Snö, snö, snö

Ja, här har det snöat som bara den i några timmar nu. Men det ska ju bli varmt så det lär väl inte ligga kvar. Hoppas det gör det imorgon iaf, så barnen får åka pulka på dagis. :)

Jag har varit på Spenshult idag och jag fick Orencia, tack för det.
Nästa infution kommer det dröja fem veckor till den här gången eftersom jag har en tid för tatuering den veckan det egentligen skulle vara dags för den. Men en vecka över tiden gör inget. vi märker ju inget resultat av medicinen så det kanske inte ens blir någon mer gång, det vet jag inte?
Jag ska träffa min läkare den 2 april och då ska vi utvärdera det hela. Jag har mina tankar på vad jag vill göra men det går kanske inte igenom. Min önskan är att få sätta in Remicade igen. Det var den medicinen jag hade i flera år, mirakelmedicinen, som tyvärr slutade verka. Det var därför vi satte ut den och först provade med Mabthera och nu Orencia. jag har hört att det finns patienter som gjort uppehåll med Remicade och när de satt igång med den igen så har den funkat igen. Tänk vilken dröm det vore!
När jag fick Remicade första gången 2002 så förändrade den hela mitt liv. Det fantastiska med den är att man märker resultat på bara några dagar, så har det varit för mig iaf. Lite skillnad mot de här andra som tar upp emot tre månader innan man märker något.
Innan jag fick Remicade var jag väldigt dålig. jag var tvungen att sätta två väckarklockor. En som ringde två timmar innan jag skulle gå upp. När den ringde hade jag förberätt kvällen innan med en lite skål med olika värktabletter och kortison på nattduksbordet som jag hävde i mig halvliggande för att sedan kunna komma upp ur sängen när det var dags. Jag kunde inte komma upp annars.
Men dagen efter första infutionen med Remicade satte jag mig helt sonika upp i sängen, ställde mig upp och sedan hoppade omkring framför sängen. Sedan ringde jag pappa och grät. En helt fantastisk upplevelse. Det är därför jag kallar den för mirakelmedicinen. :)
Längtar efter den!

Mamma och pappa var här i eftermiddag. När Jens såg att det var de som kom sprang han runt i lägenheten och tjöt av glädje, så glad han blev. Underbart! :)

Nu är det väl dags för en kopp te och sedan sängen.
Godnatt mina vänner.

Kommentarer
Postat av: merja

Tänk om den medicinen kunde få dig att må bra igen, vad skönt det vore för dig.

Kram och sov så gott.

2009-03-12 @ 22:17:35
URL: http://wwwnettynu.blogg.se/
Postat av: Anki

Håller tummarna att du får pröva Remicade igen kan riktigt se hur du hoppar omkring i ett glädjerus runt sängen. Här i norra halland har vi tyvärr fått en massa snö också. KRAMISAR

2009-03-12 @ 22:36:30
URL: http://anci62.blaogg.se
Postat av: Barnens Hjältar

Haha, det hade jag velat höra :P

Tack tack gulle dig..massa kramar till dig med..hoppas det blir som du hoppas att mirakelmedicinen fungerar igen efter uppehåll!!

2009-03-12 @ 23:27:21
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Titti

Remicade ska även vara bra för oss med morbus chron, det är ju också en inflammatoriskt sjukdom. Tack och lova har jag inte varit så dålig att jag behövt den, men det är bra att veta att den finns om det skulle spåra ur!

Hoppas du får prova med den igen då och den är lika mirakeverkande denna gång! Stor kram!!!!

2009-03-13 @ 07:24:47
Postat av: Daniel

Det kallar jag mirakelmedicin! :)

2009-03-13 @ 07:45:01
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Susanne

Godmorgon!!! Hoppas du mår bättre! Ja här har vi snö det har snöat nu på morgonen jag vill inte ha mer snö nu vill jag ha vår, längtar så efter sol och värme. ha en bra dag. Kram Susanne

2009-03-13 @ 08:33:00
URL: http://vejers.blogg.se/
Postat av: Anki

Varför står det http://anci62.blaogg.se i min förra kommentar, skall ju vara blogg.se! Har väl snubblat på tangenterna igen hi hi hi Kram till dej

2009-03-13 @ 09:35:16
URL: http://anci62.blogg.se/
Postat av: Malin

VA? Ska du göra en tatuering? Vad ska du ha för motiv? Tuff du som vågar. Själv har jag inget bra ställe att märka mig på, för mkt skinn överallt, hihi... kramiz M

2009-03-13 @ 09:52:18
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: bjorne

Tror att den kommer att funka igen och det är bra om du har tagit den när vi ska klättra iträd mm,och Ella o ja är kära i varandra som barnbarn och morfar,ska dit och leka lite senare idag,ha en bra fredag o kram allihopa.

2009-03-13 @ 10:01:13
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

Hej vännen.jag har också testat Remicade men blev tyvärr vädigt sjuk av den :-(Nu tar jag sprutor själv som heter Humira och jag tycker de är riktigt bra och bättre blev de när jag fick en medicin som heter Arava som ska hjälpa upp Humiran till bättre nivå, lite som Metotrexat.kram lisbeth

2009-03-13 @ 12:21:23
URL: http://vipelyckan.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

Avaran är riktigt bra, först fick jag jättemycket illamående och huvudvärk, men nu verkar det vara bättre med det, fast jag tar bara 1 tablett om dagen en så länge för att jag inte ska bli så illamående, sen ska vi trappaupp till några fler om dagen, men allt hänger på provsvaret jag ska ge i nästa vecka. Måste gå och ta lever prover var 14e dag + blodtrycket.

Det är så jobbigt med alla biverkningar man får tycker jag.

Jag har en värkmedicin som jag tar till natten som heter Relifex och den blir man grymt trött av, jobbigt tycker jag, jag tar 2 tabletter och så somnar jag som en stock efter en halvtimme :-)bra mot värken men tråkigt för min man, hehe

2009-03-13 @ 13:09:48
URL: http://vipelyckan.blogg.se/
Postat av: T

Jag hoppas du får den medicinen!Stor kram!

2009-03-15 @ 20:10:08
URL: http://modestymom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0