Ändrade planer

Man är ju inte sämre än att man kan ändra sig. Vi stannade hemma istället. Det har regnat konstant hela dagen och det håller fortfarande på.
Daniel fick ge sig ut i regnet och införskaffa pizza. Jens åt lite tidigare men han fick smaka av oss och pizza slinker ner fortare än kvickt.
Där ser man...

en lugn dag har vi haft, inget spännande att rapportera härifrån.
Det är många som skriver att de ska på bio, vad sugen jag blir på det jag med. Får dra med mig Daniel snart tror jag. eller ja, vi har ju faktiskt redan bestämt att vi ska gå och se Arn.
Vi har faktiskt en bio här i Getinge men det gå rinte upp speciellt många filmer precis. men i julas gick första Arn-filmen så chansen att den andra också kommer finns nog.
Hoppas på det. Ja, det är ju inte så himmelens kompliserat att åka in till stan och gå på bio men lite roligt är det ju att gå här på byn. :)
Nog om det.
Lille fröt sover. Jag ska läsa lite. Hoppar nog i säng något tidigare än vad jag brukar med tanke på att det inte blev så många timmar i natt. Sedan lär väl mammas lille frö vakna tidigt imorgon också?!?
Godnatt med er!


Kommentarer
Postat av: Julia

Hej! Återgäldar visiten! Vad fin han är, din lille kille! Min dotter Sanna är på pricken ett år och en dag äldre än Jens, det tycker jag var lite roligt!

Jag har ägnat lite drygt en halvtimme åt att läsa lite här och lite där i din blogg. Jag tycker du är helt makalöst inspirerande! Tycker också att det är helt fascinerande att läsa om hur Jens instinktivt redan som liten skapade ett annat sorts band med dig och hur han sätter saker mot ditt ansikte eller bröst. Otroligt imponerande, jag bara ryser! Barn är egentligen mer kompetenta än vad vi vuxna vill tro och de förstår så mycket!

Jag ser fram emot att fortsätta läsa din blogg!

Stor kram från Julia a.k.a Chocolatefrog

2008-08-23 @ 23:35:02
URL: http://chocolatefrog.blogg,se
Postat av: Mikke

Hej, vilken spännande blogg du har. Jag imponeras!Själv funderar jag just nu på om lärare verkligen kan vara helt 100? Jag är själv lärare och funderar en del i ämnet på min blogg. Kika gärna förbi, läs mitt senaste inlägg och lämna dina åsikter i ämnet.http://litotes.blogg.se

2008-08-24 @ 01:01:56
URL: http://litotes.blogg.se/
Postat av: Ann

God morgon! Vi såg Arn!

2008-08-24 @ 07:26:37
URL: http://lillanslilla.blogg.se/
Postat av: JOSEFINE

god morgon :)

2008-08-24 @ 09:35:21
URL: http://josefiner.blogg.se/
Postat av: Ann

Tvåna var i och för sej liiite sämre än ettan men jag gillade den !

2008-08-24 @ 09:39:04
URL: http://lillanslilla.blogg.se/
Postat av: JOSEFINE

sv: tack så jättemycket, hoppas att du cokså får en bra dag! :)

2008-08-24 @ 09:45:22
URL: http://josefiner.blogg.se/
Postat av: Pej

Hej vännen!

Supertack för dina kommentarer!

Funderar faktiskt på att ringa företagshälsovården och se om man kan få nån hjälp därifrån. Fast allt känns så himla skrämmande och läskigt på nåt vis.

Tack för att du finns vännen!

KramKram

2008-08-24 @ 13:41:38
URL: http://fruwee.blogg.se/
Postat av: Annica

Hej!

Vi hade en sån härlig dag och kväll. Vi hamnade på Olearys här hemma när vi sett filmen och ätit middag. Och det blev sen hemgång därifrån. Svärmor kom och gjorde oss sällskap i firandet så vi ville aldrig gå hem! Idag har vi fått sovmorgon och sen hemtade vi guldklimpen för att åka ner till älven. Igen. Och ha pic-nic. Helt underbart! Men inga sälar i dag heller. Undrar om pappa också firade i natt.... ;-)

Nu ska vi äta lite för att åter igen åka ner till älven. Men då för att se på när de fiskas. Det ska bli hur kul som helst!

Hoppas du slipper illamåendet helt snart!

KRAM!!!!!

2008-08-24 @ 15:58:06
URL: http://anja72.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0