En mörk dag

Ibland är det relativt små saker som får det hela att braka ihop för en stund.
Nu mår jag ändå rätt okej så det kanske inte blir ett så hemskt inlägg som det hade blivit om jag skrev för några timmar sedan.
Jag vaknade iaf upp med mycket ont i halsen och massa slem. Då blev jag såklart ganska ledsen och väldigt irriterad. Jag gick med Jens till dagis och det blåste, inte de små vindarna då utan tvärt om, regnade också så där lite småmysigt ni vet?
Ja, mysigt om man befinner sig innomhus.
Vi knallade på och jodå allting gick jättefint. jag ville ta up min gosros i famnen och bara springa med honom men det gick inte som ni förstår, då hade vi hamnat framstupa i någon buske eller något.
Han blev ledsen när vi kom fram, gosrosen min.
Jaja, jag och Daniel bestämde oss för att åka och storhandla. Jag köpte min mobil och den får jag på måndag. Roligt!

På eftermiddagen var det dags för tandläkarbesök.
Ni som läser min blogg vet att jag är en person med små egenheter, jag har mina defekter eller vad man nu ska kalla dem? track, blind, lite smått inskränkt i rörligheten här och där osv...
Sedan kommer vi till saken som ställer till det himla mycket för mig och tandläkaren, jag är stelopererad i nacken och har inskränkt rörlighet i just käkarna, vilket inte är praktiskt att ha när man just ska till tandläkaren.
Mmm, jag har två hål, ett i vistomstanden och ett i en tand näst längst in. De kommer inte åt att laga dem eftersom jag inte kan gapa så stort. Efter långa diskutioner med inte bara en utan två tandläkare kom dem fram till att vi ska dra ut skiten.
Jaja, visst, gör vad ni vill. Men det går ju inte så lätt det heller utan jag ska skickas vidare till sjukhuset och sövas så får de göra det där istället.
Ibland blir jag jättetrött på mig själv, allt är bara krångel. det här kan ju vara en bagatell men i det stora samanhanget så blir det jobbigt.
1000 kr kostade det dessutom för att jag måste röndkas på ett speciellt sätt eftersom jag inte får in de där vanliga plåtarna i munnen.
Jaja, kan jag väl ta då men hur kul är det?

Jag grät hela vägen hem, det var länge sedan jag grät så mycket.
Passade på att gråta för allting så nu kanske jag slipper gråta på torsdag? ;)
Jag fälde till och med en tår för att jag är blind, då ni, då har det gått långt för det brukar jag inte sörja över.
Men jag grät för att jag inte kunde ta min gosros i famnen och springa med honom till dagiset genom det eländiga vädret, inte ens ett paraply hade vi eftersom jag iaf är normal på den punkten, jag har inte tre armar... En hand var upptagen av att käppa och en hade jag min son i.
Så är det med livet ibland.

Jag är ju en människa som brukar se saker och ting positivt. jag brukar säga att jag är en människa med tur. Jag vänder på det för det är många som säger till mig:
-Å vad mycket otur du haft i ditt liv.
Men jag ska inte rabbla upp allt jag har att vara tacksam över även om jag kanske borde göra det just idag.
Men ni vet nog ändå hur jag menar?

Nu ska jag in och läsa lite bloggar, det är skoj.
Godnatt på er.

Kommentarer
Postat av: Malin

Klart man förstår vad du menar.... För dig kanske allt är vardag, för mig...jag tycker du är fantastisk som klarar allt så bra som du gör... Jag kan se, jag kan springa , jag har ingen track som djävlas med mig, ÄNDÅ klagar jag, vilket ja ginte alls borde göra. FÖrstår om du blir less mellan varven. Skickar stärkande, upp piggande, varma och energirika kramar till dig. Kanske solen åter skiner hos dig i morgon bitti !!kramiz M

2008-11-18 @ 22:35:18
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Ann

God morgon älskade hjärtat!

Ja jag vet inte hur många gånger jag sagt det men det tål att upprepas!

Jag BEUNDRAR dej så till den grad att jag skulle kunna resa en staty av dej i varje stad! Du är så duktig vännen!Instämmer med Malin.Jag kan allt det du inte kan och jag gnäller ändå.I dag till exempel för huvudvärk.Ja jag vet.Man kan inte tänka så.Alltså att det finns alltid dom som har det värre och att man själv inte har något att gnälla på men du förstår min tankegång?

Ha en så underbar dag du kan min vän!

KRAM!

