Gav upp....

Jurtjyrkogården igår. När Gage blev överkörd av lastbilen bröt jag ihop även om jag visste att det skulle komma. kan den där sablans boken utantill men ändå var det svårt att slita sig från den. Förstår inte varför?
Jag la iaf på talboken på lådan är vi var in till stan så då kunde jag ju inte fortsätta. Haha
Den är iaf en av de bästa böcker jag läst men den väcker för mycket känslor helt enkelt.
Okej, nog tjatat om detta.
Nu läser jag en Koontz istället. Haha

Igår var vi in till stan på eftermiddagen. Träffade svärmor och tog en fika. Åkte till Pippi-lekplatsen efteråt så Jens fick leva om ett tag.
Sedan stack vi till Burger King. De har precis öppnat här i Halmstad nämligen. Men det får dröja till höst, innan vi åker dit igen för usch vilken kö och vilken förvirrad personal.
Jaja, det är nyöppnat så vi skyller på det.

Jens är på dagis nu. Han ville inte dit idag heller men han slängde sig iaf inte på marken och grät. :)
När han väl är där tycker han det är roligt. Han är ju inte där så mycket, 15 timmar i veckan., fem timmar tre dagar.
Nu ska jag bara ta det lungt.
På torsdag åker vi antagligen till Lima och jag längtar såååå!

Ha nu en fin torsdag, goa vänner.
Kram

Första dagen...

....för Jens på dagis idag efter fyra veckors semester, eller vad man nu ska kalla det?
Han var pigg på det igårkväll men inte imorse när det var dags. :) Slängde sig på marken här utanför och lite sånt trevligt, sånt som gör att jag tänker tjohooo vad skönt det är med mornar och usch var tråkigt att Jens ska till dagis nu. ;)
Men när han väl kom dit gick allt bra och när Daniel hämtade honom berättade de att han varit som ett solsken hela dagen, ätit och sovit och varit allmänt gosig. mmm, bra det. De satt och grejade med lera när Daniel kom. Något jag ju mycket väl skulle kunna sitta och pyssla med jag med, tillsammans med Jens då. Har ju lite ångest över att jag inte är någon bra pysselmamma. Sitter och berömmer hans teckningar som jag inte ser osv. Känns lite fjantigt. Men jag brukar be honom beskriva vad han ritat och så berömmer jag. :)
Sedan vill han såklart att mamma ska rita hon med. Mmm, eftersom jag sett vet jag ju typ hur man ritar en sol osv. Jens, mammas älskling, tycker att min sol är fin.... Hahaha, glad jag slipper se eländet själv.... :)
Men lera alltså, det vore väl något?

När Jens var på dagis passade jag på att storstäda, hann precis klart innan han kom hem. Nu är det rent och fint här hemma. Danne säger att det var fint innan också menmen, jag tycker det känns mycket bättre nu.... :)
Jens har badat och under tiden han gjorde det rasade en stor tavla ner från väggen och slog sönder både ett telefonjack och ett elutag. Skit, men de har redan varit här och fixat det. Ett öppet elutag och en liten Jens, inte alls någon bra kombination.
Får panik bara vid tanken. :(
Men det är fixat nu iaf.

Japp, nu är jag helt slut och vill gå och lägga mig.
Men det går nog inte. En kopp kaffe och Jurtjyrkogården kan nog hålla mig vaken.

Ha en fin dag.
Kram


King-orgie

Jadå, det går bara fint med Jens och hans sovande i egen säng. Känns bara så konstigt att han ligger där ensam i rummet medan vi ligger i vårt sovrum... Jaja, det är onekligen väldigt skönt och så kommer han ju över sedan.

Igårkväll var vi hem till mina föräldrar och åt middag. det var mysigt och gott som vanligt. Mamma är ledsen eftersom hon precis blivit arbetslös och jag lider med henne så tråkigt för dem.
Hoppas det ordnar sig.

