Inte provat än...

Fredagskväll, det är aldrig fel. LD går i bakgrunden. Inget program för blinda precis men man får ju höra dem prata lite också. :)

Jag har varit och tränat på gymmet idag och det var fullt av folk där. Antagligen nyårslöften som ska infrias... ;)
Tyvärr verkar värmen inte fungera i omklädningsrummet så det är en plåga att byta om där. Man vill aldrig gå ur bastun...

När vi körde hem gick chaufören efter gps:n och det fick till följd att resan tog 45 minuter istället för 20. Men det kunde han inte riktigt hjälpa eftersom det finns två gator med samma namn inom Halmstad kommun så blir det så ibland.

Vet ni,jag kom undan att ta Jens till dagis idag, det löste sig på annat sätt. men på måndag då kommer jag inte undan längre. Haha

I onsdags firade vi min mamma som fyllde 60 år. Vi var ut och käkade på, enligt mig, stans bästa krog. Mums vad gott det var. Kvällen blev väl inte riktigt lyckad tyvärr men det har sina förklaringar, mammas alkoholproblem är verkligen en stor sorg.
Jag och min syster har bestämt att återigen försöka få henne att vilja söka hjälp. Det finns inget jag önskar mer i världen tror jag, att hon ska försöka.

Hörde precis att Gudrun dansade. Jag beundrar henne verkligen, inte precis för att hon ställt up i det här programmet även om det är ku. Däremot för att hon är en så stark och tuff människa som står för den hon är.

Jaja, nog för den här gången.
Ha en underbar fredagskväll.
Kram

Kommentarer
Postat av: Linda

Va skönt med träning!

Återigen! Jag längtar...



Att försöka som du och din syster gör, är nog det bästa ni kan göra. Sen kan man önska att försöken blir till verklighet.

Ska hålla tummarna för det...



Jag har berört varför jag anmält bm på vc och på sjukhuset. men aldrig riktgigt berättat hela historien.

2010-01-08 @ 22:41:19
URL: http://banton.blogg.se/
Postat av: messan

Fredagar är underbara kvällar...aldeles magiska och speciella. Just nu har vi -20 grader...och jag som är van vid 30 grader och lite mer:). Jag fryser och fryser.



Låter jobbigt med din mamma. Just såna problem är svåra och speciellt för dom som har dom, att inse problematiken.

Önskar dig en skön kväll och helg! Förresten tog mig friheten att länka till dig...hoppas det går bra:).

Varm bamsekram

2010-01-08 @ 22:42:56
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com
Postat av: Anki

Hoppas att ni lyckas att få er mamma på bättre tankar det skulle alla må bra av. Här är det 19 grader och bus kallt ute jag tar mej en funderare på om man vågar gå ut! Kram

2010-01-09 @ 10:01:55
URL: http://anci62.blogg.se/
Postat av: Jen

Hej, japp mammorna fyller 6e, men min hoppade över firandet igår och var hemma och var lite sjuk. Här är det kallt och snö. Helt kass att inte kunna se LD, fina kläder är det. Kram kram

2010-01-09 @ 10:48:19
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: Malin

Tråkigt att en dag som skulle bli fin och minnesvärd slutade så.. Som du vet har jag också haft missbruk i familjen och jag vet att insikt är det viktigaste för att klara av behandlas. Håller med dig om Gudrun, hon har självinsikt, därför klarar hon att stå för de problem hon haft, Strongt gjort... Hoppas din önskan slår in och att din mamma blir fri från alkoholen... varma kramar på underbara Ulrika

2010-01-09 @ 14:55:49
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Fredagskvällar är härliga kvällar :-)

Hoppas allt är bra med dig :-)

Kram från mig!

2010-01-09 @ 17:11:16
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: elin

fredagar är bra, särskilt om veckan har bestått utav mycket, extra mycket om det är tuffa beslut som tagits och nya ovana saker som händer då är det skönt med en lugn familjekväll.

alkoholproblem är så oerhört mycket värre än man tror. så många påverkas. så jag önskar er lycka till, i längden, i slutänden, kommer hon tacka er för att ni kämpar.

kram

2010-01-09 @ 17:23:02
URL: http://foreverhopeless.blogg.se/
Postat av: Marie

Förstår hur maktlös du känner dig när det gäller din mamma.Tyvärr är det nog så att hon måste ner i botten innan hon kommer till insikt och hittar motivation till förändring. Ingen annan än hon själv kan ta steget ifrån alkoholen,så lägg inte all din kraft på att försöka.Du behöver inte sluta bry dig om henne eller att visa henne omtanke. Låt bara bli att ta ansvar för henne,framförallt för din egen skull, men även för hennes skull.Det finns stöd att få för anhöriga hos ALANON. Jag råder dig och din familj att ta den hjälpen om ni inte redan har gjort det.

Många varma kramar/Marie

Ps.Jag har startat en blogg till!Vill du följa med mig dit också?

2010-01-10 @ 00:54:53
URL: http://http:/havoskog.blogg.se
Postat av: messan

Jag hoppas att du och din syster kan få er mamma att inse att hon har problem. Jag förstår att det är mycket känslor som pyr inom er.

Idag ska jag våga mig ut i kylan:)Har ni det kallt?

Ha en underbar söndag!

Varma kramar

2010-01-10 @ 09:15:51
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com
Postat av: soffie

Grattis till din mamma i efterskott vilken trevlig dag ni hade.

Önskar dej en mysig söndag

2010-01-10 @ 09:48:27
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Malin

jag tycker att vi bestämmer att insikten kommer att komma... Det sägs att man kan få saker atthända just genom tanken, och visst är det värt ett försök? Ha en fin söndag med din goa son och man! Kramiz m

2010-01-10 @ 13:26:56
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag är en prestationsmänniska.

Jag försöker alltid och ger mitt yttersta.

Men ibland sviker modet...

Men jag har blivit pushad att ialla fall försöka, det förlorar jag inte på.

2010-01-10 @ 16:45:01
URL: http://banton.blogg.se/
Postat av: Maud Åström

Vi hoppas verkligen att hon kan ta sig ur sitt alkoholberoende.Tror att det bästa är att hon själv till slut kommer till insikt om sitt beroende (slutar att förneka) och tar kontakt med proffs på området. Ni barn ska inte ta på er någon skuld/skam, men låt henne inte tro att ni accepterar hennes alkoholberoende. Kämpa på/bamsekramar

2010-01-23 @ 23:08:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0