill att vi skall fira Pingsten ihop. Hmm? Jag har aldrig firat Pingsten. Det är en fin bröllopshelg men inget annat.
Jo, det är väl en anledning att få träffa oss tycker hon men jag gillar inte att bli styrd på det viset. Hon lät så deppig när hon frågade med, då är det svårt att säga nej. Antar hon inte mår så bra just för tillfället.
Hon ringer inte varje dag nu iaf.

nej, jag har inte så mycket att skriva just nu.
Ha en bra dag och låt solen värma er. :)
So long

Mysig eftermiddag

Vi stack till Möllegård på eftermiddagen, de säljer italiens glass där och den är såå god. :) Jens hade först sovit ett bra tag och sedan ätit lite, maten
har inte gått riktigt lika bra som igår men så blir det ju ibland försöker jag trösta mig med.
Lillebror kom också till Möllegård så vi fick lite sällskap av honom. Han åker tillbaka till Oslo nästa vecka, usch, jag kommer att sakna honom, min lille
lille bror.

När vi kom hem grillade vi, det blev lite sent med allt och jens hann bli trött. Han hoppade i säng strax efter åtta och nu sover han gott. Imorgon är
det dags för dagis igen. Hjälp, vad dagarna går fort.
Jag känner mig själv jättetrött, in i märgen,jag vet inte vad det är? Är bara trött kanske, inte svårare än så... :)
Godnatt.

Tack T för din jättefina kommentar, den värmde. Många kramar till dig.


Vi får väl se

Jag har varit upp till Jens ganska många gånger i natt, men han har somnat om snabbt så det har gått bra. Klockan halvåtta vaknade han och ville gå upp, det är rätt tidigt för att vara honom, dessutom  somnade han sent igår, så det blev ínte så många timmar i natt.

Jag ringde öron-näsa-hals imorse eftersom jag tänkte besöka dem... Men det tänkte inte dem. Min doktor hade inga tider nu så hon tyckte att jag skulle åka till vårdcentralen istället. haha Jag sa att jag varit där för några dagar sedan och att de inte ville göra något. Hon tyckte att jag skulle be dem skriva ut pensilin med tanke på tracken och att jag har det så jobbigt med hosta och slem. Dessutom har jag ju haft det så länge.
för att avsluta, jag har pensilin nu, det är inte säkert det gör någon nytta men skönt att iaf försöka med något, det tyckte doktorn med faktiskt, och han heter förövrigt Jens, fint namn. :)

Nu sover min lille Jens som förövrigt gjorde en vurpa ur vagnen idag. Usch, men han blev snabt glad igen. Annars har han varit som ett litet solsken och vinkat och pratat med allt och alla, farbröderna gillar han mest, idag iaf. Sedan hör man som ett eko,efter att jag tackat för något, eller ibland räcker det me att han ser att jag får något så kommer det akc tack ack. Sååå gulligt.
Nu skall jag ut och dricka lite kaffe.
Hoppas solen lyser på er.
So long

Bilder från igår tisdag

Jens plaskar i trädgårdenLinslusen

Matvrak

Det var inte så värst länge sedan vi kom hem, det har varit en lång men bra dag.
Vi lämnade Jens hos Brigitta vid tolv och sedan bar det av ner till Lund. jag är inte alls nervös för att lämna Jens längre, det har ju alltid gått så himla bra. vi hann faktiskt med en sväng in på IKEA på vägen ner men så kom vi också på sekunden till sjukhuset...

Farbrorn som gör ögonen åt mig blev verkligen jätteglad när vi berättade om Jens. Vi hade med ett foto på honom dels för att han skulle få se honom och dels för att han skulle göra mina ögon efter Jens. haha Så nu har Jens mammas ögon. :) Eller tvärt om kanske man skall säga. hihi

vi tog en sväng in på Burger King när vi åkte hem. Vi var hemma hos Brigitta vid halvsex och som väntat hade allt gått super, Jens hade ätit som en liten häst, både det ena och det andra. :) Han hade busat och haft det jättebra. När vi kom sov han i vagnen, Anna och hennes pojkvän var ute och promenerade med honom. De hade bland annat varit på torget och ätit glass, så mysigt!
Efter det åkte vi till mamma och pappa, var ju tvungen att visa mina nya ögon och så tänkte jag att Jens  kanske kunde få lite middag där. Jag hade väl inte räknat med att han skulle äta så mycket men jisses, han åt som katten.
När vi kom hem drack han upp hela flaskan med välling. Nu är han inte alls trött men snart slocknar han nog, hoppas jag.

