Fredag

Solen strålar idag också och det skall den tydligen göra hela helgen, så gott! Jag får inte vara i solen på grund av pensilinet men vad fasiken bara det hjälper så är jag glad.

Gosrosen är på dagis, han var så fin när han stack imorse, skjorta och jeans. Danne lyckades ta ett kort på honom när han gick på sina små ben, hoppas jag får in det här sedan.
Han har en otäck hosta fortfarande, om det inte blir bättre över helgen ringer vi vårdcentralen. Daniel ligger och vilar, han mår inte alls bra, har ont i halsen, stackarn. Men hörrni, om vi säger att pensilinet hjälper mig borde inte Daniel och Jens ha en bakterieinfektion de också? De har ju gått med sitt hur länge som helst, ont i halsen och slemmiga.

Daniels mamma ringde igår, hon vill att vi skall fira Pingsten ihop. Hmm? Jag har aldrig firat Pingsten. Det är en fin bröllopshelg men inget annat.
Jo, det är väl en anledning att få träffa oss tycker hon men jag gillar inte att bli styrd på det viset. Hon lät så deppig när hon frågade med, då är det svårt att säga nej. Antar hon inte mår så bra just för tillfället.
Hon ringer inte varje dag nu iaf.

nej, jag har inte så mycket att skriva just nu.
Ha en bra dag och låt solen värma er. :)
So long

Kommentarer
Postat av: pej

Hej vännen!

Åh, vill gärna se kortet på Jens med skjorta och allt :-)

VC kunde inte hjälpa mig idag. Deras tips var att jag skulle äta halstabletter och dricka varmt te. Tack för den hjälpen lixom!

Jadu, hur jag hittade kontakterna. Jag gjorde nog precis så som du skriver att du gör *fniss* Har tyvärr inga bra andra tips.

Hoppas du får en bra dag i solen!
KramKram

2008-05-09 @ 11:11:32
URL: http://pbme.blogg.se
Postat av: Cecilia

Så fin han är i sin skjorta å jeans!! Charmar säkert alla på dagis oxå ;-)
Ha en fin fin dag i solen!!
Kramar

2008-05-09 @ 12:40:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0