Hemma från Västerås

Nu är vi hemma igen. Från början var planen att vi skulle åka hem igår eftersom Daniel skulle vara hemma till ett möte idag men han lyckades ändra på det.
Det blev alltså en extra dag hos moster. Vi kunde ju ha stannat någon dag till men jag har ärligt talat varit väldigt dålig så det var lika bra att åka hem. Det var trots allt superskönt att komma hemifrån och moster pysslade om oss ordentligt. Det som kronglade för mig var halsen. tror aldrig jag varit så dålig i den faktiskt och hade jag inte varit hos just Elly så hade jag nog brytit ihop.
Jag hade så enormt mycket slem och hosta så det var inte klokt. Det värsta var att jag inte kunde hosta upp skiten så det liksom fastnade och gjorde att jag kände mig allmänt dålig. Febrig och mycket ont där tracken sitter.
Det var riktigt hemskt och tanken på att jag ska ha det så här hela livet fick mig att nästan få ångest.

Nu mår jag bättre, jag har en känsla av att det var luften som ställde till det för mig. Det var mycket tortt och varmt.
Jag vet inte?
Men som sagt, det var mycket skönt att komma hemifrån och jag har trots allt skrattat mycket och vi har haft det bra.
Daniel stack iväg till Stockholm på tisdagen. jag var hemma med Jens så det blev inget besök i huvudstaden för mig, det hade inte funkat praktiskt. :(
Sedan har jag passat Jens ensam i Ellys lägenhet och det var verkligen en utmaning... :) Jag var helt slut efteråt. I och för sig hittar jag ju jättebra där men jag har ju absolut ingen koll på alla grejer hon har. Hon är en människa med mycket fina och dyra saker överallt. Jag var lite nervös, fast mest för att han skulle skada sig på något vis, eller käka upp något smått.
Jaja, det gick bra och nu vet jag att det funkar för mig att vara ensam med honom i lite okända miljöer fast det är inget jag vill utsätta mig för varje dag precis. ;)

Ja, det är lite om hur vi har haft det.
Nu är det skönt att vara hemma igen.
Härlig tid är det också. Snart dags att börja köpa julklappar kanske? ;)
Danne går runt och pratar om att han är klar med sina. Hmmm?
Jag har inte ens börjat. Men jag antar att jag inte är ensam om det, jag brukar iaf inte vara ensam i affärerna dagarna innan julafton. ;)
Hoppas ni haft det bra mina vänner.
Kram

Kommentarer
Postat av: bjorne

Gott att ni kommit hem,och kul har ni haft,Jens klarade du av i annan miljö och blogga klarar du galant, det är inte bara Jens som är ett mirakel,du är oxå ett,fixar nästan allt och det utan att se,skulle jag byta med dig så tror jag inte jag skulle kunna skala en apelsin ens, och du kan passa ditt barn och hämta från dagis,läsa bloggar och skriva din egen mm,och för det mesta humöret på topp,ha nu en jättebra helg kompis och ett antal kramar från mig och Ella.

2008-12-05 @ 21:28:00
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Malin

VÄLKOMMEN HEM!!! Har varit och "knackat" på hos dig, men inget nytt.... skönt att ni haft det bra, hoppas det blir bättre med tracken också, nu när ni är hemmai er hemvanda miljö! Inget synd om mig, lite tät och ont i halsen, mest när jag ligger. Det går över! Natti natti! Kramiz M

2008-12-05 @ 21:50:27
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: T

Welcome home babe! ;-)

Åhhhh...vad skönt att det gick bra! Men jag förstår att du tycker det är jobbigt när du är på ett nytt ställe och inte hittar!

Jobbigt med tracken. Sen har jag mage att klaga om min förkylning. Nu känner jag mig hemsk. :(

Jag har nog inga problem jämfört med dig... :(

Men jag ska hålla tummarna för att du ska bli bättre.



KRAM kompis och jag har saknat dig ska du veta!



//T

2008-12-05 @ 22:16:18
URL: http://modestymom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Glömde ju säga att bilderna var väldigt fina, du ska vara stolt över sonen!

2008-12-06 @ 00:12:47
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Jen

Hej,va bra att det gick bra. Nej jag hajade att ni inte skulle få ihop det riktigt med fika här men en vacker dag mååååste vi bara ses. Ingen julklappshets tack jag har inte köpt en enda. Kram kram

2008-12-06 @ 08:48:17
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: soffie

Välkommen tillbaka,å vad skönt att bli ompysslad av din moster.

Men va besvärligt för dej med tracken som krånglar med allt slem,brukar du använda nåt slemlösande?

ha en go kväll

2008-12-06 @ 18:03:39
URL: http://soffie69.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0