Jag skall ringa sjukhuset imorgon för jag måste få hjälp med halsen, nu funderar jag på om det är pollen? Hmm, har aldrig någonsin haft problem med det men man funderar ju. Jag har ont i bröstet, det svider och värker, kanske för att jag hostat så mycket.
Nix, nu skall jag försöka få min lille vän att koppla av.
Godnatt på er.


En bra dag

Jag har varit på gott  humör idag. Jag är verkligen glad att det funkar så fint på dagis. Det har dessutom gått himla bra med maten idag och Jens har varit glad och då blir jag glad också, för det mesta iaf... :)

Jo, det är ju sant, det är min blogg och jag skriver vad jag känner för. Det jag har känt är väl att det varit så mycket tråkigheter så jag har nästan blivit trött på att skriva om det samtidigt som det är skönt att få skriva av sig och få uppmuntrande kommentarer av snälla och omtänksamma människor.
Det jag har känt också är väl att det är ju helt okej att skriva om sina egna problem och allt som hör till det men jag har faktiskt lämnat ut min mamma här.
Samtidigt är det en sak som påverkar mitt liv mycket fast jag försöker att koppla bort det så mycket som möjligt.
Alkoholism är på många sätt något skamligt men jag skäms absolut inte för mamma. Det är ju en sjukdom och jag tror så här, ett missbruk kan alla hamna i, även om en del kanske har en större benähenhet att falla ner i det. Sedan, att inse sitt problem och efter det orka ta sig upp ur det, det har kanske med styrka och vilja att göra, vad tror ni??
Jag tror att min mamma inte är så stark tyvärr, men jag hoppas att hon kan klara av det ändå, att hon hittar styrkan  någonstans.

Imorgon skall jag och Daniel ner till Lund, jag skall få ny ögonfärg... haha
Jens skall vara hos Brigitta och Anna, två fina vänner. Han kommer att få jätteroligt, det är jag säker på.
Godnatt på er.

Vårdcentralen

Nja, jag fick väl ingen direkt hjälp på vårdcentralen men han viste ju inte riktigt vad det var så då är det ju svårt att göra något. Jag skulle vänta och se vad som händer. Så sa min doktor för en vecka sedan också, hur länge skall man vänta? Äsch, det är som det är. Han sa att jag har nog någon retning i luftvägarna. mmm, låter kanske troligt.
Om det inte är bättre om några dagar försöker jag få tag på min doktor på sjukhuset.

När vi hämtade Jens i eftermiddags så stirrade han bara på oss, den lille filuren. Han var inte alls pigg på att gå hem utan stack iväg och kikade på något som var mycket mer intressant än mamma och pappa. :)
Hur som helst fick vi med lille vännen hem. jag hade saknat honom mycket och när vi kom hem fick jag ett par riktigt goa kramar. :) Vi gick ut och Jens fick leka av sig. Daniel tog fram en plåt som han fyllde med vatten och så satt han där och plaskade, det var tydligen skojit som katten. Det har varit sagolikt väder idag, så härligt!
Fler av sånna dagar, tack.
Nu är det strax dags för mat. Jens hade föresten ätit bra med lunch på dagis. *lycklig*
Bye


Tisdag

Nu är lille gosungen på dagis, han sken upp som en liten sol när han kom dit och sedan stultade han omkring lite. :)
De hade flyttat på cykelstället och tagit bort grenarna som stack fram precis där jag kommer att gå. Jag blir så glad av sånna människor, som verkligen vill hjälpa till och göra det bästa.

