Ruggigt

Det blev inget vidare sova inatt. Jens vaknade många gånger och jag tänkte vänta ut honom lite, se om han kunde somna om av sig själv. Det gjorde han väl hyfsat fort men jag hann vakna till ordentligt under den lilla tiden.
Jaja, får ta igen det inatt.

Matchen igår skall jag inte ödsla många ord på, den var dålig och de var absolut inte värda att gå vidare. Lagerbäck sa någonting om att spelarna iaf skall ha en eloge för att de kämpade väl... Hmm, fattas bara annat liksom, har man blivit uttagen till EM, skall man inte kämpa då eller?
Jaja, så är det.

Jag har varit och tränat idag, kändes roligt och bra. Lederna är ju bra nu. Det är sista dagen med den högsta dosen kortison idag, imorgon går jag ner till 10 mg.
Jag berättade för pappa om att de hade höjt min dos och då sa han att den var ju inget för när jag var liten och väldigt dålig fick jag dagsdoser på 50-60 mg. Inte konstigt jag bara blev 1.5 m lång.

Vet ni, jag har ont i halsen! Jaja, vilken nyhet. Skall fförsöka tänka bort det... :) Har iaf hämtat ut Cochilana för säkerhetskull.

Usch, vilket ruggväder det är. Det är väl inte precis kallt men grått och trist med lite regn då och då. Hoppas det iaf blir uppehåll imorgn.
Ha det fint ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0