2008-11-19 @ 05:28:50
URL: http://lillanslilla.blogg.se/
Postat av: Anonym

EN STOR KRAM TILL DIG, förstår att det är en helvete det där och det känns som om allting bara krånglar men du är en stark och fin person som klarar mer än vad du någonsin tror. Det är som du säger, man får glädjas åt små fragment...



TACK det gick bra men har så fruktansvärt ont just nu. En stor varmande kram till dig!

2008-11-19 @ 06:01:00
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: J.

Sv: jag har en "stänga av knapp" på min blogg.. Hoppas det inte besvärar dig för mycket, du kanske kan be någon stänga av musiken? Annars så tar jag bort det ifall det är för besvärligt för dig.

Kram

2008-11-19 @ 07:07:25
URL: http://http.jantra.blogg.se/
Postat av: Jen

Varje gång jag läser din blogg blir jag förundrad,det är fan inte mänskligt att ha det som du och gått egenom så mycket i sån ålder.Brukar berätta för mina polare och dom bara HERREGUD HUR GÖR HON. Och här sitter vi och degar ner oss för nån dum kille som inte smsar när vi vill att han ska smsa typ.Det är ju bra att du gråter och bryter ihop när du behvöer, det ska ju ut och bearbetas på nåt sätt. Varför är du steloperarad? Kan man inte ta bort det liksom? Tänderna var ju kass. Jag tycker du är helt grym. Helt grym alltså. Kram

2008-11-19 @ 09:39:50
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: T

STOR KRAM TILL DIG ULRIKA!!

Vet du? Det är OKEJ att vara ynklig ibland. Det måste man få vara.

Tandläkaren måste vara en pärs. Men du är duktig. Jag hade gått därifrån ja..rymt fältet. jag har sån skräck för tandläkare.



Jag är ännu sämre idag. Det bara forsar snor. Usch.

Har ett berg med snorpapper brevid mig vid köksbordet. Äckligt.



Hoppas denna dagen blir bättre för dig!



STOR KRAM VÄNNEN!!!!

2008-11-19 @ 11:29:41
URL: http://modestymom.blogg.se/
Postat av: Malin

Åh det gör så ont i mig att höra att du är ledsen.

Förstår att du blir förtvivlad över att inte kunna lyfta upp din son och springa med honom. Mina tårar rinner bara jag läser om det.

Du är oerhört stark men ibland måste det finnas dagar då man måste få gråta över allt som är jobbigt!



STOR STOR KRAM till dig!

2008-11-19 @ 12:09:33
Postat av: lena

Ja,det finns nästan inga ord för vad jag känner och tycker om det du skriver sitter bara och förundras över hur du pallar med allt.

Jag har gått igenom mycket tuffa saker i mitt liv och som du ser när jag skriver i min blogg så är jag en som har mycket humor och kan skämta rått men hjärtligt,tycker att där är vi lika:)

Men som alla människor har man sina dagar.

Ha det så bra som det bara går, kram vännen, lena.

2008-11-19 @ 12:24:25
URL: http://lenahellstrom.blogg.se/
Postat av: Titti

Önskar jag kunde tanka dig med en massa positiv energi när du är så nere! Det finns ingen som är som du, så stark hela tiden. Och för att klara av att vara det så måste man få gråta ut ibland!

Håller alla våra tummar för dig im!

Kram

2008-11-19 @ 18:13:11
Postat av: Anonym

Åhh...Vet knappt vad jag ska skriva!!! Här sitter man och gnäller över lite huvudvärk och en flis i fingret!!

Jag kan lova dig att det kommer jag aldrig mer att göra!!

I allt elände så får du aldrig glömma att du har en familj som älskar och avgudar dig!! Och den lille gosrosen älskar dig, och är stolt över dig, oavsett om han är i din famn eller inte!!!!!

2008-11-19 @ 18:58:59
Postat av: soffie

nej men fyy vad jobbigt,kommer du bli sövd då de ska dra ut de tänderna,

vad mysigt du beskriver dina älsklingar jämt så härligt.

Hoppas du får en underbar kväll å inte är lika ledsen nu!

Känner när jag lägger ut bilder på saker jag vill visa så blir jag så lessen att du ej kan se dem,jag hoppas du kan känna glädjen i bilderna än då?!

Ha en bra kväll

2008-11-19 @ 20:29:28
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: bjorne

Blir ledsen över att du är ledsen ,men du ska se att när detta är över så går det en liten tid så är det historia, det kommer snart sol och glädje i din vardag som uppväger det dumma och tråkiga,det är du värd kompis,ha de så bra det bara går,och tänk på alla som inte har nån liten Jens och skulle vilja ha en sån liten gossing och alldrig kan få nån,kan nästan va väl så illa.

2008-11-19 @ 21:17:46
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0