På gång igen

Natten har varit riktigt bra. Jens har sovit i sin egen säng hela natten, jag brukar annars få ta över honom till oss någon gång under natten, men alltså inte den här.

Jag har varit iväg och tränat. Det gick såå bra, alla vikter kändes som bommun. haha Kortisonet jag fick i nålen igår har gjort supernytta och det är bara att be och hoppas att det håller i sig.
Har varit uspertrött nu på eftermiddagen, har slumrat i soffan till och från.
Det var föresten strul med färdtjänsten idag också, men jag lovar att istället tala om den gången det inte här det, för det här känns en aningens tjatigt.
Jag fick precis Sjöjungfrun av Camilla Läckberg, min älskade make gav mig den. Boken ropar på mig kan jag lugnt säga... :) Katarina  Ewerlöf är ju såå bra på att läsa in. Det här är alltså en valig ljudbok och inte en bok som är inläst för oss som inte kan läsa valiga böcker.
Jag har precis börjat på en bok av Dean R Koontz, typ Stephen King-stil kan man väl säga att hans böcker är. Jag älskar dem verkligen men den här gången är det en inläsare som är såå seg. Jag klarar inte riktigt av det, jag brukar inte ha så ont av sånt annars men han är verkligen seg alltså. Han läser in många av de nya böckerna också så det är ofta jag stöter på honom.
Jaja, problem?
Nu är det strax käk.
Ha en skön kväll.

Kommentarer
Postat av: pej

Hej vännen!



Så skönt att läsa att jag inte en ensam om mina tankar och funderingar. Jag antar att man inte kan känna sig nykär efter fem år tillsammans. Men hur ska det kännas egentligen då?! Hur ska man veta?

Va skönt att det gick så bra för dig att träna!

Hoppas ni får en bra natt!

KramKram

2008-06-13 @ 20:37:09
URL: http://pbme.blogg.se/
Postat av: Satu

åh skönt att få sova ostörd på natten...nickar igenkännande

Oj vad hurtigt med träning på gymet,där ligger man i läfniss fast du kanske tränar så du inte ska få lika ont av reumatismen? el har jag fel?



Hoppas maten smakade gott,och ha en fortsatt trevlig kväll/kram Satu

2008-06-13 @ 20:54:05
URL: http://satuelisa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Då ber jag också för att medicinen "håller i sig" och du får må bra läääänge!



Sjöjungfrun var jättebra, fast jag tycker nog att Predikanten har varit bäst hittills.

Igår köpte jag Viveca Lärns nya om Saltön, kommer naturligtvis inte på vad den heter... "Värmebölja" kanske? Och så köpte jag en av Tamara McKinley - hon skriver historiska, romantiska romaner som är helt underbara att drömma sig bort i. Och så köpte jag en tredje bok som jag inte ens vet namnet på eller vem som skrev, men jag ska recensera den för dig sen!



Ha en bra kväll!

Kram

2008-06-13 @ 21:25:51
Postat av: Marie

Var ett tag sedan jag lämnade någon kommentar, men jag brukar följa din blogg iaf. Ibland från jobbet i smyg (skvallra inte). Förresten, säger din dataröst när saker står i parentes?

Vad skönt det låter att lyssna på talböcker. Jag klarar inte det, antingen somnar jag eller så rusar tankarna iväg. Förmodligen är jag för dålig på att "vara här och nu" eller vad man ska säga. Läser du böcker med blindskrift också eller kör du bara med talböcker?



Och du, jag är otroligt imponerad av dig, du är en riktig kämpe! Go on girl!



Stor kram Marie

2008-06-14 @ 15:24:06
Postat av: Helena

Åh ja, visst är Katarina bäst på att läsa in böcker!! En som jag verkligen inte tyckte om som bokinläsare var Helena Bergström, mumlar, läser jättefort och utan någon direkt inlevelse tycker jag. Jag håller också på att lyssna på Sjöjungfrun nu, har lite svårt att få tiden att räcka till böcker för tillfället men jag vill verkligen lyssna färdigt snart.



Ha en toppenkväll!!



Kram

2008-06-14 @ 16:48:20
URL: http://helenasnackar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0