Jens var på topp och plötsligt började han fråga efter tomten... Jodå, så var det. Mamma och pappa hade en rätt stor tomte på bordet på övervåningen under jul och som spelade och sjöng. Jens var fascinerad av den  och lite rädd. Igår, helt plötsligt, undrade han var den var. Okej, han har inte nämt den sedan jul.
Sedan gick han runt och sjöng:
bells bells.... Fick lite julstämning där ett tag. :)

Det är så här att vi har inte gett honom läsk och så förrän vi kom till Tunisien, då fick han dricka vad som helst, nästan.... Moffa har dock smygit till honom en klunk cola då och då.
Igår vid middagsbordet började lille vännen tjata om denna cola...
Till saken hör ju då att vi sitter och beljar i oss det mitt framför ögonen på honom som de fantastiska förebidler vi är.... Men Jens fick vatten.... Hmmm
Ja, till slut fick han smaka lite av moffa som gav sig först, såklart.... :)
Sedan på kvällen när han låg i sin säng låg han och pratade för sig själv:
-Inte cola, vatten istället, inte cola, vatten istället, inte cola, vatten istället inte cola, vatten istället.
Japp, det hade satt sina spår det där men han lät inte ledsen bara konstaterande. :)
Mammas gosros.

Idag har jag tränat, körde riktigt hårt idag med. Hahaha
Nu är det antagligen bestämt att vi ska upp till Lima och hälsa på mormor. Tjohoooooo

Ha det bra och kram!

Uppdatering
Ibland blir jag lite smått trött på mig själv.
Har en rubrik på det här inlägget som jag klurat ett tag på. Men har jag skrivit någonting om min King-orgie i inlägget? Nix, men jag är mitt uppe i en, kan jag bara säga.
Jag har Jurtjyrkogården liggande här hemma nu och jag vet inte om jag ska skicka iväg den eller sätta tänderna i den direkt. jag älskar den boken samtidigt som den skrämmer livet ur mig, nästan iaf.
Kram kram

Tredje natten

Jens har sovit två nätter i sin säng nu. Jo, han har kommit över båda nätterna men sovit i sin säng fram till fyra fem iaf.
Första natten började han tjuta:
-Maaaammaaa maaaammaaaa
Jag som precis hade somnat, vid fyratiden, flög nästan upp i taket och rusade in i hans rum innan jag hade vaknat ordentligt.
Sedan kunde jag inte somna om.
Jag gick som i en dimma hela dagen igår och det var supersvårt och tungt att andas. Luften har varit jättetung och fuktig här, gillar inte alls sån luft.
Han vaknade natten till idag med men då ropade jag på honom och sa att han skulle ta snutis och komma.
Det gjorde han och jag har sovit mycket bättre.

Idag har jag varit på gymmet. Ökat på vikterna igen och nu känner jag mig sååå himla stark, fysiskt iaf. :) Jag har gått upp två tre kg den senaste tiden och jag är helt övertygad om att det enbart är muskler, faktiskt alltså... Hihi Snart passerar jag kanske 40-gränsen?

Kom dit lite före min ledsagare och satt och pratade med en av de som jobbar där. Hon var mycket trevlig och jag frågade var hon kom ifrån för det hördes nämligen att hon inte var från Halmstad precis. Hon var från sundsvall och tack vare bloggen har jag ju fått lite hum om vart det är. Sa att jag hade vänner i Timrå och då tyckte hon jag hade koll. Haha

Nu ni, hör jag att busfröt är igång på sitt rum.
Bäst att gå och spänna ögonen i honom. Tur jag inte tagit ut dem än. ;)

Kram och godnatt.

Provar igen....

Nu har vi återigen börjat få jens att sova i egen säng. ja, faktiskt första kvällen så vi har inte försökt så länge.
Vi hade ju en period precis i början av året då det funkade så där men sedan dess har han sovit hos oss. Jag har egentligen inget alls emot att ha honom sovandes hos oss men på något vis känns det som han verkligen borde sova i sin säng i sitt rum. Ja ja, jag vet inte varför det känns så, kanske beror på mamma som frågar lite då och då om han inte sover i sin säng osv. Dumt att påverkas så men sån är jag. Just nu iaf.
Iaf var det första gången Jens inte ville att jag skulle stanna hos honom till han somnade....
-Mamma gåååå!
Hmm, förstod såklart vad han var ute efter, leka, hmmm, men jag lät honom hållas ett tag.
Sedan när han inte fikc leka mer gick det minsann bra att jag stannade.
Det är en annan sak jag vill komma ifrån, att jag ska behöva stanna hos honom till han somnar, jag somnar alltid själv nämligen och det vill jag inte. :) Fast det är mysigt också för han har så mycket att berätta.
Vi får se hur det går. Det vore skönt om han iaf kunde somna i sin säng och sova där ett tag, sedan får han hemskt gärna komma över.

