Soligt igen!

Japp, idag har det varit strålande väder. jag har faktiskt solat en timme eller något, inte alls dumt.
Daniel var till vårdcentralen i förmiddags eftersom han inte mår så bra. Han har haft jättetorra slemmhinnor i näsan och svaljet från och till under flera månader nu. Nu har han dessutom ont i bröstet, på högra sidan. Jag vet inte vad det är och det visste inte doktorn heller. De tog massa prover och han har en telefontid om en vecka, hoppas det inte ärn något.
usch, jag kan inte hjälpa att jag blir orolig.

När Daniel var borta ringde hans morbror, de vi skall åka till Polen med. Han ville ha vårt bokningsnummer till resan. Jag kunde inte ge honom det såklart eftersom det var uppskrivet någonstans. Jag frågade inte heller vad han skulle ha det till.
Daniel ringde honom när han kom hem och gav honom nummret och frågade varför. Jo, hör här nu! Han skulle skriva till färgebolaget eller vad man nu kallar det och säga till att vi, jag, Daniel och Jens alltså, skulle ha en handikapphytt.
Jaha, där ser man, intressant. Den tanken har aldrig någonsin korsat mitt huvud. Jag behöver inte något anpassat på det viset. Det som irriterar mig är att han inte sa något till mig när han pratade med mig.
men detta är typiskt dem, jag vet det. De gör bara så atomatiskt.
hytten är säkert stor och fin, eller vad tro ni?
Ja, det här börjar väl bra? Men jag bryr mig inte så jättemycket. Jag har ju två val, låta de hålla på eller säga ifrån. Funderade på om jag skulle ringa upp honom och säga att han kan lägga ner det där med handikapphytten. Men så orkar jag bara inte.

Nu är det snart dags att äta.
Jens är på sitt rum nu och leker för fulla muggar. Han pratar och pratar, jag älskar att lyssna på det!
Ha det bra ikväll!
So long

Kommentarer
Postat av: T

Hej Ulrika,Jo, snusmumriken är min 17 årige son som jag kom på med att snusa. Grrrr..

Han har alltid skakat om händerna. Jag med när jag var yngre men jag har lärt mig hantera det. Men nu hämmar det honom i skolan när de håller på med fin elekronik så därför tog jag kontakt med läkaren. Han fick betablockerare och de funkar jättebra. :)Länk direkt till inlägg 1 & 2 finns här om du vill läsa om snusningen och hur jag kom på honom:http://modestymom.blogg.se/2008/april/nar-varlden-rasar.htmlhttp://modestymom.blogg.se/2008/april/blodbadet.htmlOch varför han får medicin kan du läsa om här:http://modestymom.blogg.se/2008/may/lakarbesok.htmlMen bara om du vill läsa om det! :)Ha det!

2008-07-02 @ 17:07:37
URL: http://modestymom.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Underbart med sol!

2008-07-02 @ 21:09:54
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Malin*

nja, snäll vet jag inte, men ärlig försöker jag att vara så gott jag kan, och det var jag mot dig. Du får aldrig underskatta dig själv, både du och jag är unika, ingen annan är som vi, tänk vad tråkigt det skulle bli om allavore lika. Jag är glad att jag gjorde dig glad, vänliga ord ska vi slösa med tycker jag....kramiz

2008-07-03 @ 01:23:33
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Satu

Hej gumman,har mycket att ta igen(läsa) här inne ser jag!!!Men nu så...Kramar i massor från mig2008-07-03 @ 21:40:42
URL: http://satuelisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0