En ursäkt

Som ni förstod av det förra inlägget så är det här med halsen oerhört frustrerande  för mig. En del av er skrev att jag borde anmäla och ni är inte ensamma om att tycka det, har andra runt mig som också säger det samma.
Det är en svår sitts jag befinner mig i eftersom jag känner mig väldigt beroende av just den här läkaren. Min situation är väldigt unik och det är inte många som kan ordna det hela, om ens någon kan det.
det är min stelopererade nacke som ställer till det plus att jag inte kan gapa mycket på grund av stela käkar. Svårt att få ner instrumenten. Innan jag fick tracken kunde de inte ens söva mig på grund av att det inte gick att inturbera mig, eller vad det nu heter.
Jaja, i onsdags fick jag ett mail från min halsläkare här i Halmstad, , det var väl typ som en liten ursäkt, han berättade att han skrivivt ett brev till specialisten, då efter mitt besök i måndags. Han skrev att mitt tålamod nästan var slut bland annat. så mina tårar gjorde väl någon nytta antar jag...

Jag är glad att han gjorde det även om jag är helt säker på att det där brevet var väldigt återhållsamt och fint formulerat. Min läkare känner väl respekt inför den här specielisten som är känd och har et bra rykte.
Tyvärr!
Jag skrev iaf ihop ett mail till min läkare där jag beskrev lite av mina känslor och rädslor.
Det kändes skönt efteråt även om jag inte vet om han fick det innan han gick på semester.

Han skrev att han förstod min frustration men ville ändå påminna om min kopliserade situation i struphuvudet. Om det är någon som vet att detta är kompliserat så är det jag. Haha
Han hoppades också att jag skulle få höra något från Lund i början av hösten.
Vi får hoppas på det.
Men det här med anmälan har jag inte lagt bakom mig.

Mina leder har blivit väldigt dåliga sedan jag kom hem från Kalabrien, det är också ett litet orosmoln.
Händerna, armbågarna och knäna är värst. Det som gör mig oroad är att jag fick ont fyra veckor efter senaste infutionen plus att jag då även fick tre kortisonsprutor. effekten borde sitta i längre. På tisdag ska jag få Remicade igen men då har det bara gått sex veckor. det känns som medicinen inte sitter i lika länge, klarade sju innan.
remicade har ju slutat värka för mig innan och då gav den samma singnaler, , jag klarade mig kortare och kortare tid.
Men förhoppningsvis är detta bara en tillfällighet.
Fast det har varit så de senaste gångerna faktiskt.
Men det kan vara en tillfällighet,jadå, det kan det... ;)
Min form är verkligen agresiv, den blossar upp vips och så sitter jag där med stora inflammationer helt pplötsligt.
Irriterande sjukdom, den här reumatismen.
grymmare än vad man kan tro faktiskt.
Den käkar folk...

Idag har jag och Jens haft en hemmadag. Det har varit kallt och ruggigt.
Min Gosros är underbar. Han får mig att orka.

Fick erbjudande om att träna imorgon. Först tackade jag nej med tanke på lederna, inte ofta jag gör det, för jag brukar hasa mig dit i det flästa lägen. Det gör jag även imorgon för jag messade min ledsagare och tog tillbaka mitt nej, så vi ska ses på sats imorgon.
Vill gärna träffa henne och snakca. Vi har inte träffats sedan vi åkte till Italien. Får väl göra vad jag kan ang maskinerna. :)

Kram!

 


Kommentarer
Postat av: Marie-Louise

Ja fy reumatism är verkligen en hemsk och grym sjukdom, inte många som vet det tyvärr. Jag tänker på dig. /Kram vännen

2010-07-26 @ 08:02:32
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Malin

Åh, jag blir så ledsen, jag vill SÅ gärna att du ska få må bra nångång. Jag gnäller ju för mina åkommor, som fortfarande är under utredning, men det verkar som jag också har något reumatiskt, men vi får se. Jag vet hur det är att ha djävulkt ont, men ändå är det inte i närheten av hur du har det!!! Jag har ju inte de problemen med stelop nacke, track osv.. Återigen måsta jag säga, du är m in lilla hjälte! Varje gång jag tänker på dig, tänker jag på en fighter, för det är precis vad du är! Få hade klarat detta som du! Den varmaste och mest uppiggande kramen jag har ditll dig min vän!

2010-07-26 @ 10:10:39
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Jen

Nu har jag lagt till din blogg i mina favoriter på min nya minipc :) kram i massor

2010-07-26 @ 12:21:18
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej vännen, ja det är ju på banan allt. Jag tänkte mest att någon skulle hjälpa till och skynda på processen lite. Här har det varit mulet i dag men nu kommer kvällssol och barnen är ute och leker. kram i masor

2010-07-26 @ 19:20:22
Postat av: Jen

Mysigt att sova i tält. kram

2010-07-27 @ 12:39:53
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: Linda

En ursäkt vore på sin plats helt klart från läkaren. Bra att han åtminstone skickade mail.

Men jag tycker ändå att en anmälan är på sin plats.Barn är underbara!

Utan min son hade jag nog haft svårt att bli motiverad efter min olycka. Då hade jag nog mer gett upp.

2010-07-27 @ 13:06:00
URL: http://banton.blogg.se/
Postat av: Felix

Trevlig blogg!Om du vill ha fler besökare så kan du vara med och tävla i min blogg. Den som vinner får 700 unika besökare skickad till sin blogg!Direktlänk: http://idiotenstankar.se/2010/07/idiotifight-1-vinn-500-unika-besokare/

2010-07-27 @ 14:04:22
URL: http://idiotenstankar.se
Postat av: Linda

Jag orkar inte kriga mot FK så jag har bestämt mig för att börja plugga till hösten sen tänker jag sätta press på min chef och be henne kolla ett jobb till mig. Jag har trots allt kvar min tjänst.En ursäkt är en ursäkt!

Ett steg närmare.

Man måste börja någonstans.Man måste vara frisk och stark för att kunna och orka vara sjuk eller skadad.

2010-07-27 @ 21:39:28
URL: http://banton.blogg.se/
Postat av: Lejonkvinnan

Hej goa vän!Usch, att du inte kan få må bra!! Blir så ledsen för din skull! Men jag förstår din tvekan i en anmälan, för hur det än är, man är i läkarnas händer tyvärr...Ja nästa vecka ses vi och det ska bli såååå kul!!!! :)Tack för alla dina röster :) Jag ligger på tredje plats än och lär väl inte komma högre, men jag vill inte komma neråt heller, för som trea får jag ett pris, en fotoposter av valfritt foto :)Massor av kramar!!

2010-07-27 @ 21:41:29
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0