På g

Den här veckan har jag kommit igång med träningen, nu efter halsoperationen. Tog lite längre tid än vad jag räknat med, beroende på infektionen jag åkte på direkt efter. Hur som, det är skönt att vara på g igen. Känner dock att jag har svårare att få luft nu efter op och det känns inte riktigt bra förstås. den enda anledningen till det, som jag kan komma på, är att jag fortfarande är svullen i halsen.
Det finns kanske en orsak till att doktorn vill se mig på återbesök, först om tre månader. det tar säkert sin tid innan det läker helt. Men jag får väl maila honom och fråga om det ska vara så här... Det är obehagligt när man känner att luften tryter.
 
Jag har dessutom haft besök från syncentralen. Kvinnan därifrån lär mig hitta här i området. Nu hittar jag till och från busshållsplatsen. vi märkte upp Jens svarte petter-kortlek så nu spelar vi järnet... Jens är dock en mycket dålig förlorare och extremt rolig att retas med. Så det blir en del skrik och skratt också. Haha
Sara firade vi i söndags och det var en mysig stund med familj och vänner samt en helt underbar ljuvligt god chokladtårta som syster min gjort, med en massa kärlek kan jag tänka mig.
går var Jens på förskolan trots att det var fredag. Hans blivande fröken, eller vad man nu ska säga, kom på besök för att träffa sina nya barn. Jag har hört mycket gott om henne sedan tidigare och det känns kanon förstås.
Vi ska på föräldramöte den 7 maj på Jens nya skola, där kommer han gå till och med trean. Ett av mina projekt under sommaren blir att lära mig hitta dit. Här kommer lite bilder.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Va bra med träningen. Den senaste sprutan i min axel hjälpte inte ett dugg. Kram

2013-05-07 @ 22:06:24
URL: http://www.jennyvestbro.blogg.se
Postat av: Marie-Louise

Oj vad tiden rusar iväg, är hon redan 1 år :)
Grattis på 1 års dagen :) Kram

2013-05-14 @ 09:27:44
URL: http://www.madredetres.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0