Tack och lov för kortison

Jag vaknade upp som en helt annan människa idag. Inflammationen i armbågen är borta och händerna är också bättre. Jag tackar för kortisonet, det har räddat mig under det här året.
I och för sig är det bara nödlösningar men de är ju bra dem med... :)

Jag har varit rätt slut idag, läst mycket och tagit det lugnt. Bäddat rent i sängarna och städat lite är väl typ det enda jag gjort. jo, försökt hålla Jens på någorlunda gott humör också, har jag försökt, men det har inte gått så bra. Han kom hem från dagis och var skitsur. Han och några andra barn hade inte sovit någonting... Jag försökte få honom att vila lite med mig när han kom hem men inte förrän vid halvfem kapitullerade han för tröttheten. Det var mycket försent om man säger så och det resulterade förståss i en lång kväll....
Jaja, så blir det ibland.
Han pratar mycket om att folk är ledsna..
-Mamma essen, säger han.
-Mamma gåte, säger han också.
Hmmm, jag som fått för mig att jag hållt masken rätt bra för honom. Men barn känner på sig när saker och ting är fel, det vet jag ju så väl av egen erfarenhet.

Jaja, nu ska jag väl få må bra ett tag igen.
Gruvar mig ärligt talat inte så mycket för utdragningen av tänderna på onsdag, nu vet jag ju att de kommer åt och kan fixa det dem ska.

Jag pratade föresten med min favopräst igår. Ska träffa honom nästa fredag och prata lite. Men redan samtalet med honom på telefon fick mig att må bättre. Han ringde föresten pappa idag och ska hem dit på onsdag. Haha, där fick jag som jag ville också.

Nu ni ska jag hoppa i säng.
Tack goa fina för era kommentarer som värmer.
Men jag vet inte precis om jag är så tuff och bra som ni skriver. Fast jag suger åt mig och det gör mig starkare, tack så mycket!
Godnattkram till er.

Kommentarer
Postat av: Jen

Va bra att sprutorna hjälper, nödlösningarna är dom braiga haha. Jaha,mamma får vara lessen tror det är bra att han lär sig att det är ok, känslor är ok, dom ska man inte stänga inne. Jag är inte lessen idag för här skiner solen. Kram i massor

2009-02-28 @ 07:43:55
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jadu...barn uppfattar så mycket mer än man tror. Skönt att du ska få prata lite med prästen iaf.



Skönt också att kortisonet hjälpt! Hoppas ni får en bra helg!

2009-02-28 @ 07:48:43
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: byggarn

Sug åt dig av all positiv energi, och skönt att göra att du är piggare..

2009-02-28 @ 08:33:58
URL: http://tramlinger.blogg.se/
Postat av: Stefan

Hej vännen.

Man behöver inte alltid var tuff och stark ska du veta. Till och med stora, starka truckerStefan vill ibland bara krypa undan och ömka mig lite. Det får man.

Finns ingen människa som hela tiden kan hålla uppe ett starkt yttre, om man inte har ett likadant innre. Så kryp du upp i gubbens famn i kväll, och känna dig liten. Låt honom ta hand om dig lite.

Kram

2009-02-28 @ 08:39:24
URL: http://jalonen.blogg.se/
Postat av: Stefan

Och du...är det nån som ifrågasätter det, så skicka dom till mig bara ;-)

Kram

2009-02-28 @ 08:41:25
URL: http://jalonen.blogg.se/
Postat av: Lena

Skönt att sprutorna hjälper!

Barn är fantastiska på att känna av stämningen, både på gott och ont.

Det är ju lite tufft här hemma också nu, och det märks på Lillen. Han har blivit så mammig och vill bara gosa och nufsa ( nufsa = ha handen mellan mina bröst, gärna riva och vrida lite så mamma blir tokig) för det är en tröst för honom. Han pratar inte så mycket utan visar det på det sättet istället.

Skönt att du fått prata med en bra präst!

Kram på dig!

2009-02-28 @ 12:26:08
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Postat av: myran

finns väl ingen anledning att ljuga!

du är tuff och bra!



ha en fin lördag.

2009-02-28 @ 16:57:18
URL: http://mcmyran.blogg.se/
Postat av: bjorne

Hoppas det,all energi ger jag dig,sug in den och lagra den tills den behövs,ladda tigerhjärtat och bara bit ihop,snart är det historia,tänk på att jag vet saker innan,tror du det var en en ren slump jag haft med kungen 3gånger veckan innan förlovningen blev känd,mitt sätt att tala om att jag vet saker i förväg.kram o va inte orolig.

2009-03-01 @ 21:34:24
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0