Vilken skillnad!

Tänk vad det gör mycket, att slippa ha ont hela tiden. Jag tycker ändå jag klarar av det rätt bra och är van vid att ha ont men när värken är borta då märks skillnaden så tydligt.
Det märks nästan mest psykiskt, jag har varit sååå mycket gladare den senaste veckan. Det nästan pirrar i mig ibland. Hmm? :)
Skönt är det och jag är så tacksam och glad att kortisonet bet och att det verkar hålla i sig.

I förmiddags var det livsmedelskontroll på 30 restauranger här i Halmstad. Det var bara ett ställe som klarade sig helt utan anmärkningar och det är krogen som min pappa och mamma jobbar på. Bra jobbat, finfin reklam. :)
So long

Kommentarer
Postat av: Amanda

Grattis till dem! Så mycket snusk i resteurang branschen som man inte vet om!

2008-06-25 @ 18:24:51
URL: http://minarosadrommar.blogg.se/
Postat av: Malin*

Jag håller med.... DDet är nog mening med det mesta, även om man har svårt att förstå det ibland. Håller tummar och tår för att du får vara smärtfri från och med nu, att inte värken kommer tillbaka.

Var rädd om er.... kram M

2008-06-25 @ 19:26:28
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: ginis

Tack så mycket! Måste bara fråga hur du kan blogga när du inte ser? Och hur du kan läsa andras bloggar? (: Du har en jättesöt kille kan jag säga snokat reda på en bild du lagt in i april :D

2008-06-25 @ 21:57:51
URL: http://ginis.blogg.se/
Postat av: ginis

jaa, jag förstod att du hade något speciellt tangentbord men aldrig att jag kunde tro att det finns datorer som pratar :D helt otroligt vad tekniken kan åstadkomma! :) tycker du är en otroligt stark människa som tagit dig genom allt du gjort, som sagt jag har snokat i din blogg! och det där med bilbarnstolen i färdtjänsten, jävligt b av dom!

2008-06-25 @ 22:16:47
URL: http://ginis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0