Apropå att sova, vi sov till tio imorse.... Jens brukar vakna vid åtta halvnio så han är inte så morgonpigg precis men detta slog ju alla rekord.
Det var han som vaknade först ändå. :)
Så jag och danne är inte så morgonpigga vi heller.

Vi köpte Duplo till honom i vekcan, han har inte haft något sådant innan. Men eftersom han varit så pillig och lekig på sista tiden så tänkte vi att det kanske vore något. och det var det... :) Han gillar det verkligen. Nu ett tag framåt iaf. Vi får se hur länge det varar. :)

Lederna är kanon. mina fingrar har gått ner till sin, för mig, vanliga storlek. Haha
Eftersom jag alltid måste ha något att gnälla över, jo jag säger så för det känns så. Även om jag vet, för ni har ju skrivit det, att ni inte tycker jag gnäller.
Jag har fått tillbaka den där oron på kvällarna, typ ångestkänslor, och jag avskyr det verkligen för jag vet inte varför.
Eller jag har väl mina aningar, oroar mig för saker jag inte kan påverka och det sätter sig i mitt huvud och gör att hjärtat slår som katten när jag ska lägga mig.
Bläää för detta men det har ju gått över tidigarre så jag väntar på det trevliga ögonblicket då det försvinner igen. :)

Nu en kopp rött te och lite läsning. Har läst ut DET och om ni inte läst den så gör det. Vilken underbar bok det är. Läskig men så oerhört mycket mer än det.

Kram och godnatt.

Bra!

Jag var till Spenshult idag för att träffa min läkare. Besöket tog några timmar längre än vad jag hade räknat med men det var bara bra för jag fick nämligen Remicade när jag ändå var där. Himla snällt för nu slapp jag åka dit en extra dag för det. :)
Läkaren var mycket nöjd precis som jag. Ska ta Remicade med sex veckors intervall och det ska säkert funka bra. Fick en kortisonspruta i vänster knä också så om några dagar är jag antagligen en helt ny människa... ;)
Det enda vi inte var överens om gäller mina cellgifter som jag inte längre tar, till hennes förargelse då. Jag tycker själv att jag har  många bra skäl till att inte ta den. Men jag ska inte gå in på det. Ett av skälen är iaf att den sätter ner immunförsvaret och eftersom jag tar en så otroligt låg dos plus att jag inte får ta den när jag äter antibiotika, vilket jag gör en stor del av tiden, så tycker jag att äsch bort med den. Mår dessutom illa av den så medicinen gör mer skada än nytta tycker jag då men inte hon...
Haha, jaha där fick ni mina skäl ändå. Jag är rolig jag.
Hon satte in den på min medicinlista och vem vet någon vecka kanske jag kommer ihåg att jag ska ta den.

Jens slocknade som ett litet ljus ikväll. han har inte sovit någonting på dagen idag men ändå varit superglad och rolig. I och för sig har inte jag fått njuta så mycket av det men han blev glad när jag kom hem och ojade sig som valigt över mina plåster.... :)

Nu innan jag slutar ska jag be er gå in till en av mina fina vänner från norr:
Stefan
heter han och han har skrivit ett mycket bra och angeläget inlägg som jag tycker så många som möjligt borde läsa.
Gör det ni också.

Stor kram och godnatt till er.

