Det går upp och det går ner...

Jaha, här har en vecka runnit förbi igen och jag kan tyvärr inte säga att tiden gått så himla fort för att jag haft så ofantligt roligt direkt.
Jag drar istället ner nivån lite från det förra inlägget som ju var positivt och rätt ljust så där.

Alltså, solen påverkade mig och jag tyckte livet var allmänt skönt och trevligt förra veckan. Var himla trött i och för sig men det skyllde jag lite på halsen eftersom den är som den är och jag får suga mycket osv. Torsdagen tillbringade jag på soffan, sovande, under tiden Jens var på dagis. Helt slut och ändå kunde jag sova på natten sedan. Fredagen var det träning och det var skoj.

Lördagen kändes okej, till en början. Mitt på dagen blev jag väldigt illamående och la mig på Jens säng och slocknade. Tänkte inte något speciellt, för ibland mår jag illa av mediciner osv. Åkte hem till mamma och pappa och åt god mat och kollade melodifestivalen.
Roligt var det.

När vi skulle lägga oss på kvällen satte hjärtat igång och slå som besatt och jag började må illa som bara den. Det var liksom väldigt nära ångest och jag blev livrädd. Har haft det under vissa perioder innan och det är så hemskt helt enkelt.
Vi har en del förändringar på gång här hemma i vårat liv så jag tänkte att det är kanske det som påverkar mig. jag har nämligen kommit fram till att jag är lite emot förändringar nu för tiden, tycker det är jobbigt även om det samtidigt är spännande.
Iaf, planen var att jag skulle till kyrkan på söndagen men när klockan ringde stapplade jag upp, avbeställde färdtjänsten och träffen med svärmor, sedan gick jag och spydde och så var det igång.
Japp, jag har haft, vad jag tror själv, vinterkräket, men det kan också vara någon slags annan maginfluensa.

Sov hela söndagen, när jag inte var på toan då, och natten till måndagen. Måndagen och tisdagen har jag mått kass, inte spytt men känt mig allmänt risig och haft många tunga och mörka tankar.
Trist och jag känner mig så trött. Jag gråter väldigt sällan. Ibland blir jag fundersam på mig själv, varför jag inte gråter mer. jag gråter faktiskt mest när jag blir riktigt jäkla förbannad och det är inte precis lyckat det heller för då får jag ju inte fram varför jag är arg... ;)
Igår satt jag iaf här och grät som en tok för att jag var in i märgen ledsen och besviken. Varför?
Jo, för att jag inte får vara frisk. Halsinfektion på halsinfektion och så detta som grädde på moset.

Hur fasen ska jag orka vara något annat än att bara vara sjuk?
Det förstår inte jag.
Jag har ju mina drömmar om att börja plugga eller något sådant igen, men för det första hinner jag inte komma igång och ta tag i det, samla ihop ork och tro på mig själv och sedan,hur fasen ska jag orka plugga med dessa sjukdommar hängande över mig?
Nej, jag vet inte?
Blä är väl ordet som sammanfattar det hela just nu.

Fast idag mår jag ju bättre då. :)
Det är därför jag sitter här. Haha

Jag och Jens har tagit vår andra svininfluensa-spruta idag. Det har ju blivit uppsjutet hur länge som helst på grund av halsinfektionerna då men nu är det gjort och det gick bra.

Jag och Jens har tagit till vana att ligga och lyssna på sagor innan han ska sova. Det är mysigt men vad fasiken är det för sagor? Den han gillar bäst är Bockarna Bruse.
Jag vet inte, men är den så himla trevlig egentligen? Jag bara undrar.
-Jag har två vassa spjut och med dem ska jag sticka dina ögon uuuut!
Mys mys eller vadå?
Jag gillar den inte men det gör han som sagt och han kan den nästan utantill. ;)
Ska försöka hitta några andra, lite mysigare sagor som vi kan lyssna på tillsammans.