Nu har jag fått en tid på vårdcentralen, jag har det jobbigt med hostan och slemmet. Vågar knappt visa mig bland folk. Usch
So long

En ursäkt

Jodå, de ringde från Hallandstrafiken och ja, de bad så mycket om ursäkt.
Hon som jag hade pratat med var tydligen inte så insatt i det, men då kanske man skall ta reda på saker och ting om man är det minsta osäker innan man säger något. De skulle iaf göra en dementi i tidningen, så de inte framstår som idioter. jag fick två gratisresor som plåster på såren, eller något... hahahhahahahahhaha  Jag skrattar ihjäl mig.
Jaja, får väl lägga detta bakom mig, nu skall det ju funka iaf. Det skall bara testas också först innan jag är övertygad.

Vi stack in till stan vid femtiden. vi lämnade Jens hos morfar och mormor. Han fick middag där och hade tydligen ätit jättemycket. Sedan hade morbror Jesper busat med honom så han kiknade av skratt. Jens satt i sin matstol och kastade ner appelsiner på golvet bara det att Jesper fångade dem i luften. Det tyckte Jens var jätteroligt.
Mina buskillar.
Imorgon är det dagisdags för lille vännen.
Godnatt på er.


Jaha, där ser man

Vi har fått mail från en person som sitter i hallandstrafikens styrelse och han har tydligen kollat upp vad som gäller och vad det är för regler som råder när man skall ha barn med sig i färdtjänsten. Reglerna är precis så som jag vill ha dem, färdtjänsten tillhandahåller en bilbarnstol så jag slipper släpa omkring på den. Tack för det då, men vad sjutton, kan de inte ha folk som kan sin sak där?? Eller iaf kollaupp ordentligt när de är osäkra.
Klart jag är glad nu för det kommer väl funka i fortsättningen, förhoppningsvis iaf. Men jag måste erkänna att jag inte är nöjd,jag är fortfarande arg, speciellt över bemötandet jag fick. Det minsta jag förväntar mig är en ursäkt.
Han skrev också att Hallandstrafiken antagligen kommer att ta kontakt med oss. Mmmm, bra då skalljag säga vad jag tycker. eller ja, kanske inte precis vad jag tycker för det vore kanske lite för otrevligt för personen i fråga.

Men jag vill fortfarande att HO gör något, fast nu finns det ju ingen regel att fixa till så det blir väl inget av med det kan jag tro. Synd bara att den där personen kommer undan så lätt, hon förstörde så mycket för mig.
Jaja, nu skall jag inte vara sån.
Bye

Nu klarar Jens sig utan den här...

Innan jag kunde gå själv gjorde jag så här.

Jens älskar katter

Simba är en gosig katt

Soigt hos mormor och morfar

Jens hemma hos mormor och morfar

Bvc

Nu har vi varit på bvc och lille vännen hade ökat på bra. Han hade ökat nästan ett kilo sedan han var där senast, vid 12 månaders ålder. Nu väger han 9500 gram och är 79.5 cm lång. Han hade ökat på med fem och en halv cm sedan han var där senast.
Det känns bra att han iaf ökat på trots att det varit som det varit med maten, men det är vällingens förtjänst.

Vi måste kämpa på med maten för det går ju inte att ha vällingen som grund när han är så stor...
När han blir av med hostan skall vi ringa och boka en tid för pneumokocerr-vaccination. (hmm, stavningen)???

Det blir ingen träning för mig, jag håller på att hosta mig sönder och samman. Drunknar i slem dessutom. :( Är så trött på detta så jag knäcker mig.
Har en ny träningstid på fredag, då skall jag dit...
So long

Varning för äckligt inlägg...

Natten har varit jättebra, har bara varit upp till Jens en gång. Nu känner jag mig pigg och utvilad. :)
Jens har också varit pigg och glad hela förmiddagen och nu ligger han och sover.
Jag skall fixa till lite här hemma innan vi sticker till bvc.