Uppdatering
Jag skickar en stor kram och tack till Anne-Lee för en underbart fin kommentar. Fick tårar i ögonen av den och blev helt varm i hjärtat. Tack ska du ha!
Såg ingen bloggadress eller mail så jag skriver så här istället. :)

Nu säger jag godnatt en gång till. :)
Kram

Ont

På förmiddagen idag var jag och tränade. Fick hoppa över en del maskiner eftersom jag har fått mycket ont i händerna.
Det är antagligen medicinen som gått ur kroppen på mig, så tror jag. Ska iaf träffa min läkare imorgon och hoppas jag därefter kan få Remicade så fort som möjligt. Det kanske inte blir denna veckan men nästa iaf.

Jens har varit hos min syster några timmar idag. Han blev superledsen när jag och Daniel gick men lugnade sig så fort vi inte syntes längre. :)
Jag och Danne var på stan och fixade lite. Inte den bästa dagen att göra sånt på menmen... Nu när det är dåligt väder åker alla turister,jag bevisligen vi från trakten också, in och schoppar för fulla muggar.

Jag är helt slut nu. Har varit supertrött de senaste dagarna och sovit väldigt mycket. Antar det är sjukdommen som härjar med mig.
en det blir andra bananer snart, då ska jag härja med den istället....

Ha en fin kväll!
Kram


Lekar

Här regnar och blåser det jättemycket idag. Det blir nog mest att sitta inne och kura tror jag.
Har känt mer av mina leder den senaste veckan och idag vaknade jag upp med inflammationer i händerna. Det kanske är något tillfälligt eller så beror det på att det snart gått sex veckor sedan den senaste Remicade-infutionen.
Egentligen ska det gå åtta veckor till nästa gång men så långt har jag aldrig klarat, sex som mest när Remicade var på topp.
Vi får se vad som händer, ska träffa min läkare på tisdag.

Jens är inne i en helt underbar period nu tycker jag. Han har börjat leka och fantisera som bara den. Det har han inte direkt gjort tidigare, inte vad jag märkt iaf. Men nu håller han på och grejar och fixar hela tiden. Här om dagen satt han i en och en halv timme och lekte med sin bil. Han hade vänt den upp och ner och så satt han med sina verktyg, skruvar och meckade med den. Sedan lagar han en massa mat och pusselbitarna är maten.
Han pratar en massa i telefon också, med moffa mest, alltså på lodsas. Det är så himla roligt att sitta och lyssna på honom:
-Hej offa, flyga planet, mmmm, ja, puss puss
Typ så. :)

Han är rolig med pratet också.
-Mamma äta mat också med.
Det är något han gör ofta, använder också och med i samma mening fast de har samma innebörd.
Japp, det går undan, han blir så fort stor.

igår var jag och tränade. Det var skönt efter en veckas slappande. :)
Önskar er en fin lördag!
Kram

Knepiga människor....

Jahapp, nu ska jag berätta lite om vår vistelse i Tunisien. egentligen vet jag inte om det finns så himmelens mycket att berätta för vi gjorde samma sak varje dag typ. Vad var det då kan man fråga sig? Jo, badade, solade, vilade, sov, duschade, smörjde in oss  och åt....
Skönt var det men det räckte absolut med en vecka. vi hade dessutom All inclusive för första gången i vår resehistoria och det gjorde ju att man spenderade den mesta tiden just på hotellet. Väldigt smidigt var det och vi gjorde inte av med mycket pengar tack vare det men jag hade nog inte tagit det om vi hade varit där i två veckor mest beroende på maten då, det blir lite tjatigt....
Bufén hadde i och för sig olika teman varje kväll och en av kvällarna fick vi gå till en italiensk restaurang som var underbar men ändå. De hade dock ett helt underbart efterrättsbord med olika tårtor osv. jag som älskar sånt var lyrisk... :)
Efterättsbordet fanns både på lunchen och middagen. Hahahaha Nu längtar jag tillbaka.

vi var till havet några gånger. Det var 200-300 meter dit och man tog sig till stranden med hästsjuts. Det gillade Jens skarpt. :)
Men mest var vi vid poolen på hotellet.