Nu får det vara bra för idag.
Ett varmt skummbad och lite läsning står på kvällsprogrammet
Pepparkakshuset läser jag nu.
Goa Soffie
har rekomenderat den och den är grymt bra. Speciellt bra om man vill skingra tankarna lite så där, den är väldigt spännande nämligen.  :)

Sov gott, goa vänner.

Kommentarer
Postat av: Jen

Bockarna Bruse är en favvo här med. Kram

2010-03-10 @ 22:26:24
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: Gizze

Hej Ulrika!



Jag har allt "kikat" efter dig;)

Fy vilket lidande, vilken vecka du haft...kräka är bland det värsta jag vet...



Hoppas solen ska skina på dig/er i morgon i alla fall, vad skönt det lät med skumbad...jag har inget badkar, är avis på alla som har det..



Haha- Bockarna Bruse ja..barnen jag är hos Älskar den..de sitter inte gärna still så att säga när man läser den, så jag pekar på bilderna och gör rörelser och sjunger den-det gillar de och är riktigt med;))



Nu blir här sängen! Sov gott!



Kram från Värmlands Gizze

2010-03-10 @ 22:28:18
URL: http://gizzez.blogg.se/
Postat av: Lejonkvinnan

Hej min vän!

Bockarna Bruse har jag inte läst för Lillen än, kanske man skulle göra, jag tror jag har den boken någonstans :)



Och du, varma kramar just till dig!!

2010-03-11 @ 16:46:12
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Postat av: Anki

Bockarna Bruse ja den har jag också fått läsa för min barn.Här gäller det sängen också! Kram och God Natt!

2010-03-11 @ 21:44:24
URL: http://anci62.blogg.se/
Postat av: soffie

men usch stackare vilken pärs att få spysjukan ,det är det värsta som finns att må så dåligt,

Tur du är pigg igen nu,

Va roligt att du gillar mina boktips,

Svar;tamara MCKinleys tredje bok i den serien heter Arvet jag har ej läst den än men det är ett måste känner jag,

Kram

2010-03-11 @ 21:52:29
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Madde

Hej! Vad tycker du om vårens mode med skyhöga klackar? Är det något för dig eller håller du dig kanske till de lite lägre klackarna? Lämna gärna din åsikt hos mig. (Kommentera under inlägget skyhöga klackar i vår)



Tack på förhand

Kram!

2010-03-11 @ 22:53:12
URL: http://vinglasets.blogg.se/
Postat av: Susanne

Godmorgon min vän!!!! Hoppas du mår bättre idag! Jag hade några dagar då jag inte ville finnas till men det vände som tur var hade många som ringde till mig och det är skönt när man har både vänner och nära som tänker på en, men nu mår jag bara bra igen och magen blev dålig utav penicillinet men nu är den åter på topp. På tisdag ska jag till sjukhuset då får jag träffa min läkare och han ska avgöra om vi ska fortsätta med remicade eftersom hjärta inte har mått så bra men har varit på EKG och har inte hört något så jag hoppas hjärtat inte tar stryk av remicade för magen mår ju mycket bättre. Ha en jätte bra dag tänker på dig min vän. Kramar Susanne

2010-03-12 @ 07:21:47
URL: http://vejers.blogg.se/
Postat av: Elin

blivit bättre idag? det kommer nog när han blir äldre, det är svårt med nya saker tycker barn. Tycker vi vuxna också ibland förstås.



Jag är glad och ganska nöjd just nu. 2 cm mindre lår. Det känns bra, hur fel det än är. Jag vet att det är fel, men hjärtat säger annat. Jag är ingen frisk Elin än, och kanske dröjer det länge till. Som läget är nu. Inte ätit på ett tag. Måste dock äta ikväll.. tårar

kramar

2010-03-12 @ 14:15:02
URL: http://foreverhopeless.blogg.se/
Postat av: soffie

en go och solig kram till dej idag:)

2010-03-13 @ 09:39:58
URL: http://soffie69.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0