Nu var det gjort

Ja, nu var äntligen min storstädning gjord och det känns himla bra. Alltid skönt att få ut mattor osv och göra rigtigt fint. :) Jag är en ganska så pedantisk person men sånna här riktiga storstädningar blir ju inte gjorda varje vecka precis.
Jens sov över två timmar så då hanns det med en hel del.

Han sov föresten bra inatt,jag var bara upp till honom två tre gånger tror jag.
Min hals är sådär, försöker att inte tänka på den allt för mycket för då får jag nästan panik. Idag är det en vecka till första infutionen med Mabthera och då måste jag vara frisk.

Imorgon skall vi på öppna förskolan, det var ju hur länge som helst sedan sist. Imorgon är det hur som helst sista gången, kanske bjuder dem på något gott då?? haha  Sedan på eftermiddagen så skall Jens få den där vaccinationen.

Igårkväll var vi och grillade hos mina föräldrar och det var sååå grymt gott.

Vet ni, idag har både Hallands nyheter och Radio Halland ringt mig ang min HO-anmälning av Hallands trafiken. Hmm, fattar ingenting, det var ju länge sedan jag gjorde den. Min anmälan står kvar trots att jag nu skall få åka med Jens. Jag blev ju trots allt diskriminerad den där gången då jag skulle iväg med Jens och sedan tog det ju över en vecka innan jag fick klara besked vad som verkligen gäller och att jag hade rätt.
Jaja, kanske inte är så mycket att hänga upp sig på nu men jag har verkligen inget förtroende för Hallands trafiken, de har betet sig som idioter och de där gratisresorna har jag fortfarande inte sett till...  haha

Nej, nu är det dags för en kopp kaffe och lite läsning. jag är stel som en pinne efter städningen.
Ha en fortsatt bra dag mina vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0