Resorna med flyget gick superbra. Jens sov mesta delen av tiden och han fick nässpray så något lock tror jag inte han fick. Han var hur snäll och go som helst.
Smidigt är bara förnamnet.
sedan att Daniel och morfar fick springa benen av sig på hotellet för att en viss liten kille inte kunde vara på ett och sama ställe i mer än två minuter det är en helt annan sak. ;) Själv satt man lugnt och stilla på en stol och drack fanta och var hur lugn som helst. Ja, eller hur? Hmmm
Gråhårig blev jag inte, det ser ni på korten men långt ifrån var det väl inte... Haha Nejdå, överdriver lite nu kanske?

Men en insident hände faktiskt som jag ska berätta om, något måste ju bara hända, eller hur? :)
Planet hem gick kl 05.15 och bussen från hotellet gick kl 02.10.
Jag hade ställt klockan på 01.20.
När klockan var fem i två knakcade vi på hos mina föräldrar och det var knäpptyst där inne. Pappa hade sagt till om väckning från reseptionen men ja, det hade inte funkat då nej. Hörde hur pappa stönade där inne och sa med misstrogen och stressad röst:
-Ååååh nej
Min pappa är en man som vill ha marginaler. Han ska vara på ett ställe helst flera timmar i förväg.... Nu hade de försovit sig och jag bara kände hur pappas hjärta slog igång på 200 eller något. :(
Försökte lugna honom. Daniel följde mig och Jens ner till lobbyn där han lämnade oss och vår packning för att springa upp till mina föräldrar och hjälpa dem med det sista.

Jag hör massa svenska gäster där och plötsligt kommer bussen.
Alla börjar resa på sig och jag förstår ju att bussen kommer bara vänta på att allt är inpackat och sedan drar den. Jag ställer mig upp och tjoar, kan ju tillägga att sånt är det absolut värsta jag vet att göra, jag känner mig så dum.
Jag tjoar iaf:
-hallå, finns det några svenskar här!!
Tänkte nämligen be dem att prata med chaufören så han väntar på oss. Människorna runt mig tystnar och går.... Jag står upp med käppen i handen och Jens på armen. Ropar igen och mår riktigt illa:
-Haallåå finns det några svenskar här?
Alla går ut...
Jag säger till Jens att nu får vi gå till bussen. jag hör ju ungefär vart den är och Jens gillar bussar så han visade mig. :) Mammas gosros.

När vi kommer ut framför bussen kommer personal från hotellet och vill hjälpa mig och Jens på bussen. jag förklarar att vi måste vänta på min man och mina föräldrar. Han pratar arabiska med chaufören som stannar kvar till mina uppjagade kära kommer....
Gissa om det var knäpptyst på bussen när vi steg på förutom jag då som berättade med hög röst att jag ropat på hjälp men inte fått någon.
Ja jäklar i min lilla låda vad folk är roliga och hjälpsamma ibland, det är nästan så man blir varm i hjärtat... ;)
Fast de är nog undantaget.
nu ska jag sätta på en kopp kaffe och fortsätta på DET. Jens sover middagsluren. verkar fortfarande vara lite trött efter resan.

Kram till er!


Hemma från Tunisien

Hej goa vänner!
Nu är vi hemma . Vi har haft det toppen men som alltid, när man varit borta, är det skönt att komma hem igen. Vilket underbart vatten vi har, det tänker jag alltid på, varje gång jag varit utomlands. Det är så gott! Tänk  att kunna ta ett glas kallt vatten direkt ur kranen och släcka törsten, vilken lyx.
Jaja :)

Vi hade det varmt och skönt, över 30 grader och ibland närmare 40. Konstigt nog tyckte jag värmen vi hade här hemma innan vi for var mycket jobbigare än vad den var i Tunisien. Kanske beroende på att man hade ac på rummet men sedan är det en helt annan värme där, en torrare och på något sätt skönare. Min hals har sällan varit så bra som den senaste veckan och lederna med. :)
Vi har varit pigga och friska alla och Jens har badat som en tok. Det gick föresten bra för mig med att bada med tracken. Eller ja, såklart doppade jag inte halsen och huvudet men jag blev inte heller knuffad eller råkade ramla så att jag fick vatten i tracken vilket var bra, eller hur? :)

Jag ska berätta mer sedan, har haft mycket funderingar där nere. Det blir så för mig ibland. jag funderar mycket på tiden som går och jag är alltid så orolig för mina föräldrar. Mamma är ju mycket dålig i sitt beroende, det märks ju verkligen på en sån här resa. Men eftersom hon höll sig till vin och öl så blev det inget bråk och sura miner vilket det alltid blir om hon dricker starkare saker.