Varning, just det, jag är väldigt slemmig, det är tråkigt. Får suga mycket. Jag vill så himla gärna träna i eftermiddag. Tror ni det är något problem. jag känner mig inte sjuk annars, men mycket slem är det. Undrar om det är virus eller en bakterieinfektion? Hur vet man vilket egentligen och spelar det någon roll?
Hmm
Äsch, jag får ta det lungt helt enkelt.
Ha en bra dag.
Det är soligt och skönt här.
So long

Grillat

Det var premiär för oss idag. Det var så gott och till och med Jens åt riktigt bra. :)
Det var trevligt hemma hos mina föräldrar om en aningens dempat.

Ibland känner jag att jag kommer med den ena tråkiga grejen efter den andra här i min blogg. Jag hoppas att ni som läser den inte blir deppiga?
Jag är ju för det mesta glad, det är bara det att det varit för mycket förkyningar nu, oron över ny medicin och det här med färdtjänsten, allt det tillsammans har dragit ner mig rätt ordentligt. nU kännerjag iaf att jag mår bättre och imorgon är det äntligen dags att träna igen. Träningen får mig alltid att må så mycket bättre.

Mamma, det är väl det svåraste av allt, för jag känner mig så maktlös. I det här läget, eftersom hon inte inser sitt problem, så skulle hon välja bort mig om jag ställde henne inför ett ultimatum - mig eller spriten? Vad är det för en mamma kan man tycka då? Men alkoholism hanldar inte om kärlek.
Man kan vrida och vända på det hur mycket som helst men som jag ser det så är det så iaf.
Vi var på altea-möten några gånger. Då sa min lillebror till mamma: om du älskar mig, då slutar du dricka
Det skar i mitt hjärta då, det gör det fortfarande när jag tänker på det för hon kunde ju inte ge ett sånt löfte. Enligt henne själv har hon kontroll och då behöver man ju inte sluta, eller hur?
Svåra saker det här. Jag är en egoist fö rjag villha min mamma kvar i mitt liv, men som jag skrivit tidigare så är jag mycket tuffare nu mot henne. Så jag har henne i mitt liv på mina villkår. Fast det stämmer inte heller. haha
Jag vet ju att hon skadar sig själv och det är det mest plågsamma av allt såklart. Men hon måste inse sitt problem och förhoppningsvis så dröjer det inte för länge.

Okej, nu blev det tungt och deppigt ändå... :)

Jens min solstråle, han gör ju framsteg varje dag. Det är helt underbart att se. Nu säger han tack väldigt mycket och speciellt när det är jag som får något. Han liksom tackar för mig, slipper jag ju, duktig kille.
Det känns verkligen som man kan prata med honom och han förstår vad man säger. Det är så skojigt så det är inte klokt.
Nu är det strax dags för sängen.
Imorgon är det besök på bvc som gäller plus träning då. :)
Tack Marie för dina snälla kommentarer, blir så glad för dem.
Godnatt

Sol

Idag har det verkligen varit helt underbart väder. Jag har faktiskt legat ute kanske en och en halv timme och solat. Himla skönt var det.
Jens är upp och ner i humöret. Glad och gnällig. Vet inte riktigt vad jag skall skylla på men ingen av oss har ju sovit speciellt bra inatt. Jens sov inte så bra i förmiddags heller så han är kanske trött helt enkelt?

har precis ringt och pratat med en god vän, en av våra vänner kommer hem från USA snart och hon stannar nästan en månad. Vi skall försöka få till en träff. Längtar efter dem! Har mailat Lottas förslag på datum till Eva så en träff blir det säkert.

Nix, strax dags att åka hem till mamma och pappa och grilla. Det skall bli gott. Lillebror är hemma också, alltid så mysigt och träffa honom. min syster och hennes sambo skulle också kommit men hon är sjuk. Stackars syster min.
Ha en bra kväll.
So long

Svårt

Ja, det är svåra grejer det här med mamma. Det ligger så mycket bakom och det har gått många rundor.
Jag är extremt dålig att ta konflikter och min pappa är ännu värre, tyvärr. Den enda som egentligen tagit tag i det här med mamma och ställt krav på henne är min älskade lillasyster. Det slutade hur som helst med att mamma valde bort henne och de hade ingen kontakt på ett år.
Jag kunde inte ställa samma krav på mamma som min syster gjorde. Det var en hemsk tid.
Jag var gravid med Jens då och ja, jag kunde liksom bara inte välja bort någon då. Det är jättesvårt att förklara. jag och mamma har ett starkt band och det har jag till alla i min familj.
Iaf, när Jens föddes så kunde inte hela familjen vara tillsammans eftersom min syster och mamma inte kunde träffas. Det var svårt. Lovisa, min syster, stöttade mig så mycket under den första tiden med Jens, då var mycket jobbigt. Mamma fanns inte där alls, för hon firade.

