Diskutioner

Det var en trevlig stund hemma hos svärmor. God tårta och mycket skratt. Skrattet mest tack vare Jens som höll låda hela tiden. Han pratade, pratade och pratade. :)
Han har varit glad hela eftermiddagen och kvällen. Ni skulle sett honom när vi kom hem, jag har aldrig varit med om något liknande. Han kör ju sin, (sparkbil, kallar man det så?) runt runt hela lägeheten. För typ två månader sedan kunde han knappt komma upp och ner på den själv och om han gjorde det så kunde han bara backa. Nu kör han fort som tusan och han styr vverkligen med ratten. Jag höll på att bli överkörd, det här kan bli farligt för fötterna... .
Det är inte klokt vad det hänt saker med honom bara sedan april, tänk att få vara med om det här, vilken lycka.
Det finns inga ord för vad jag känner just nu.

För att då dempa ner mig lite så skall jag skriva om något som är mindre kul och riktigt jobbigt.
Vi skall ju upp till Dalarna nu i mitten av juli. Det är vår lilla familj plus mina föräldrar. Min mormor plus lite annan släkt finns i Lima-trakten.
Det skall bli skönt att komma hemifrån och underbart att få träffa mormor, det blir inte alls ofta precis. Senast vi var upp var för nästan två år sedan, då hade jag Jens i magen. :)

Hur som helst, diskutionen gäller vilken bil vi skall åka upp i. Vi har en kombi och pappa har en jeppaktig sak.
Vi tycker att vi skall åka vår bil eftersom den är större och tar mer bagage. Jag måste ju tyvärr ha med min klumpiga sug också. blää
Vangn plus allt annat man behöver. Pappa tycker att hans bil är lika stor och tar lika mycket bagage. Dessutom får han ont i ryggen om han sitter för lågt. Svårt att sätta emot det.
Hans bil är inte gjord för långa turer, den skakar och har sig och bullrar. Det här låter inte klokt, jag vet det men det är sant. Han är så envis och säger att han inte följer om vi inte tar hans bil. Hmmm?
Sedan kom han med en annan sak idag och det är att han måste vara hemma på torsdagen, vi har stugan till lördagen, betalt för en vecka. Vi känner så här, vi åker inte ofta bort och det är ju inte den korta vägen, 70 mil gör man inte på en kvart. Då tycker vi att man iaf kan stanna den veckan vi hyrt stugan.
Men det här är så typiskt pappa. Fast de inte har någon restaurang kvar så är det banne mig så ändå. Kan han inte vara ledig en vecka om året utan att stället han jobbar på brakar ihop.
Jag har försökt prata med honom ikväll men det kan inte lösa sig, han måste vara hemma och jobba på fredagen. Jaha.
Vi har stugan från söndag men skall försöka ändra så vi kan ta den på lördagen istället.
Jag tycker lite synd om mamma. Hon jobbar fram till klockan fyra på fredag, så skall hon packa och sedan sätta sig i en bil på kvällen,ja det gäller ju pappa med förstås men han säger till och med att han skall köra hela vägen upp, efter att han jobbat hela dagen, så han verkar ju inte bry sig... Ni hör ju själva?
Det låter knasigt.
Det bästa för mamma vore ju fortfarande att vi åkte natten till söndagen men då blir det ju ingen tid kvar om vi måste hem på torsdagen. Sedan skall de stressa hem för att jobba. De kommer ju vara helt slut när de kommer hem.
Ja hjälp, vilken soppa. Kan inte hjälpa att jag skrattar lite åt det men egentligen är det jobbigt. Vad tror ni, skall vi köra varsin bil istället? Haha Pappa får åka själv i sin skakande bil för mamma vill åka våran.

Om ni vill ha lite problem och så där så är det bara att maila mig, jag fixar garanterat fram lite strul i ett nafs. ;)

Nu är det dags att knyta sig. Imorgon är det besök på försäkringskassan som gäller och efter det träning.
Jag har hahft träningsvärk idag, inte alls dumt. :)
Nu har jag huvudvärk och det är inte lika trevligt...
Godnatt på er.

Kommentarer
Postat av: Titti

Men det var ju enkelt! Åk i två bilar, så får pappa åka hem när han vill! :o)

Alla nöjda och glada!

2008-06-25 @ 06:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0