Besöket i Lund

Tack till er alla som tänkt på mig idag och hållt tummarna. :)
Det hjälpte har jag en väldigt stark känsla av. Jag fick det bästa beskedet jag kunde få även om det kanske inte betyder att jag blir av med tracken.
Läkaren ska iaf göra ett försök att operera mig. Nu har det lilla hopp jag hade tidigare vuxit men jag försöker att hålla det tillbaka lite. Besvikelsen kan bli så stor men samtidigt livet består av hopp och tro, eller hur? :)
Jo, kärlek med förstås... :)
Det lite småroliga med det hela är att det här med tänderna som jag ska dra ut kan hjälpa läkarna att lyckas operera mig, för då kan de kanske komma ner med maskinen där tänderna satt om ni förstår vad jag menar. Det var kanske en mening med det där också? Kan inte låta bli att skratta.
Som ni förstår så är det en mycket liten chans att de lyckas eftersom jag då inte kan gapa så stort och de kan inte böja min nacke bakåt. Om man inte ens kan laga två hål i tänderna så är det himla svårt att köra ner en lasermaskin i halsen.
Men som sagt jag är jätteglad att han iaf vill prova och inte dömde ut mig. Han resonerade på ett mycket bra sätt. Han tycker att jag har nog som det är med reumatismen osv så kan jag bli av med en grej så är det ju bara bra.
Det är ju det här med infektionerna som verkligen är superjobbigt och det förståd han mycket väl.

Jag kom återigen att tänka på vilken grym sjukdom reumatismen egentligen är. Han hade bilder på hur det såg ut i min hals och det var ingen vacker syn. Struphuvudet var mycket skadat till exempel. detta beror på att jag tydligen haft mycket och stora inflammationer där. Tänk att man har leder överallt. det är ju därför det är så viktigt att ha en medicin som trycker tillbaka sjukdomen så den inte kan härja fritt och förstöra. Den kan ju faktiskt sätta sig på ställen som till slut kan bli livshotande. Så blev det ju för mig när jag fick en mycket stor inflammation mellan första och andra kotan i nacken. den tryckte på ryggmärgen och hotade att göra mig totalförlamad eller i värsta fall kosta mig livet.
Inte speciellt vanligt men som sagt leder har man ju lite överallt, i ögonen till exempel... och i halsen, tydligen. ;)

nej, nu dags för en kopp kaffe. Skönt att detta är över nu! För ett tag iaf.
Hoppas ni haft en fin dag!
Jag älskar min man och son, de ger mig kraft.
So long

Kommentarer
Postat av: soffie

Hoppas nu att det ordnar sig för ditt bästa,

ja fyy reumatism är en hemsk sjukdom,har en liten pojke som fick det ifjol på mitt jobb,han är 5år nu å käkar cortison så han ser ut som en boll stackarn,de ska prova att dra ned på cortisonet men i våras när de gjorde det blev han jättedålig,

fyyy vad läskig grej du gick igenom hoppas verkligen att detta aldrig inträffar igen,

förstår att du har så mycket kraft hos dina älsklingar de måste vara guld värda dina gosingar!

ha en go kväll

2008-11-20 @ 18:39:35
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: bjorne

Tror det är hög % på att det blir bättre,för i dagens spartider så chansar ingen att lägga ut pengar på operationer och annat om inte det finns stora möjligheter till bättring,så är det bara kompis,kram till er alla tre.

2008-11-20 @ 19:05:44
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Titti

Jag läste ju inläggt tidigare idag, men så kom jag av mig när jag läste det för D. Han blev så arg över att det inte finns nån som kan göra nått, eller att nån kan hitta på en medicin som kan fungera. Samtidigt är vi otroligt tacksam över att methrotexatet funkar på Hilda. Och så får man lite dåligt samvete över det...

JA va bra att han är villig att försöka, han skulle nog inte vilja om han inte trodde att det finns en chans!

Kram

2008-11-20 @ 20:32:03
Postat av: Pej

Hej vännen!



Tack för alla dina fina gulliga kommentarer! Jag har varit jättedålig på att läsa bloggar och kommentera så jag skäms lite.

Blir jätteglad att läsa ditt inlägg idag. Det verkar vara en vettig läkare du har. Hoppas allt går vägen och att du mår bra.

KramKram

2008-11-20 @ 20:40:02
URL: http://fruwee.blogg.se/
Postat av: Annica

Hej vännen!

Vad glad jag blir för dig!!!!! Förstår att du inte vill hoppas för mycket. Men tänk om!!!!! Skönt med en läkare som förstår en. Och har empati...

Mina varmast och största kramar till min vän som är modigast och starkast i världen!

KRAM!!!!!

2008-11-20 @ 21:41:40
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: Ann

Starkaste sötaste du!

Jag är så glad och STOLT över att "känna" en sådan kämparinna som du!

2008-11-20 @ 21:59:29
URL: http://lillanslilla.blogg.se/
Postat av: lena

Vad härligt att du fick träffa en läkare som vill verkligen försöka operera dig:)Förstår så väl att din man och son ger dig all kraft:)

Ha det så fint vännen ,kram lena.

2008-11-20 @ 22:37:39
URL: http://lenahellstrom.blogg.se/
Postat av: Jen

,,, och vi älskar dig för du är grym. Verkar en bra doktor det där som hajar nåt.Jag tänkte det på mitt knä också det är ju 50% chans att detta ingrepp gör det bättre. Men eftersom jag testade förut att tejpa fast knäskålen rakt och det blev bra då så tror jag stenhårt på denna operation. Hhaa fast det är ju en piss i havet jämfört med dina grejer. Jag tycker det verkar bra att dom försöker. Efter jul och nyår då eller? Hur firar ni såna helger? Glöm inte,, DU ÄR GRYM. Kram

2008-11-21 @ 07:59:46
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja,vår sjukdom är grym :-( Som du säger man har leder överallt. Mitt största problem just nu är inte gipset utan att mina händer och handleder inte klarar av kryckorna, jag orkar inte hoppa och ta mig fram...



Men vad härligt att du fick träffa en vettig läkare som ville försöka, det kommer att gå kanon och tänk om du blev av med den skiten. hoppas hoppas



Ja,Dexofen fungerar faktiskt riktigt bra måste jag säga, det är väl universal ;-)



Stor kram till dig!!!

2008-11-21 @ 09:24:25
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: T

Men kära vännen! Jag blir alldeles iskall när jag läser vad du skriver. Vilken hemsk sjukdom det är!

Jag bara hoppas att du får medicinen snart och att verkligen fungerar. Och jag hoppas att läkaren kan hjälpa dig!

Men vad skönt att läkarbesöket ändå kändes positivt! :)



SKICKAR EN ENORM FREDAGSKRAM TILL DIG!



You go girl! ;-)

2008-11-21 @ 12:14:40
URL: http://modestymom.blogg.se/
Postat av: myran

Du verkar vara en otroligt stark person, och du verkar ha en underbar man och en fin son, du är verkligen en KÄMPE!!



kram till dig

2008-11-22 @ 00:16:06
URL: http://mcmyran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0