Det låter rörigt det här, eller hur? Mamma har svikit många gånger och ändå har jag så förbaskat svårt att ställa henne mot väggen. Jag har varit mycket tuffare sedan Jens föddes, talat om för henne att vi inte tänker träffa henne när hon dricker och det har hon väl i det stora hela respekterat.
Det är bara att fortsätta.
Nu orkar jag inte skriva mer.

Det har varit en jobbig natt. Jens har varit vaken mycket av någon anledning.
Nog för nu.
Bye

Lördag

Vi tog en promenad till affären på dagen, Jens tjoade och vinkade på allt och alla, han var verkligen på gott humör.
Han fortsätter knalla omkring, han liksom flämtar av glädje när han stultar fram, låter lite som en hund faktiskt. :)
Själv somnade jag på soffan en stund i eftermiddags och det var himla skönt. Vaknade och kände mig på mycket bättre humör. Solen sken in på mig och Danne stod i köket och lagade god mat. :)

Jens har sovit lite idag, bara en timme och det innebar förstås att han var ganska så gnällig och trött på slutet. Han somnade som en stock vid halvåtta. Jag och Daniel har haft en lugn kväll framför tv:n.
Jag har pratat med pappap, han måste verkligen ta tag i mamma nu och ställa lite krav. Han tycker det är jobbigt, det vet jag mycket väl men det finns inte så mycket annat att göra. Jag skall iaf ställa mina krav, det måste jag göra, för allas vår skull.

Såg precis din kommentar Pej, tack du är en fin vän.
Godnatt på er.

Oro

Jag har en oro inom mig. Det tar emot att skriva om det här men det är ju min blogg och vad skall den annars vara till för, om inte att skriva ner vad jag känner?

Vi har ju bokat en stuga i Dalarna, hälsa på släkten där uppe, bland andra min mormor som inte träffat Jens än. Det ser jag verkligen fram emot, att få sätta Jens i hennes knä. :)
Vi skall åka med mina föräldrar och det skall bli roligt det med, problemet är mamma då och hur jag skall ta tag i det. Som jag skrivit tidigare så är mamma i en dålig period nu, min mamma har problem med alkoholen. När hon inte dricker är hon en människa som jag älskar och en god vän. När hon däremot dricker är hon inge man vill umgås med.
Nu är jag alltså nervös för resan och hur veckan där uppe skall bli. Man kan ju då tycka att det är ju bara att ställa krav på henne, att hon inte skall dricka när vi är där uppe. Jodå, det är vad jag skall göra också, jag skall tänka att det är för Jens skull då klarar jag av det.
Att det skall behöva vara så här?!? Blir matt när jag tänker på det.
Vi sopar det under mattan ett tag, ett tag till alltså... :)
Ha en mysig lördag!
Bye

Går, går och går

Ja, nu har Jens verkligen släppt taget. Efter att vi kom hem så har han knallat mellan möblerna här hemma. Sååå duktig han är min lille vän. Så lycklig han är när han gör det också. Han går, snubblar och reser sig. Så har han hållit på. Vi har stått och aploderat honom och mellan promenaderna har han aploderat sig själv också. :) Min sötnos.
Nu hör jag honom, han ligger och hostar. Usch, hoppas hostan ger med sig snart. Vi har ju en tid till bvc på måndag, då får de kolla honom, om han nu inte blir sämre under helgen för då får vi åka in med honom.