Nu bjuder jag på några bilder. :)


Morfar och Jens badar


Mamma och Jens


Jens på en italiensk restaurang


Mamma med


Vy över poolen med hotellet i bakgrunden


Havet som låg 300m ifrån hotellet


Jens dricker cola efter badet


Mamma och Jens på planet hem

Hej så länge

Kikar in en liten kortis och säger hejdå.
Nu är allt iordning, lägenheten är städad och det mesta är nerpackat.

Det har varit fullt upp idag. Tränade på förmiddagen, fixade en del på stan, sedan hem för att städa och packa.
Nu är jag redo. :)
Ska bara sova lite först....

Skickar en varsin stor kram till er, hoppas ni får en fin vecka och att solen kommer skina på er.
Men jag blir inte jätteglad ifall jag får höra att ni haft strålande sol och 25 30 grader hela veckan lång.... En dag kan det väl renga iaf.... :)
Nädå,skojar såklart, klart solen ska lysa på er. :)
Ha det bra och vi hörs om en vecka lite drygt.

Kraaaaam!

Snart sticker vi till värmen....

Jens har inte haft någon feber sedan igårkväll, då var den uppe på 40 grader men sedan försvann den. Jag ringde sjukvårdsupplysningen på eftermiddagen, hon sa det jag räknat ut själv men det var ändå skönt att höra det.
Ingen fara och idag har han varit hur pigg som helst och ätit som en häst.
Åååh vad glad jag är!

Lillebror är hemma från Norge, han har en veckas semester och ska bo hemma hos mina föräldrar. Han ska ta hand om deras katt när vi är borta... :)
Ikväll var det middag hemma hos mina föräldrar och alla var samlade. syster med sambo också. Alltid så roligt att träffas så där.

Imorgon är det träning på förmiddagen. Daniel och Jens kommer och hämtar mig efteråt och sedan ska vi fixa några ärenden. Jens ska vara hemma hos mamma och pappa några timmar på eftermiddagen då hinner jag och Danne fixa lite här hemma och packa. Tänkte städa av lite, det är så skönt att komma hem till ett nystädat hem. Jens är grymt rädd för dammsugaren av någon anledning och bara sitter och kvider. Jag vet inte varför.
Skönt att han iaf den här gången slipper vara med om den skräckupplevelsen.

På tisdag bär det som sagt av.
Ska bli superkul
Nej, vi lär inte frysa, där heller.

Idag har vi fått lite regn och det var himla gott. Nu är det öppet överallt så det får komma in lite frisk luft. De senaste nätterna har varit mycket jobbiga, inte många timmars sömn.
Det är som sagt öppet lite här och var. Bara att hoppas att det som hände här om kvällen inte händer igen. Jag gick för att stänga ena dörren som går ut till baksidan. När jag närmar mig dörren tycker jag att jag hör något som rör sig. ropar förskräckt på Danne som kommer.  Det visar sig att det sitter en groda i hörnet precis innanför dörren.
Blää
Tur att den inte hoppade på min fot, då hade jag blivit galen tror jag. :)

Godnatt

Stackarn

Jens har varit gnällig idag och lite knepig. Han sov två timmar på eftermiddagen och inget har han velat äta. Dricka har han däremot gjort fram till nu ikväll, då ville han inte ha något bara:
-Jaij oova
Han var trött minsann och inte så konstigt. Han har ju känts varm hela dagen men det gör vi ju alla liksom men så nu på kvällen tyckte jag att hans huvud kände så himla varmt så jag bad Danne kolla tempen och mycket riktigt, 39 grader. Usch i denna värme....
Bläää
Stackars mammas gosros. Hoppas han blir frisk fort, vad det nu är han fått. Han är inte snuvig eller något sådant. På dagis har han ju inte varit på länge så därifrån kan han ju inte ha fått något. Tror ni febern kan vara en reaktion på själva värmen, eller?
Han brukar ju repa sig fort så vi får hoppas på det. På tisdag bär det ju av till tunisien...
Håll tummarna att lille gosrosen mår bättre imorgon.

