Spjärnar emot

Hur mycket jag än spjärnar och stretar emot så går faktiskt tiden... Konstigt nog. Haha
Extra fort dessutom av någon märklig anledning.

Nästa vecka smäller det, då är det dags för halsoperation.
Laddar och fokuserar.

Jag fick Remicade i torsdags och det var ju bra, annars hade min planering spruckigt helt och hållet. Jag var ju lite kass i halsen innan och tyvärr blossade det upp efter droppet och den har varit riktigt dålig efter det. Har varit i valet och kvalet om jag ska ringa för att få en kur antibiotika. Det är ju lite brottom också eftersom kuren i så fall måste vara slut till torsdag nästa vecka. Men idag kändes halsen lite bättre och jag hoppas på att fixa att bryta ner det själv.
Det måste jag helt enkelt göra nu liksom.
Vi har haft en man här nu precis som har satt nya bänkskivor i köket, svarta marmorerade. Blir nog snyggt. ska lacka om kökslukorna också men det blir nog inte före jul.

Det här med Hallandsrafiken och bilbarnstolar är inte över än.
Politikerna gjorde vist inget speciellt. det togs upp i något arbetsutskott men ska inte ens läggas fram för styrelsen, fick jag veta igår. Blev väldans upprörd och besviken men det är inte över än. Jag återkommer i denna sak. :)


u ska jag röja lite i köket innan mitt möte i eftermiddag.
Ha en fin dag.
Kram goa ni


Kommentarer
Postat av: Marie-Louise

Härligt med nya bänkskivor i köket.

Hoppas att du slipper penicillin så att inte operationen kanske flyttas igen. Nu måste operationen få bli genomförd, eller hur.

Kram vännen

2010-11-30 @ 15:48:52
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Lejonkvinnan

Har du inte hört det ordstävet, om Anders braskar så ska julen slaska? Alltså, i dag har Anders namnsdag och är det då snö och kallt så blir det en grön och slaskig jul :) Och tvärt om då, och eftersom det är snö och kallt...ja då blir det en grön jul enligt ramsan.Härligt att få lite nytt till jul i köket! Det skulle jag också vilja ha, vi får se om vi kanske kan fixa köket i sommar.Hur mår halsen? Bättre och bättre hoppas jag! Och hur gick det idag?Många många kramar!!

2010-11-30 @ 18:22:14
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag håller tummarna för fullt för att din operation går bra!Tack snälla för ditt beröm! Ja ibland blir man lite fundersam, har folk inget annat för sig än att personligen ta åt sig av allt jag skriver? Det här tog jag inte illa vid mig av, men jag måste erkänna att diskussionen om stavning och språk gjorde att jag mådde lite dåligt. Inte för att jag inte står för det jag skriver, för det gör jag, utan för att jag tycker att det är jobbigt att bli ifrågasatt - men det är nyttigt för mig att träna på att stå på mig.Stor kram till dig!

Kram Marie

2010-11-30 @ 18:44:05
URL: http://nissetroll.blogspot.com
Postat av: Barnens Hjältar

Det kommer gå kanon nästa vecka! Hoppas mötet gick bra. Kram på dig!!

2010-11-30 @ 19:03:48
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Anette

Vad är det du ska få göra för operation? Hoppas det går så bra, så bra!

2010-11-30 @ 19:53:58
URL: http://bagger.blogg.se/
Postat av: Lejonkvinnan

Hmm..när du säger det så har jag nog sett sådana stol/vagnar. Funkar säkert så länge som barnen är små och sitter i en sådan stol, för jag har bara sett sådana för sådana där småbarns stolar som man har första tiden du vet, upp till 8 kg eller vad det är. Men sedan då? Och är det då meningen att man själv måste införskaffa en sådan alltså? Man vill ju ha en vanlig barnvagn också. Suck!

Tänk om de kunde tänka lite!!Kram kram kram

2010-11-30 @ 19:57:16
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Postat av: Elin

Gah, blir så irriterad, du som verkligen kämpat för att dom ska bete sig vettigt i den frågan. Men stå på dig, du har kommit så långt nu.

Och snart är det den 10e, kommer inte glömma det. )Jag vill in i turismnäringen, även om hotell ingår i utbildningen. Men har rest så mycket med företag i olika former och skulle verkligen vilja lära mig mer om det. men ja. med mitt flyt lär jag väl inte få en praktikplats alls. jävla skit. äh ska inte vara negativ.

kramar

2010-11-30 @ 20:19:48
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Lejonkvinnan

Haha, nu glömde jag bort mig igen. Nej det är klart att du har svårt att köra vagn, det vet jag ju! Tänker inte alltid på att du är blind faktiskt.

Så självklart så är det ännu mer idiotiskt att de föreslår det, hoppas att du tog upp det! Var Hallandstrafiken med på mötet?

Kramar

2010-11-30 @ 20:48:16
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Postat av: soffie

usch så dåligt av dem att inte ens ta upp det,

massor av kramar till dej

2010-11-30 @ 22:42:19
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Titti

Jag håller mina tummar så dom är blåa för dig och oprationen och hallandstrafiken och allt. Allt. Allt! Det vet du hjärtat. Kram

2010-12-01 @ 07:05:17
Postat av: soffie

hoppas allt är bra med dej!

2010-12-02 @ 22:04:30
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Jen

Du, jag fick ju en kortisonspruta in i armleden för ett tag sen för min kassa arm/axel. SHIT VA ONT DET GJORDE EFTERÅT... blä. kram kram

2010-12-02 @ 22:43:06
URL: http://jennyvestbro.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag tänker på dig Ulrika och jag hoppas av hela mitt hjärta att din operation blir lyckad och du blir av med tracken!

KRAM

2010-12-03 @ 12:42:37
URL: http://madebyma.blogg.se/
Postat av: Anette

Hoppas allt är väl med dig! Ha en god andra andvent!

2010-12-05 @ 15:31:50
URL: http://bagger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0