Sara

De första bilderna på Karin Sara Lovisa Östberg, född 120419 12:12.
Längd 47, vikt 2745.
Rastlös

Rastlös känner jag mig allt som oftast just nu och det är väl inte så konstigt.
Väntar på att få träffa Liten och bekanta sig med det nya miraklet i vårt liv. Se Jens som storebror och hur han kommer reagera på det.

Sedan väntar vi också på besked ang en lägenhet inne i stan. det är oerhört svårt att få lägenhet i Halmstad och området vi vill till är populärt.
vi var hur som och kollade in en lägenhet där i tisdags och nu väntar vi på besked om vi får den.
Det vore verkligen fantastiskt bra. det är ett område med mycket barn och nära till både dagis och skola. dessutom bor några av våra bästa vänner typ 20 meter från den här lägenheten.
Jaja, förhoppningsvis får vi reda på om vi får den, på måndag.
det är jobbigt att vänta och inte veta.
Hoppas!

Jens och jag har inte gjort så mycket idag, lekt och tagit det lugnt. Han har mest väntat på att några kompisar ska dyka upp där ute. det gjorde dem, till slut och han fick faktiskt ut och leka nu en sväng efter maten.

Nu ska jag ta ett tag med middagsdisken.
Bebis hickar på i vanlig ordning. :)
Ha en fin lördagskväll.

Nöjd

Hur jag än gör blir det alltid stressigt när jag ska iväg någonstans. vi hade gott om tid imorse, jag och Jens, ändå fick jag halvspringstappla för att inte missa färdtjänsten som stod och väntade på mig när jag kom från dagis.
Det hade parkerat en stor lastbil utanför dagis så en av personalen fick komma till undsättning och hjälpa mig runt den.
Men sedan blev det att fara in mot stan och barnmorskan. Min ledsagare följde med mig eftersom daniel jobbar.
det var ett lyckat besök, vilket alla besök hos henne varit. Haha Jag hade ökat ett kg på en vecka, skyller på pappas goda mat som vi fick i helgen... :) Bebis hade också vuxit och tom blodtrycket var något lägre än sist.
Kanske hinner v med ett besök till hos henne innan bebis kommer. vi får se.
Jag och ledsagaren tog en fika efteråt och sedan var det bara att fara hem och hämta trollungen.
Han är ute och leker på gården nu.

Vi väntar på ett besked som ska komma inom de närmsta dagarna. vi är så otåliga och bara hoppas just nu.
Hoppas det blir som vi vill, det vore så perfekt!
Bra för hela familjen.
Danne jobbar sin sista helg nu, innan han går på pappaledighet. Möjligtvis jobbar han någon dag nästa vecka också, men ingen helg iaf. Phu
Ha en fin dag nu, här har våren hälsat på idag.
Kram

Inte långt kvar

Nu har jag gått 36 fullgångna veckor och snart får vi träffa vår nya familjemedlem. det känns konstigt att graviditeten snart är över och att jag snart får sitta med miraklet i min famn.
Var tog tiden vägen egentligen?
Jag mår bra, har fått lite högt blodtryck de senaste veckorna. det håller sig dock stabilt och har inte stigit mer, inga andra tecken på havandeskapsförgiftning finns heller så det känns lugnt.
Bebis växer på som bara den och är fortfarande mycket livlig. Hela magen buktar åt olika håll när hon sätter igång med gympan vilket pyret gör ofta om man så säger... :)
Barnmorskan är nöjd och jag följer normalkurvan vilket ju är jätteskojigt, jag som aldrig är normal på något annat vis menar jag.

Påsken var bra också. Vi bodde hos mina föräldrar från långfredagen till påskdagen. Daniel jobbade helg som vanligt. Jens var på cirkus med sin moster på fredagen och det var roligt, speciellt som Spiderman var där... ;)

Imorgon är det besök hos barnmorskan och nästa vecka några andra grejer inplanerade. Sedan ni, är det inte långt kvar.

Ska försöka hålla den här bloggen uppdaterad även om det känns en aningens omotiverande, men det kanske blir bättre.
Kram till er som kikar in.

RSS 2.0