Jag har varit på gymmet idag och nu hade de rotat fram ett par fläktar iaf, bra bra. :)
Annars lugnt.

Nu är det ju himla svalt och skönt ute men varmt som en gryta inne, det går liksom inte att vädra ut värmen.
I Tunisien har de iaf ac... Braaaa!

Sov nu gott, goa vänner.
Kram

Härliga sommardagar

Här har datorn inte varit på mycket och har den det så har den stängtts av fort som attan för jag har inte orkat sitta vid den. Man orkar inte göra mycket i den här värmen, eller hur? :)
Men jag kan ju bara inte säga så mycket för om några dagar åker vi till ett land där det är ännu varmare. Haha

Vad kan jag berätta?
Jens har badat i havet och han älskade det. Han for omkring i vattnet som en liten delfin och det var underbart att höra honom.
I måndags var vi till ett par goda vänner. Vi satt och fikade under ett stort träd som skuggade och det var verkligen helt underbart. Dottern hade med sin tio-månaders lille kille som jag fick sitta med en hel del. Mmm, så gosigt det var och vad stor Jens kändes i jämförelse. Man glömmer så fort och tiden går undan. Men nu vill jag ha en till sån där liten... :)
På eftermiddagen följde jag med pappa till sjukhuset. Han hade gjort en del tester som vi skulle få svaret på. Doktorn hade sagt att han skulle ha någon med sig när han skulle få provsvaren. Allt såg bra ut så nu kan både han och vi andra slappna av.

På tisdagen var jag och tränade, varmt på gymmet var det men inte så mycket folk konstigt nog... ;)
Sedan städning och lite bråk på eftermiddagen... Men det gick över så småning om, bråket alltså. Man blir lättirriterad när det är så här varmt, skyller på det iaf. ;)

Igår var det slutbesiktning av lägenheten och vi är inte nöjda precis. Vi hade en del vi ville ha åtgärdat men inte ens omtapetserat i hallen fick vi utan de ska lappa ihop skiten istället. Vi ville dessutom ha avdrag på hyran eftersom vi inte kunde på här på en hel vecka. Jag hade aldrig någonsin kunnat ta hand om Jens i den röran som var men inte det heller fick vi. Jag är hemskt sugen på att gå vidare med det för jag anser faktiskt att man inte ska betala för något som man inte har en chans att utnytja. Dessutom hade de sagt att det skulle ta tre dagar men det blev en vecka istället.

Idag har Jens varit med Anna till Brottet medan jag och Danne åkt runt och fixat lite grejer inför resan. Det var skönt att få gjort det. Vi hann med en fika på Galgberget med svärmor också. :)

Jens slocknade som ett litet ljus ikväll, han har bara sovit en kvart på hela dagen.
Jag har precis börjat på Det av Stephen King, mmm har bara läst den typ fyra gånger eller något. Men jag älskar den verkligen, det känns som att man får träffa kära gammla kompisar igen varje gång jag läser den. Det är samma med Pestens tid, av samma författare. Den läste jag om för en liten tid sedan.
Pestens tid har jag läst ännu fler gånger och även om jag kan den nästan utan till så kan jag inte slita mig när jag väl börjat. Märkligt. :)


Nu ska jag alltså återgå till den och även om det är varmt blir det nog en kopp te.
Imorgon är det dags för träning igen.

Fick föresten svar på odlingen de gjorde i min hals förra torsdagen och det var någon slags bakterie. Hade inte fått direkt rätt antibiotika men den har visst hjälpt ändå. Läkaren ville ringa och höra hur jag mådde och om jag behövde någon annan antibiotika. Första gången det hänt, att någon gjort en uppföljning. Känndes himla bra men jag mår bra i halsen nu så alla nöjda och glada.

Hoppas ni har det bra och kan njuta av värmen.
Kram till er.

RSS 2.0