Vi får väl se

Jag har varit upp till Jens ganska många gånger i natt, men han har somnat om snabbt så det har gått bra. Klockan halvåtta vaknade han och ville gå upp, det är rätt tidigt för att vara honom, dessutom  somnade han sent igår, så det blev ínte så många timmar i natt.

Jag ringde öron-näsa-hals imorse eftersom jag tänkte besöka dem... Men det tänkte inte dem. Min doktor hade inga tider nu så hon tyckte att jag skulle åka till vårdcentralen istället. haha Jag sa att jag varit där för några dagar sedan och att de inte ville göra något. Hon tyckte att jag skulle be dem skriva ut pensilin med tanke på tracken och att jag har det så jobbigt med hosta och slem. Dessutom har jag ju haft det så länge.
för att avsluta, jag har pensilin nu, det är inte säkert det gör någon nytta men skönt att iaf försöka med något, det tyckte doktorn med faktiskt, och han heter förövrigt Jens, fint namn. :)

Nu sover min lille Jens som förövrigt gjorde en vurpa ur vagnen idag. Usch, men han blev snabt glad igen. Annars har han varit som ett litet solsken och vinkat och pratat med allt och alla, farbröderna gillar han mest, idag iaf. Sedan hör man som ett eko,efter att jag tackat för något, eller ibland räcker det me att han ser att jag får något så kommer det akc tack ack. Sååå gulligt.
Nu skall jag ut och dricka lite kaffe.
Hoppas solen lyser på er.
So long

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0