Barfota

Den där torsdagen tog sig aldrig riktigt. Den var inte min helt enkelt.
När jag skulle hämta Jens från förskolan blev det stressigt av olika anledningar, ja, ni vet hur det kan bli? Jag tog min, för tillfället, riktigt arga dotter och klädde på henne en varm skön mössa och jacka. Tog henne på armen och käppade iväg mot dagisområdet. En glad trevlig granne öppnade ytterporten och jag och min söta dotter träffade på en del andra glada människor som vi hälsade på.
det gick bra allting och vi gick inte fel en enda gång. hahah
Jens var ute och lekte när vi kom så en av personalen gick för att hämta honom efter att ha hälsat ordentligt, speciellt på stumpan... En annan personal kom också fram för att hälsa på Jens lillasyster...
Nu så här i efterhand kan jag tycka att hon lät lite frågande eller något men det kan vara en efterhandskonstruktion.
Hur som, när hon lämnat oss stod jag och pustade ut, för jag var trött i armen och ganska anfodd. Helt plötsligt slog mig en tanke och jag blev verkligen kall inombords. Jag hade glömt en sak, det hade jag gjort i stressen. Jag kände på dotters fötter och jodå, mycket riktigt, inga strumpor eller skor.
 
Jag skämdes... När personalen kom med Jens visste jag inte vad jag skulle säga. Men drog till med: Titta, tycker du inte Sara har fina skor idag? Hysteriskt skratt... från min sida.
Hon skrattade, jo, jättefina. sånt händer typ. det kanske det gör, men inte allt för ofta tror jag.
 
Sedan när vi var hemkomna gav jag Jens mellanmål och viftade självklart ut hans mjölkglas över hela köket. skura skura skura men det kändes som mjölklukten fanns kvar hela kvällen.
Som sagt, den dagen tog sig aldrig riktigt för mig.
 
Gårdagen bestod av att fira vår ettåring. det blev tårta med mamma och pappa, annars lugnt. Imorgon blir det lite mer kalas av, då syster och hennes man kommer bland andra. Ska bli mysigt.
Nu ska jag läsa lite innan stumpirumpan vaknar. Jag ska försöka få Daniel att hjälpa mig lägga in en bild på ettåringen sedan. Nu jobbar han sin sista dag för den här veckan.
 
Fin helg till er.

Kommentarer
Postat av: Britt Inger

Du har humor ser jag :))) klart sånt kan hända, särskilt när det blir bråttom.
Ha en fin helg, kram Britt Inger

2013-04-20 @ 15:30:31
Postat av: Lejonkvinnan

Tänker osökt på sången: Blåsippan ute i backarna står och strofen:
Mor nu är våren kommen, mor
Nu får vi gå utan strumpor och skor,
Blåsippor ute i backarna stå,
har varken skor eller strumpor på

Nä skämt och sido, jag förstår känslan lite...måste känts lite pinsamt och att sedan hela dagen bara var så...galet fel... Tur att du kan ta det med humor :)

Än mår Lillen bra, är pigg och glad. Vi håller tummarna inför morgondagen, än vet vi inte.

Massa kramar <3

2013-04-20 @ 16:37:22
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se
Postat av: gizze

Hej!
Kul att du bloggar igen..har saknat dig!

Ser att det varit lite besvärligheter, men låter som det är rätt okej nu :)
Haha detta med barfotabarn...skäms inte för det du...jag har sett mycket i mina dar som barnskötare, dagmamma, familjehem osv

Själv är jag så rörig så jag får kolla på mig själv nertill när jag går ut- så att jag har kläder på mig...nej jag är inte klok haha

Ett år redan lillan, ja tiden går- min son blir tjugo i år. Det kan jag inte alls fatta...nyss jag gick med stor mage på koll på mödravården..hmm...

Nu ska jag ta mig en promenad..solen försöker kika fram...Ha en fin fredag!
Kram Gizze i Värmland

2013-04-26 @ 11:02:52
URL: http://gizzez.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0