Insändare

Jisses, det var inte igår jag var här och skrev precis. Jag hade tom problem med att komma ihåg vilket lösenord jag har, för att komma in här på blogg.se. får skärpa mig helt enkelt...

Tiden går så fort. Idag är Sara tio veckor gammal, min lilla gumselumsa.
Hon ler mycket och jolrar en hel del. Igårkväll rullade hon från mage till rygg, ett misstag från hennes sida, men häftigt ändå.
Hon äter bra och har passerat fem kg. sover bra på nätterna gör hon också. Ger henne kvällsmålet vid kl 21.00 ungefär, hon sover till 05.00, somnar om och sover till 09.00. Bättre kan man inte ha det känner jag. :)
Jens mår också fint. Han går sin sista dag på dagis imorgon och sedan har han sommarlov. Jens är inne i en period då han är mycket glad och rolig att ha att göra med. det är lätt att vara tvåbarnsmamma, just nu iaf... Vet att jobbiga perioder komer sedan. Daniel ska börja jobba lite smått nästa vecka och då står självklart jag inför en större utmaning. Helt ärligt känns det inte så jobbigt, jag känner mig rätt trygg med båda barnen just nu.

Jag själv har det bra också, rent hälsomessigt. På tisdag ska jag få Remicade igen och då har det gått sex veckor sedan sist. Trots det, känner jag knappt av en enda inflammation vilket nästan aldrig hänt tidigare. I slutet av en period brukar jag nästan alltid vara dålig.
Jag tackar och tar emot.
Det är samma sak med halsen.
Jag var och bytte tracken idag och både jag och doktorn var glada och nöjda.
det första han sa till mig, samtidigt som han klappade mig på armen var:
-Vilken bra insändare du skrivit, bra gjort!
Jag blev jätteglad såklart.
Skrev en insändare till Hallandsposten för några veckor sedan och i måndags blev den publicerad.
Jag känner mig mycket taggad vad det gäller partiarbetet. Nu har vi i och för sig sommaruppehåll med det mesta, men insändare kan man ju skriva iaf. :)

Jag länkar till den här, om ni vill läsa.
ska försöka återkomma lite mer regelbundet till min blogg, det finns ju så mycket att berätta,speciellt om mina mirakel. :)
Hoppas solen lyser på er, mellan skurana.
Kram

RSS 2.0