Besök och gnäll

Eva och Lotta åkte för en halvtimme sedan. Vi har haft det underbart trevligt i eftermiddag. Det blir inte att vi ses så ofta eftersom Eva bor i Amerikat. båda har jag lärt känna på Spenshult, Eva jobbade som sjukgymnast där tidigare och Lotta är sjuksköterska.
Vi har haft det hur trevligt och mysigt som helst iaf. Käkade tårta och jordgubbar, snackade en massa. :) Jens for runt som en tornado. :)
Lotta lovade att komma över och hälsa på mig på onsdag då jag får Mabthera, gulligt av henne. Jag kommer ju sitta där från åtta till fyra ungefär. :(

Över till mitt gnäll då.
Det är så här att för kanske två månader sedan så brakade Dannes mammas säng ihop. Hon ha rinte haft pengar till att köpa en ny så hon har legat på soffan och sovit.
För några veckor sedan frågade mina föräldrar henne om hon ville ha Jespers säng nu när han flyttar till Oslo igen. Ja, det ville hon så pappa och Jesper var där med den för typ två veckor sedan.
Jag har frågat henne ett antal gånger om hon sover bra och så där. Mamma ringde också och frågade henne om den var bra. Jadå, jättebra sa hon, jag sover som en prinsessa.
Så roligt tyckte vi såklart.

Igårkväll ringde min svärmors syster till mig. Hon frågade om det gjorde något att de skaffade en ny säng till svärmor eftersom den här inte var bra, den var förbred och för hög. Hon hade sovit på soffan hela tiden och inte i den nya sängen.
Jag kände mig som ett levande frågetecken och jättedum.
Såklart att jag inte har något emot att dem hjälper henne. Nej, vi vill ju inte att du blir ledsen säger hon.
Mmm, ledsen? Jag blev inte ledsen utan skitarg.
Hon har ju sagt hela tiden till oss att den var superbra och att hon sov så gott. Ja, men du vet ju hur hon är, hon vill inte göra någon ledsen sa systern
Jag tycker det handlar om feghet jag, taskigt är det också.
Kanske inte så mycket att hänga upp sig på men jag fattade verkligen ingenting. Dessutom känns det ju helt knäppt att hennes syster ringer, vad är det frågan om?
Jag bryr mig väl inte om sängen, klart hon måste ha en annan om hon inte sover bra i den där.

Jag överreagerar väl som vanligt. haha Men jag blir faktiskt irriterad när jag tänker på det.
Skall kola ner mig lite.
Ha en skön kväll nu.
So long

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag skulle också reagera på nåt sånt, man känner sig ju lurad när folk inte är ärliga. Jag kan gå och älta en massa saker som min sambo aldrig skulle reagera på, men jag försöker öva bort det.

Kram Marie

2008-05-28 @ 08:42:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0