Vi tog en fika på Galgberget och det var verkligen mysigt. Gott med våfflor. :) Vi var där inte så länge eftersom Jens blev en aningens otålig. Det kom många hundar dit och Jens älskar hundar och katter, han vill bara fram till dem hela tiden vilket kanske inte alltid är så lyckat.

Nix, nu skall jag snart hoppa i säng.
Jag måste verkligen försöka rycka upp mig nu,jag känner mig inte på topp och det påverkar alla.
Tack ni som skrivit, jag hoppas också det ordnar sig med färdtjänsten snart. Det är skönt att veta att ni håller tummarna för min skull.
Godnatt

Lugn förmiddag

Japp, det är vad vi har haft. Vi gick väl upp vid åtta för att ringa dagis och säga att Jens inte skulle komma idag. Jens hade nog kunnat sova lite till men när vi gick upp ville inte han heller ligga kvar.

När Jens har ätit så åker vi in till stan. Vi åker först till Galgberget och känner om det verkar vara behagligt att ta en fika där. Om det verkar okej så tror jag vi ringer Dannes mamma och hör om hon vill följa med. :)
So long

Artikeln i HP

Idag var artikeln med i Hallandsposten. Skall försöka länka till den.
http://www.hallandsposten.se/artikel.asp?oid=316363
Vi får se hur det går.
So ong


Ingen träning

Nejdå, det blir ingen träning för mig imorgon,jag känner mig alldeles för dålig för det. Messade min ledsagare tidigare idag. Hoppas jag blir bättre till på måndag för då har vi planerat in en ny tid. Det är så viktigt för mina leder att jag håller i gång. Ingen träning plus förkylning är inte bra för dem.
Det rimmade ju nästan det där...

Det blev ingen middag hos mina föräldrar. Mamma är inne i en dålig period och det verkade inte vara så populärt att vi skulle komma. Jag är trött på det mesta just nu. Det är jobbigt att känna så här och det kommer vända men nu känns det lite hopplöst.
Pappa var iaf här med jättegod mat som han hade lagat till oss när han förberedde inför lunchen imorgon. Smaskigt var det. :)

Jens har dagistid imorgon men han får stanna hemma. Man märker inte på honom att han är sjuk om man bortser från snuvigheten och den äckliga hostan.. Han är pigg förövrigt menar jag.
Har hört något om att det skall bli finare väder i helgen, jag hoppas verkligen på det. Vill komma ut och fika i solen!!
föresten, vet ni vad min busunge gjorde idag? haha Han kröp upp i fönstret och satt på fönsterbrädan. Vi har ensoffa under så det är ju tydligen lätt att komma vidare från ryggstödet och upp i fönsret. Där satt han och bankade på fönstret. Gäller att ha koll nu...

Nej, nog för idag. Jag hoppas jag kommer hit med lite mer positiv energi nästa gång. :)
Sköt om er!
Godnatt

Första maj

Ja, det finns mycket att demonstrera mot men det blir sofflocket för min del idag.
Jag vaknade med ont i halsen och nu är jag snuvig som katten. Ja, det är mycket sjukdomssnack i min blogg nu men det präglar vårt liv rätt mycket just för tillfället så det måste fram.
Jens har sovit bra inatt och länge Dessutom. Jag tog över honom till oss vid tretiden för då var han ledsen och ville inte lägga sig ner. Men efter det har han sovit gott fram till halvtio. Han sover annars till åtta halvnio så det är ju bra länge det med, klagar inte.
Jens förkyning ger inte med sig, för att återgå till sjukdomspratet... Han är snuvig och har en jäkla hosta. Han får molipect. Ingen feber och är busig men rätt trött mellan busandet. Vi får se hur det går. Igår på eftermiddagen var han supergnällig och vi tyckte att han gtog sig mot örat men idag har han inte varit gnällig alls.

Vi är bjudna på middag hos mamma och pappa ikväll, hoppas vi kommer iväg. Vore skönt att hitta på något. Jag har träning imorgon egentligen men jag vet inte om det blir något av med det på grund av förkylningen.
Hur är det egentligen, är det farligt att träna när man är förkyld? eller är det bara om man har feber?
Okej, nog för nu.
So long

RSS 2.0