Ny vecka

Måndag igen då.
Det händer inte så mycket. Jens ligger och sover och jag suger... Halsen är inte alls bättre och det här börjar gå mig på nerverna nu. jag hade eegentligen tid för träning idag men det blev inget av med det på grund av slemmandet. :( trött på detta som sagt.
Imorgon ska jag på ansiktsbehandling och jag hoppas verkligen att halsen håller sig i chack då. Inte roligt att ligga där och spänna sig och vara nervös för att få en himlans hostatack.
Jaja, det ordnar sig. Jag har Cocilana eller vad hostmedicinen nu heter men det hjälper inte så mycket.

Det var supertrevligt igår när mamma och pappa var här. Jens sken upp som en liten sol när de kom. Sedan skulle han visa alla sina leksaker. Han ropade på Ea hela tiden. :)
Ja, de är verkligen poppis.

Det finns inte så mycket mer att rapportera tror jag. Mamma hjälpte mig att damma ur vårt hörnskåp igår och vi fick rensat ut så mycket krafs. Prydnadsgrejerna stod nästan på varandra innan. Nu är mer än helften borta och det ser jättefint ut. Jag är mycket nöjd kan jag säga. Mamma var väl lite nöjd hon med för hon fick rätt mycket saker med sig hem. Haha

Lite senare idag hoppas jag min käre make hjälper mig att lägga upp några nya bilder på gosrosen.
vi får se.
Ha en fin måndag.
So long

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skönt med ansiktsbehandling :-D Det är du väl unnt. Ja, det är vår dag men just nu snurrar allting. Vi får se...KRAMAR

2008-10-27 @ 13:36:50
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Ann

Tack det samma rara du:)

2008-10-27 @ 15:34:56
URL: http://lillanslilla.blogg.se/
Postat av: Annica

Hej vännen!

Du får mig alltid att le när jag läser din blogg. Jag ser framför mig hur du och din mamma städar bland alla prydnadssaker. Och dessa är förstås en massa grodor i alla former. ;-) Hi hi! Ja ibland har jag och min fantasi kul.

I morgon tar jag sonen och åker ner till Stockholm. Vet inte hur det ska gå. Men det löser sig nog. Det är lite struligt där nere nu så jag känner att jag måste ner. Sköt om dig ordentligt nu medans jag är borta. Hoppas att du kan njuta av din ansiktsbehandling i morgon.

KRAM!!!!!!

2008-10-27 @ 16:28:27
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: Malin

Jodå, detta går ju över, det vet jag ju.... ska få ordentlig undersökning nu i alla fall... det känns positivt! Ser fram emot bilder på gosrosen, så få fart på gubben nu, hihi....

2008-10-27 @ 19:20:50
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0