Första maj

Ja, det finns mycket att demonstrera mot men det blir sofflocket för min del idag.
Jag vaknade med ont i halsen och nu är jag snuvig som katten. Ja, det är mycket sjukdomssnack i min blogg nu men det präglar vårt liv rätt mycket just för tillfället så det måste fram.
Jens har sovit bra inatt och länge Dessutom. Jag tog över honom till oss vid tretiden för då var han ledsen och ville inte lägga sig ner. Men efter det har han sovit gott fram till halvtio. Han sover annars till åtta halvnio så det är ju bra länge det med, klagar inte.
Jens förkyning ger inte med sig, för att återgå till sjukdomspratet... Han är snuvig och har en jäkla hosta. Han får molipect. Ingen feber och är busig men rätt trött mellan busandet. Vi får se hur det går. Igår på eftermiddagen var han supergnällig och vi tyckte att han gtog sig mot örat men idag har han inte varit gnällig alls.

Vi är bjudna på middag hos mamma och pappa ikväll, hoppas vi kommer iväg. Vore skönt att hitta på något. Jag har träning imorgon egentligen men jag vet inte om det blir något av med det på grund av förkylningen.
Hur är det egentligen, är det farligt att träna när man är förkyld? eller är det bara om man har feber?
Okej, nog för nu.
So long

Kommentarer
Postat av: Cecilia med Minna

Jobbigt med alla förkylningar ni åker på!
Vad jag har hört ska man vara försiktig med träning även om man "bara" är förkyld utan feber.. Bara så det inte blir värre för dig.
Massa krya på er kramar kommer här!! /Cecilia
Ps Gott med sovmorgon ;-)

2008-05-01 @ 14:55:03
Postat av: Marie

Hoppas ni kryar på er snart! Ont i halsen och feber, då är det absolut träningsförbud! Har man varit förkyld och är på bättringsvägen kan man prova att träna försiktigt även om lite "snörvel" finns kvar, men träna inte om du är "nyförkyld"
Kram

2008-05-01 @ 20:29:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0